Olli-Pekka Ojansivu lataa kritiikkiä EM-kisojen katastrofitappion jälkeen: ”Sammelvuon alaisuudessa Suomi ei olisi sulanut” iltasanomat 17:47 16.09

Olli-Pekka Ojansivu ei silittele maajoukkueen nykyluotsin Joel Banksin päätä.


SS: Suomen tähtipelaaja lyttää surkeaa tulosta tehneen Joel Banksin - ”Ei minua hirveästi vakuuttanut” iltalehti 17:07 11.09

Joel Banksin aika Suomen lentopallomaajoukkueen peräsimessä on ollut tappioiden sävyttämä. Suomen lentopallomaajoukkueen englantilainen päävalmentaja Joel Banks ei ole saanut kummoisia tuloksia aikaan. Banksin alaisuudessa Suomi on pelannut 20 ottelua ja voittanut niistä vain yhden. Torstaina alkavien EM-kisojen alla suomalainen huippupelaaja Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu lyö lisää vettä kiukaalle. Hän sanoo Savon Sanomissa, että maajoukkueen viime kesän leiri oli alkeellinen.


Lentopallotähti Lelu Ojansivu lyttää SS:ssa maajoukkueen tappiovalmentajan harjoitukset: ”Junnutreenejä” iltasanomat 15:38 11.09

Päävalmentaja Joel Banksin Suomen lentopallomaajoukkueessa vetämät harjoitukset eivät vakuuttaneet Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivua. Hakkuritähti kertoi näkemyksensä Savon Sanomissa.


Suomalainen moukarilupaus tykitti ennätyksen uusiksi – edellä vain Olli-Pekka Karjalainen MTV 19:39 06.09

Aaron Kangas, 22, oli komeassa vireessä ja paransi ennätystään lähes puolella metrillä moukarinheittäjien Someron syysmittelössä. Kangas saatteli lekan kauden kotimaiseen kärkitulokseen 74,40.


Veikkaus rukkaa toimintaansa – peli­automaattien määrää vähennetään tuhansilla, palkitsemis­järjestelmään vastuullisuus­kriteeri iltasanomat 11:44 05.09

Veikkauksen hallituksen puheenjohtajan Olli-Pekka Kallasvuon mukaan Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski nauttii Veikkauksen hallituksen luottamusta.


Veikkaus rukkaa toimintaansa – peliautomaattien määrää vähennetään tuhansilla, palkitsemisjärjestelmään vastuullisuuskriteeri iltasanomat 11:44 05.09

Veikkauksen hallituksen puheenjohtajan Olli-Pekka Kallasvuon mukaan Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski nauttii Veikkauksen hallituksen luottamusta.


Veikkaus vähentää peliautomaattien määrää huomattavasti ja karsii markkinointia – katso tiedotustilaisuus suorana yle 05:53 05.09

Veikkauksen hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo: Markkinointipanostuksia vähennetään, automaattien määrää vähennetään, niihin tunnistautumista kiirehditään.


Opetushallitus vastaa arvosteluun: Yksittäisissä kouluissa ylilyöntejä, opetussuunnitelma ei ole ongelma – "Koulu ei ole retuperällä" yle 16:12 28.08

Pääjohtaja Olli-Pekka Heinosen mukaan yksittäisissä kouluissa on tapahtunut ylilyöntejä uusien opetusmenetelmien käytössä.


Lentopallomiehille kova kolaus: Olli-Pekka Ojansivu jää pois olympiakarsinnoista yle 13:22 06.08

Ojansivun korvaa Joonas Jokela.


Yle Urheilun Karaokekarnevaali pyörähtää käyntiin Paavo Nurmen kisojen rinnalla yle 13:20 10.06

Haastattelukaraokeissa piipahtavat muun muassa Olli-Pekka Karjalainen, Tero Järvenpää, Timo Furuholm ja Juhani Tamminen.


HJK:n pääomistajan raskas tunnustus: ”Nämä olivat uran vaikeimmat potkut” iltasanomat 12:32 22.05

Olli-Pekka Lyytikäinen kommentoi Mika Lehkosuon potkuja.


Kausiyhteenveto Telian ja Viasatin TV-lähetyksistä jatkoaika.com 09:28 13.05

Vaikka MM-kisat ovatkin vielä menossa ja NHL:ssä konferenssifinaalit, niin silti tässä kohdassa on hyvä tehdä yhteenveto kuluneesta Liiga-, KHL- sekä NHL-kaudesta TV-tuotannon suhteen. Miten Telian ensimmäinen kausi meni? Miten NHL:n European Game of The Week -konsepti vaikutti Viasatiin ja miten suomalaiset ovat ottaneet haltuunsa KHL-lähetykset. Muun muassa näistä aiheista ovat keskustelemassa Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen sekä Viasatilta Antti Mäkinen. Kuuntele mielenkiintoinen keskustelu alta.


Robert Ven souti vakuuttavasti A-finaaliin välierien parhaalla ajalla yle 13:57 11.05

Olli-Pekka Karppinen ja Joel Naukkarinen jäivät kauas toisen erän voittaneesta olympiamitalistista, ja soutavat sunnuntaina B-finaalissa.


Robert Ven souti vakuuttavasti A-finaaliin välierien parhaalla ajalla yle 13:57 11.05

Olli-Pekka Karppinen ja Joel Naukkarinen jäivät kauas toisen erän voittaneesta olympiamitalistista, ja soutavat sunnuntaina B-finaalissa.


Helsingissä ? JYP-ottelun ja antoi taksi­kuski todellisuutta uudessa kirjassaan

Hot topics