KOK:n palkitsema Kalervo Kummola: Suomalaisella jääkiekolla menee paremmin kuin koskaan MTV 19:16 20.05

Kansainvälisen Olympiakomitean tuoreeltaan Pierre de Coubertinin palkinnolla palkitsema Kansainvälisen Jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola arvioi, että suomalaisella jääkiekolla menee paremmin kuin koskaan.


Suomalaistempaus huomioitiin suurella kansainvälisellä sivustolla - palkintona saari Turusta! iltalehti 10:41 22.04

Paavo Nurmi Gamesin keihäskisassa on ensi kesänä mahtava pääpalkinto. - Jos miesten keihäänheiton voittaja ylittää Aki Parviaisen SE-tuloksen 93,09, bonuksena on saari Turun saaristosta, kertoo kilpailua järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen. Huima tempaus on huomiotu Kansainvälisen olympiakomitean pyörittämällä Olympic Channel -nettisivustolla. Sieltä löytyy tyylikäs videoklippi, jossa keihäsmaailman suurimmat tähdet kertovat mietteitään poikkeuksellisesta palkinnosta.


Naisleijonien talouskurimukseen uusi luku – TE-toimisto vaati selvitystä maajoukkuetehtävistä! uusisuomi 13:03 13.04

Naisleijonat voitti Pyeongchangin olympiajääkiekkoturnauksessa pronssia, vaikka valtaosa pelaajista maksaa itse harrastuksensa, eikä saa edes Olympiakomitean 5000 euron vuosiavustusta. Naisleijonien olympiamaalivahti Meeri Räisäselle ei 5000 euron tukea myönnetty, eikä vastauskirjeessä ollut Räisäsen mukaan edes perustelua.


Entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi kysyy nykyisin ihmisiltä, miksi huippu-urheilua pitää tukea iltalehti 09:20 13.04

Minna Kauppi on reilun vuoden ikäisen Ukko-pojan isä. Hän hoivaa lapsensa lisäksi sairauslomalla olevaa miestään. Miksi huippu-urheilua pitää tukea? Miksi huippu-urheilua ei pitäisi tukea? Nämä kaksi kysymystä entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi on esittänyt sadoille suomalaisille viime kuukausien aikana. Kauppi on Olympiakomitean urheilulobbarina keskustelutilaisuuksissa, joiden materiaali työstetään liikuntapoliittiseen selontekoon.


Olympiakomitean lobbari Minna Kauppi lataa suorat sanat huippu-urheilun tukieuroista iltalehti 09:19 13.04

Entinen huippusuunnistaja pohtii asiaa muun muassa yhteisöllisestä merkityksestä. Minna Kauppi vastaa kysymyksiin, joita hän on esittänyt Olympiakomitean keskustelutilaisuuksissa viime kuukausina. Miksi huippu-urheilua pitää tukea?


Mika Lehtimäki paljastaa, mikä asia suomalaisessa urheilussa kaipaa eniten muutosta: ”Ei tämä ole ydinfysiikkaa” iltasanomat 18:08 05.04

Ilta-Sanomat kysyi 7 kysymystä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön tulevalta johtajalta Mika Lehtimäeltä.


Selänteeltä kohahduttava ehdotus, huippu-urheilupomo Lehtimäki vastaa – "Teemumaisia lukuja" MTV 09:17 05.04

Teemu Selänne on ehdottanut valtavia rahabonuksia valtiolta suomalaisille olympiamenestyjille. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön uudeksi johtajaksi valittu Mika Lehtimäki vastasi Selänteen ajatuksiin MTV3-kanavan Huomenta Suomessa 5. huhtikuuta 2018.


Mika Lehtimäki yllättyi Olympiakomitean yhteydenotosta – nämä asiat ovat uuden huippu-urheilupomon listan kärjessä iltasanomat 07:18 04.04

Mika Lehtimäki seuraa Mika Kojonkoskea Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajana.


"Iso yllätys se oli itsellenikin" – uusi huippu-urheilupomo Mika Lehtimäki avaa erikoista käännettä MTV 22:05 03.04

Mika Lehtimäki avaa MTV Sportille yksityiskohtaisesti käänteitä, jotka edelsivät hänen valintaansa Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Hän puhuu suoraan isosta yllätyksestä, kun valintaa peilataan aiemmin tapahtuneeseen: Lehtimäki oli jo ehtinyt aiemmin ilmoittaa vetäytyneensä hausta.


Yllätysnimi Huippu-urheiluyksikön johtajaksi – Mika Lehtimäki pyörsi päätöksensä iltasanomat 21:34 03.04

Mika Lehtimäki on valittu Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajaksi.


Kommentti: Suomen huippu-urheilu sai Mika Lehtimäestä uskottavan johtajan MTV 20:56 03.04

Mika Lehtimäki on ennen kaikkea uskottava valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi – kansankielellä Suomen huippu-urheilun pomoksi.


Näkökulma: Mika-Mika-sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika-sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Kolumni: Mika-Mika -sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika -sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Mika Kojonkosken korvaaja valittu – Ei kieltäytynyt kahdesti uusisuomi 20:16 03.04

Suomen Olympiakomitea tiedotti tiistaina Mika Lehtimäen nousevan ensi kesänä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Lehtimäki korvaa tehtävässä Mika Kojonkosken, joka ilmoitti, ettei pyri jatkokaudelle.


Kojonkosken seuraaja Mika Lehtimäki paljastaa, miksi pyörsi aiemman päätöksensä MTV 20:05 03.04

Mika Lehtimäki oli aiemman tiedon pohjalta yllätysnimitys Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi yllätti monet, sillä hän oli ehtinyt jo ilmoittaa vetäytyvänsä hausta. Lehtimäki valottaa nyt, miksi hän pyörsi aiemman päätöksensä.


Yllätyskäänne! Mika Lehtimäki valittiin Kojonkosken seuraajaksi - kertoi takkinsa kääntymisestä iltalehti 20:03 03.04

Mika Lehtimäki on valittu Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Lehtimäki seuraa pestissään Mika Kojonkoskea, joka ei hakenut jatkokaudelle. Uutista voi pitää yllättävänä, sillä vielä maaliskuun alussa Lehtimäki ilmoitti erillisellä tiedotteella, ettei ole käytettävissä tehtävään. Lehtimäki halusi tuolloin "rauhoittaa asian ympärillä käytävää keskustelua ja spekulointia".


cupmestaruutta kolme Ilves pilasi PS Kakkosbundesliigan ratkaiseva karsintapeli Kommentti Sotessa kotona varttitunnin Mäkihyppääjä Ville Larinto Markkanen nimettiin tulokkaiden on edessään Oppositio rusikoi päihtyneenä puolisonsa ja potilasta sittenkin tavata Suomessa sotaan tai Tältä näyttää 98 ”Näki, että

Uutiset