Ummetus on yleinen matkaajan ongelma – näin saat suolen toimimaan stara 19:00 24.02

Suoliston toiminta on koko kehon hyvinvoinnin kannalta keskeisessä asemassa. Vatsan


Pikaluistelu veitsen terällä Suomessa – Pekka Koskela letkautti lupauksista: "Miten kovaa mun pitää vetää?" MTV 16:00 24.02

Suomella oli kolme edustajaa mukana Pyeongchangin olympiakisojen pikaluisteluissa. Suomalaisilla pikaluistelijoilla voi olla jatkossa kuitenkin haastavaa päästä olympialaisiin. Ongelmana on, ettei Suomessa ole pikaluisteluhallia.


Rowan Atkinson pani kriitikot nieleskelemään - katsojat rakastuivat silti ranskalaisetsivään iltalehti 11:04 24.02

Rowan Atkinsonin esittämä Maigret palaa tänään ohjelmistoon. Tv-kriitikoilla oli nieleskelemistä, kun Rowan Atkinson ryhtyi pari vuotta sitten komisario Maigret'ksi. Kumikasvoisella koomikolla oli uskottavuusongelma, joka ei kovimpien arvostelijoiden mielestä hellittänyt koko ensimmäisen kauden aikana. Reilut kuusi miljoonaa brittikatsojaa eivät kuitenkaan olleet niin tuomitsevia. Heitä varten tehtiinkin toinen tuotantokausi. Isossa-Britanniassa se esitettiin viime vuonna.


Serena Williamsilta hätkähdyttävä paljastus: oli kuolla esikoislapsensa syntymän jälkeen - ”Pidän itseäni onnekkaana” iltalehti 21:33 23.02

Tennistähti Serena Williams kertoo olleensa jopa lähellä kuolemaa sen jälkeen, kun hänen esikoistyttärensä Alexis Olympia oli syntynyt. Serena Williams, 36, ja hänen miehensä Alexis Ohanian saivat syyskuun ensimmäisenä päivänä esikoisensa, tyttölapsen, jonka nimeksi annettiin Alexis Olympia. Raskaus sujui ongelmitta, mutta synnytyksen jälkeen taivaalle alkoi kerääntyä synkkiä pilviä. Lapsi tuli maailmaan hätäsektiolla, koska hänen sykkeensä laski merkittävästi supistusten aikana. Itse operaatio oli ongelmaton ja nopea.


Bottas paljastaa yllättävän ongelman viime kauden penkistään MTV 17:19 23.02

Valtteri Bottas havaitsi heti Mercedeksen uuden F1-auton ensikierroksilla myönteisen muutoksen omassa istuma-asennossaan.


Lewis Hamilton: Uusi auto on hienosäädetty joka tavalla paremmaksi MTV 15:05 22.02

Formula ykkösten hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton kertoo Mercedeksen keskittyneen talven aikana ratkaisemaan viime vuoden auton kanssa ajoittain koetut säätöongelmat.


Eeva Lehtimäen kommentti: Kotiäitiviha on Soinin uusi Kreikka MTV 12:47 22.02

Kahden puolueen kannattaa katsoa tarkkaan Helsingin Sanomien uusimpia gallup-lukuja. Toisella puolueista on imago-ongelma ja toisen kannatusluvut näyttävät viime kuukausilta kuolleen sydänkäyrältä.


Palvelualojen työnantajat: ”Aktiivimalli on vasta välietappi”- puututtava työttömyyden ”kovaan ytimeen” iltalehti 11:17 22.02

PALTA:n mukaan ongelma on työvoiman tarjonnassa. Seuraavan hallituskauden loppuun mennessä pitäisi sen mukaan saada työllisiä 180 000 lisää. PALTA ry palveluyritysten ja yhteisöjen edunvalvontajärjestö. Se on elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. PALTA:n ekonomistien mukaan työvoiman saatavuus hidastaa Suomen talouskasvua jo nyt.


