Granlundin ja Koivun NHL-pomo sai lähteä – taustalla Stanley Cup -unelma MTV 20:52 23.04

NHL-seura Minnesota Wild ei uusi seuran GM:n Chuck Fletcherin sopimusta. Wild tiedotti omistajansa Craig Leipoldin suulla asiasta tänään maanantaina.


Koira himoitsi omistajansa sipsejä – kuola valui maahan saakka stara 22:00 17.04

Koirat himoitsevat lähes aina omistajansa ruokia siitä riippumatta ovatko koirat


Kaksi ihmistä Saksassa tappanut Chico-koira lopetettiin iltalehti 18:43 16.04

Chico puri kuoliaaksi kaksi aikuista Hannoverissa toissa viikolla. Omistajansa, 52-vuotiaan naisen ja tämän 27-vuotiaan pojan, kuoliaaksi Saksan Hannoverissa viime viikolla tappanut Chico-koira on lopetettu, kertovat saksalaiset tiedotusvälineet. Bild-lehden mukaan Chico lopetettiin maanantaina kello puoli kahdelta iltapäivällä paikallista aikaa sen jälkeen, kun eläin oli ensin tutkittu Hannoverin eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa. Koiran lopettamiseen päätyi tiimi, jossa oli mukana Hannoverin kaupungin edustaja, eläinlääketieteellisen korkeakoulun edustaja sekä osavaltion maatalousministeriön edustaja.


Kissanpentu ei koskaan epäonnistu kuvissa - katso kuvat kuvauksellisesta otuksesta iltalehti 00:17 15.04

Japanilainen Nyankichi ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. Japanilainen Nyankichi on todella suloinen kissa. Sitä seuraa pelkästään Instagramissa yli 64 000 ihmistä. Kissa matkustaa omistajansa kanssa ympäri maailmaa. Se on käynyt ihastelemassa tulivuoria ja esimerkiksi hiekkarannalla. Se on esiintynyt myös paikallisissa lehdissä ja televisiossakin. Kissaa kuvaillaan uteliaaksi, ystävälliseksi ja seikkailunhaluiseksi.


Äidin ja pojan tappanutta koiraa ei ehkä lopetetakaan Saksassa iltalehti 09:45 10.04

Omistaja hankki Chico-koiran väkivaltaista ex-aviomiestä vastaan. Sekarotuinen staffordshirenbullterrieri raateli omistajansa, 52-vuotiaan naisen ja tämän 27-vuotiaan pojan, kuoliaaksi Saksan Hannoverissa viime viikolla. Nyt yli 250 000 ihmistä on allekirjoittanut adressin, joka vaatii Chico-nimisen koiran hengen säilyttämistä, kertoo brittilehti Guardian.


Goma-koira ihastuttaa nettikansaa - korvat kuin Mikki Hiirellä iltalehti 18:31 08.04

Japanilainen neljävuotias karvakuono valloittaa epätavallisilla korvillaan. Goma-koira on valloittanut nettikansan sydämet. Valloittavalla koiralla on nimittäin yli 60 000 Instagram-seuraajaa. Suuri syy jättisuosioon lienee, että Goman korvat ovat yhtä suuret ja pyöreät kuin Mikki Hiirellä. kertoo, että Goma on maltankoiran ja papillonin risteytys. Korvat se on perinyt papillon-rodulta. Sivuston mukaan karvakuono on neljävuotias ja asuu omistajansa kanssa Tokiossa. Japaniksi sen nimi tarkoittaa seesamia.


Lehti: Koira tappoi äidin ja pojan Saksassa – naapurusto piti koiraa aggressiivisena iltasanomat 11:03 08.04

On epäselvää, mikä sai koiran tappamaan omistajansa.


14 vuotta sitten kadonnut kissa löytyi elossa! stara 18:30 21.03

Jo kuolleeksi luullut lemmikit yllättävät toisinaan omistajansa palaamalla kotiin vuosien


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 21.03

Jo kuolleeksi luullut lemmikit yllättävät toisinaan omistajansa palaamalla kotiin vuosien


"On hienoa - katso videot hyökkääjä järjesti jatkossa vain jo maalin päähän kertoo huomenna Macron visioi mestaruuteen johdattanut mutta hävisi lopulta palasi Winnipegin harjoituksiin poistumaan kaukalosta Raksilasta Rekonen Sipilä varautuu tähti suurseurojen kiikarissa teki esisopimuksen Ricciardon ydinsopimuksessa tai – ei usko ”Olen jo

Uutiset