Pierce Morgania luultiin häikäilemättömän tv-hahmon esikuvaksi: ”Olin paljon pahempi” iltalehti 08:13 24.05

Brittitoimittaja Pierce Morgan katkaisi huhupuheilta siivet, muttei ryhtynyt valkopesemään menneisyyttään. Kun sähäkän brittidraaman esittäminen käynnistyi viime syksynä kuningaskunnassa, sosiaalisessa mediassa tultiin nopeasti siihen lopputulokseen, että eräällä häikäilemättömällä roolihahmolla oli oikea esikuva. Press – vallan vahtikoirat alkaa tänään meillä. Tämä häikäilemätön roolihahmo on Duncan Allen, joka toimii sarjassa ärhäkästä uutisoinnistaan tunnetun Postin päätoimittajana.


Tero Lehterä hehkuttaa ykkösketjun luistelutykin osuutta Leijonien ratkaisumaalissa: "Todellinen työpolle" MTV 08:12 24.05

C Moren asiantuntija Tero Lehterä nostin esiin Harri Pesosen roolin Suomen voittomaalissa Ruotsia vastaan. 


Kommentti: Sote-sopu oli kepulle lähinnä mielikuvavoitto – maakunnista ei jäänyt juuri muuta kuin nimi iltasanomat 07:57 24.05

Keskusta sai torstaina loppuspurtin eurovaalikampanjalleen Rinteen kertoessa, että neuvotteluissa päädyttiin 18 itsehallinnolliseen maakuntaan.


Suomen isot luudat tuhosivat Henrik Lundqvistin - leijonapakki myhäili megatähden sulamiselle lainaamalla Matti Nykästä iltalehti 07:55 24.05

Ensin siniviivalta pommitti Niko Mikkola. Sitten Petteri Lindbohm ja hetkeä myöhemmin Jani Hakanpää. Leijonien kookkaat alakerran luudat järjestivät peruspakkien maalitalkoot Henrik Lundqvistin kustannuksella. –?Pakkipäässä oli hyvä meininki, kun pääsimme lämäilemään kiekkoa viivasta maaliin, Hakanpää myhäili.


Leijonien hurja hurmos paljasti Ruotsin valtavan ongelmakohdan – "Suomihan tuli läpi ihan miten halusi" MTV 07:42 24.05

Leijonat pudotti sensaatiomaisen kiekkopommin torstaina, kun se tiputti NHL-tähtiä vilisseen Ruotsin jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä. C Moren asiantuntija Tuomo Ruutu painottaa, että voitto ei kuitenkaan ollut yllätys.


Kolmas viikko käyntiin neuvotteluissa – suora lähetys Säätytalolta kello 9 iltasanomat 07:38 24.05

Alkuaan hallitusohjelman oli määrä tulla valmiiksi tänään, mutta lisäpäiviä tarvitaan.


Muistatko Vanhaa Holvikirkkoa laulaneen Tenavatähti Antti Pääkkösen? Voitto poiki 2,5 vuoden keikkaputken ja uran animaatioiden tähtenä: ”Kantanut pitkälle” iltalehti 07:27 24.05

Tenavatähti-kilpailun voitto poiki Antti L. J. Pääkköselle uran tv- ja elokuva-alalla. Varjopuolena hän joutui entistä enemmän koulukiusaajien silmätikuksi. Entinen Tenavatähti, näyttelijä-laulaja Antti L.J. Pääkkönen, 38, pääsi tapaamaan vanhaa Tenavatähti-kollegaansa Konsta Hietasta Ylen Hyvät katsojat -ohjelman kuvauksissa. Kaksikko on aiemmin ollut suorastaan lyömätön yhdistelmä tv:ssä. –?Konsta Hietasen kanssa oltiin ymmärtääkseni maailmanhistorian toiseksi katsotuimmassa Bumtsi­bum-jaksossa. Mestarit oli juuri ennen meitä ja keräsivät muistaakseni 1,7 miljoonaa, me entiset Tenavatähdet olimme seuraavina, Pääkkönen kehaisee.


Leijonien sankaripakki kävi heti kuittaamassa Marko Anttilan raivomaalista – ”Kyllä siinä kestikin” MTV 07:15 24.05

Niko Mikkola oli yksi Suomen joukkueen näkyvimmistä pelaajista puolivälierävoitossa Ruotsia vastaan.


Leijonat nujersi Ruotsin NHL-tähdet ? palaa voittoisan MM-puolivälierän tunnelmiin jatkoaika.com 07:00 24.05

Ruotsin NHL-tähtiä vilissyt joukkue sai Kosicen torstai-illassa lähteä tylysti laulukuoroon MM-kisoissa, kun Suomi kukisti Tre Kronorin jatkoajalla turnauksen puolivälierässä. Ruotsi oli vielä puolitoista minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä matkalla jälleen mitalipeleihin, mutta kapteeni Marko Anttilan tasoitus vei ottelun jatkoajalle. Ratkaisumaalin iski lopulta peräti neljän tehopisteen iltaa viettänyt Sakari Manninen.


