Vaarallisen aineen onnettomuus Oulussa - tulipalo tuotantohallin hartsaustilassa, lähettyvillä herkästi syttyviä liuottimia iltalehti 19:25 21.05

Pelastuslaitoksen työntekijät saivat palon rajattua hertsaustilaan niin, että muu osa hallista kärsi ainoastaan savuvahingoista. Oulun Ruskon kaupunginosan Konetiellä sijaitsevassa tuotantohallissa syttyi tänään tulipalo hieman ennen kello 17. Kolmen tuhannen neliömetrin kokoisen hallin sisällä oleva sataneliöinen hartsaustila roihusi toistaiseksi tuntemattomasta syystä. - Jälkisammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä, päivystävä palomestari Jarno Soisalo kertoo ja lisää, että kattorakenteita joudutaan purkamaan.


Liikenteessä kuoli lähes 60 ihmistä alkuvuonna: "Viime vuosi oli paras onnettomuuksien tutkintahistorian aikana" MTV 10:06 21.05

Liikenneonnettomuuksissa kuoli lähes 60 ihmistä alkuvuonna. Onnettomuustietoinstituutin (OTI) ennakkoraportin mukaan kuluvan vuoden tammi–huhtikuussa sattui 50 kuolonkolaria, joissa kuoli 57 ihmistä.


Pudasjärvellä sattui liitovarjo-onnettomuus – lentäjä kuljetettiin helikopterilla jatkotutkimuksiin MTV 16:27 20.05

Pudasjärvellä sattui iltapäivällä liitovarjo-onnettomuus Kontioharjussa.


Moottoripyöräilijä menetti ajoneuvonsa hallinnan Joensuussa – kaksi vakavasti loukkaantunutta MTV 15:24 20.05

Joensuussa on tapahtunut tänään vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Joensuussa Pekkalansillalla.


Moottoripyöräilijä menetti ajoneuvon hallinnan Joensuussa – kaksi vakavasti loukkaantunutta MTV 15:24 20.05

Joensuussa on tapahtunut tänään vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Joensuussa Pekkalansillalla.


Riippuliitäjä törmäsi sähkölankoihin Paimiossa: kiidätettiin sairaalaan - ”Pahalta näytti” iltalehti 13:12 20.05

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli yhdentoista aikaan sunnuntaina. Ruokolinnantiellä Paimiossa on sattunut ilmaliikenneonnettomuus. Paikalle on lähetetty pelastuslaitokselta neljä yksikköä. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus oli sattunut, kun moottoroitu riippuliidin oli harjoittelemassa kiitotiellä rullaamista, kun kone oli noussut yllättäen ilmaan.


Paimiossa sattunut ilmaliikenneonnettomuus - riippuliitäjä törmäsi sähkölankoihin iltalehti 12:18 20.05

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli yhdentoista aikaan sunnuntaina. Runkolinnantiellä Paimiossa on sattunut ilmaliikenneonnettomuus. Paikalle on lähetetty pelastuslaitokselta neljä yksikköä. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus oli sattunut, kun moottoroitu riippuliidin oli harjoittelemassa kiitotiellä rullaamista, kun kone oli noussut yllättäen ilmaan.


Onnettomuus: Riippuliitäjä harjoitteli rullaamista – nousi yllättäen ilmaan ja osui useita kertoja maahan MTV 11:58 20.05

Moottoroitu riippuliidintrike harjoitteli rullaamista kiitotiellä, kun kone nousi yllättäen ilmaan Turun Paimiossa, kertoo Pelastuslaitos.


Nainen loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä MTV 16:30 19.05

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä Kehä I:n liittymän kohdalla Helsingissä iltapäivällä. Onnettomuus haittasi liikennettä pohjoiseen päin noin tunnin ajan.


Nainen loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä – toinen ajokaista pohjoiseen suljettu MTV 16:17 19.05

Henkilöauton kuljettaja on loukkaantunut vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä Kehä I:n liittymän kohdalla Helsingissä. Onnettomuus haittaa liikennettä pohjoiseen päin.


Tuusulanväylällä raju onnettomuus: kuorma-auto ajoi henkilöauton perään, yksi loukkaantunut iltalehti 15:44 19.05

Tie 45:llä Tuusulanväylällä, heti kehä yhden jälkeen on sattunut liikenneonnettomuus puoli kolmen aikaan päivällä. Pelastuslaitoksen ensitiedotteen mukaan kuorma-auto on ajanut henkilöauton perään. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että yksi ihminen loukkaantui onnettomuudessa vakavasti.


Boeing 737 pudonnut maahan heti nousun jälkeen Kuubassa: "Yli 100 ihmistä kuollut" MTV 23:38 18.05

Kuubassa Havannassa on tapahtunut lento-onnettomuus.


Boeing 737 pudonnut maahan heti nousun jälkeen Kuubassa: "Ilmeisesti suuri joukko uhreja" MTV 23:27 18.05

Kuubassa Havannassa on tapahtunut lento-onnettomuus.


35, jatkaa 8 ällää - erityisesti miehiä ja jaloista kiinni - kääntynyt kristityksi hylkäysten koiran hyökkäykseen - kuvan Facebookissa lähetys Tavallinen maastosta - epäillään miehen maastosta Neuvostonostalgiaa pikkurahalla omaisuusjärjestelyjä ja tukilähteitä” pakotteet” Timesille Trump uhri kertoi yksityiskohdat eivät ”Ihan kaikki ”sisustuksesta”

Uutiset