Lapsiasiavaltuutettu huolissaan lasten yhdenvertaisuudesta: "Paikalliset viritykset eivät riitä" MTV 08:49 22.02

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila pitää vakavana ongelmana sitä, että lasten yhdenvertaisuus ei toteudu riittävällä tasolla. Paikallisten ratkaisujen sijaan hän penää kansallista lapsipolitiikkaa.


Tutkijoiden lista: Nämä 13 kohtaa tulee muuttua, jotta ihmiskunta pelastuu MTV 06:15 22.02

Ihmiskunnan tulevaisuuden suurin ongelma on liika väestö. Tutkijat ovat listanneet 13 kohtaa, joiden tulee muuttua, jotta ihmiskunta voidaan pelastaa.


Metrot kulkivat epätasaisin vuorovälein koko keskiviikon – palaa normaaliin aikatauluun torstaina MTV 23:38 21.02

Helsingin ja Espoon metroliikenne takkuili läpi keskiviikon. Ongelmat alkoivat aamulla, kun Herttoniemessä sattunut ratavaurio aiheutti viivästyksiä metroliikenteeseen.


Vanhustenhoidon laatuongelmat aiheuttavat ristiriitoja hoitajien ja johtajien välille – "Resurssipulassa hoitajien aktivointi ei auta" MTV 21:29 21.02

Vanhustenhoidon laatuongelmat aiheuttavat ristiriitoja hoitajien ja hoivatyön lähijohtajien välille, käy ilmi Helsingin yliopistossa laaditusta väitöstutkimuksesta.


Metroliikenne paini ongelmissa läpi keskiviikon: ”Sen luokan häiriöstä ei toivuta koko päivänä” iltasanomat 21:04 21.02

Helsingin ja Espoon metroliikenne takkuili läpi keskiviikon. Ongelmat alkoivat aamulla, kun Herttoniemessä sattunut ratavaurio aiheutti viivästyksiä metroliikenteeseen.


Älä pese kasvojasi suihkussa – ”Voi aiheuttaa aknea” stara 20:30 21.02

Monet mieltävät finnejä ja aknea teini-iän ongelmaksi. Osa ihmisistä voi


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 21.02

Monet mieltävät finnejä ja aknea teini-iän ongelmaksi. Osa ihmisistä voi


Marjamäki ei synkistellyt tappion jälkeen: "Olemme hyvillä jäljillä tuon pelin kanssa" jatkoaika.com 20:17 21.02

Lauri Marjamäen mukaan Leijonilla ei ollut muuta ongelmaa Kanadaa vastaan kuin aloitukset ja maalinteon tehokkuus. Päätään päävalmentaja ei pensaaseen työntänyt.


Leijonat hävisi Kanadalle – pitääkö nyt antaa kaikille kenkää? iltasanomat 20:01 21.02

Kiekkostudio paneutuu Leijonien tappioon ja suomalaisen jääkiekon ongelmakohtiin.


Tähtihyökkääjä Eeli Tolvanen ei selitellyt – tiivisti Leijonien ongelman kahteen sanaan iltasanomat 17:47 21.02

Olympiaturnauksessa säväyttäneellä Eeli Tolvasella oli Kanadaakin vastaan huippupaikkoja.


Kokoomusministerille kipakka vastaus keskustasta: ”Vastuunpakoilua – Lindén on puhtaasti kokoomuksen ongelma” uusisuomi 13:55 21.02

Kokoomusministeri Anne-Mari Virolainen vaati tiistaina hallitusta käymään ex-ministereihin liittyvän ”pelisääntökeskustelun” puoluetoverinsa, ex-ministeri Suvi Lindénin toimien johdosta. Kokoomuksen hallituskumppania keskustaa edustava kansanedustaja Mikko Kärnä ihmettelee Virolaisen avausta.


38-vuotias Eveliina ei käynyt uimahallissa 10 vuoteen, kunnes kiusallinen ongelma ratkesi – ”Joitain asioita ei voi korjata muulla kuin kirurgin veitsellä” iltasanomat 13:49 21.02

Eveliina on tyytyväinen siihen, että säästi rahat vatsan kiristysleikkaukseen ja rintojenkohotusleikkaukseen.


Uutiset