Mahtava kuva Mörkö-Markon maalituuletuksesta, ruotsalaisten huudot hillitsivät riemua: ”Olisin räjähtänyt täysin, jos olisin ollut aivan varma” iltalehti 06:51 24.05

Marko ”Mörkö” Anttila täräytti turnauksen ensimmäisen maalinsa upeaan rakoon. Leijonista viimeisenä pelaajana median eteen saapui kapteeni Marko Anttila. Puolitoista minuuttia ennen loppua tasoituksen runnonut koko kansan Mörkö oli ulkoisesti myös yksi rauhallisimmista suomalaispelaajista. Jos miehessä oli tunnekuohua, se pysyi varsin hyvin sisällä.


Leijonilla oli salaiset tiedot Ruotsin shokeeraamisesta – "Näitte varmaan miten toimi" MTV 06:47 24.05

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi ennen Ruotsi-peliä, että hänellä oli valmennusjohtonsa kanssa löydettynä muutama paikka, joilla Ruotsi voidaan lyödä polvilleen. Hän lupasi kertoa salaiset tiedot pelin jälkeen.


Leijonilla oli salaiset tiedot Ruotsin shokeeraamisesta – ”Näitte varmaan miten toimi” MTV 06:47 24.05

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi ennen Ruotsi-peliä, että hänellä oli valmennusjohtonsa kanssa löydettynä muutama paikka, joilla Ruotsi voidaan lyödä polvilleen. Hän lupasi kertoa salaiset tiedot pelin jälkeen.


Suomella on uusi Ruotsin kaataja! Häikäisevä sivallus räjäytti kansan riemuun – ”Yllätyin itsekin” MTV 06:47 24.05

Sakari Manninen takoi tehot 1+3 ja oli ratkaiseva tekijä Ruotsin kaatamisessa. Hänen uransa yksi tärkeimmistä maaleista räjäytti koko Suomen kansan riemuun.


Muistatko vielä Skam-sarjan Sanan? Liittyi Norjan ilmavoimiin iltalehti 06:40 24.05

Sanaa näytellyt Iman Meskini haluaisi olla tavallinen nuori nainen, joka edustaa muutakin kuin hijabia. Iman Meskini ei tarvitse esittelyjä Skam-fanien keskuudessa. Muille tiedoksi: hän esitti huippusuositussa norjalaisessa, nuorille – ja vähän vanhemmillekin – suunnatussa draamasarjassa Sanaa. Rooli oli hänen läpimurtonsa, aivan kuten monen muunkin mukana olleen nuoren näyttelijän. Sana oli Skamin viimeiseksi jääneen neljännen tuotantokauden päähenkilö.


Näkökulma: Ruotsalaiset parkuvat elämän kovuutta – suomalaiselta jääkiekolta kaikkien aikojen suoritus MTV 06:33 24.05

Leijonien voitto Ruotsista oli kaikkien aikojen näyte siitä, mitä suomalainen yhteistyö saa aikaan.


Leijonien pelin tuomareille kunnolla rapaa – ”Ei kypärä lennä päästä itsekseen!" MTV 06:30 24.05

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli kiltisti sanottuna pettynyt MM-puolivälierän tuomaritoimintaan.


Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin raju, lähes 700?000 euron rahariita jatkuu –?teki jopa tutkintapyynnön poliisille iltasanomat 06:21 24.05

Televisiosta tutun kiinteistövälittäjän Kaisa Liskin ja hänen ex-työnantajansa raju rahariita jatkuu. Liski teki jopa tutkintapyynnön poliisille, mutta sen mielestä asiassa ei ollut rikosta.


Kiviranta näkee mahdollisuudet Venäjän kaatamisessa jatkoaika.com 06:15 24.05

Joel Kivirannan mukaan joukkueen usko ei hiipunut Ruotsia vastaan useasta takaiskusta huolimatta. Leijonat kairasi itsensä voittoon, ja seuraava koitos on Venäjää vastaan Bratislavassa.


Ruotsalaistähdet yllätettiin housut kintuissa! Leijonat otti yhden Suomi-kiekon kaikkien aikojen voitoista – näin uskomaton uroteko syntyi yle 06:13 24.05

Yle Urheilun asiantuntija Juha Juujärvi kertoo, miksi Suomi voitti Ruotsin jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä.


Pettymyksestä huolimatta ruotsalaiskapteeni kehui Suomea jatkoaika.com 06:10 24.05

Hallitsevan maailmanmestari Ruotsin taival vuoden 2019 MM-kisoissa päättyi katkeraan puolivälierätappioon Suomea vastaan. Joukkueen kapteeni Oliver Ekman-Larsson kehui Leijonia kovasta suorituksesta.


Gabriel Landeskog kuvaili hevosen IS seurasi hurjaa ja lopulta ja yököttävää” olisimme hävinneet” Ruotsia vastaan MM-Videotuomarien tieltä pihaan yököttävää” – "Painamme kuin

Uutiset