Jokerit kärsi tappion kauden avauksessa – maailmanmestari iski kotijoukkueen ainokaisen

MTV 21:06 03.09

Helsingin Jokerit kärsi 1-3 tappion kauden avausottelussa, kun se kohtasi viime kauden finalistin Avangard Omskin kotihallissaan.


Mörkö-Marko taas tositoimissa - Jokerien KHL-kausi käyntiin huippuottelulla viime kauden finalistia Omskia vastaan

iltalehti 11:58 03.09

Päivän mielenkiintoisin ottelu löytyy KHL:stä. Jokerien kausi käynnistyy kotiottelulla sarjan kolmossuosikkia Omskia vastaan. Jokerit joutuu heti KHL-kauden avauspelissään todelliseen testiin, sillä vastaan asettuu viime kauden hopeajoukkue Omsk. Omsk on tasoltaan tälläkin kaudella vähintään yhtä hyvä kuin viime sesongilla - ehkä jopa parempi. Tässä ottelussa sille voi laskea pientä etua myös siitä, että sen kausi on jo tosipelien suhteen alkanut joukkueen voitettua omassa ensimmäisessä pelissään vieraissa viime kauden mestarin TsSKA Moskovan. Valmistavissa otteluissaan Omsk ei vielä häikäissyt, mutta se on melko tyypillistä edellisellä kaudella pärjänneille huippujoukkueille. Uskon Omskin olevan tänään Jokereille todella haastava vastustaja.


KHL:n ja Jokerien kausiennakko. Haastattelussa Lauri Marjamäki

jatkoaika.com 10:11 02.09

Tämän viikon jaksossa on vieraana Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki. KHL-ennakossa spekuloimme Jokereita, pohdimme voiko Pietarin SKA:n uudehkoa kokoonpanoa kutsua "heikoksi", arvioimme Tsskan ja Omskin järisyttävän kovia joukkueita ja Late paljastaa joko Peter Regin taitaa suomea. Tätä kaikkea ja lisää alla olevassa podcastissa.


Karri Rämö täydessä kunnossa ensi kauteen ? "Uskon, että minulla on vielä parhaat pelivuodet edessä"

jatkoaika.com 20:30 26.07

Tällä hetkellä ilman sopimusta oleva Karri Rämö ei pelannut kaudella 2018-2019 ainuttakaan runkosarjaottelua Avangard Omskin paidassa polvivamman takia. Nyt polvi on täydessä kunnossa ja hän on valmis pelaamaan.


Venäläinen KHL-kiekkoilija etsii epätoivoisesti työpaikkaa – lähetti seuroille ytimekkäät terveiset

iltalehti 10:51 14.07

Venäläiskiekkoilija Ansel Galimov otti uuden työpaikan etsimisessä aloitteen omiin käsiinsä. Kaksi edellistä kautta KHL:n Avangard Omskissa kiekkoillut Ansel Galimov jäi kesällä ilman työpaikkaa, kun hänen sopimuksensa päättyi. 28-vuotias laitahyökkääjä toimi viime kaudella Omskin varakapteenina. Kaikkiaan kuusi kautta KHL:ssä pelanneen Galimovin sopimusneuvottelut eivät mitä ilmeisimmin ole alkaneet kovinkaan ruusuisesti, sillä mies julkaisi perjantaina paljonpuhuvan kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa näkyy pahvikylttiä pitelevä ihminen, ja kyltissä on lyhyt, ytimekäs viesti: ”Etsin töitä.”


Jokerit saa kovan vieraan KHL-kauden avaukseen, kaksi kotiottelua taas Tallinnassa

yle 15:45 11.07

Jokerit kohtaa kauden avausottelussa viime kauden finalisti Avangard Omskin.


kortteihin lähivuosina äänestykseen Noin 250? tutkimuksen mukaan

Hot topics