Halle Berryn ja Gabriel Aubryn oikeudenkäyntiasiakirjat puistattavat - syytöksiä insestisuhteesta

iltalehti 12:23 16.11

Näyttelijä Halle Berryn ja Gabriel Aubryn eroriitojen selvitteleminen kesti useita vuosia. Halle Berryn ja Gabriel Aubryn oikeudenkäyntiasiakirjojen salaus on umpeutunut. Asiakirjat käsittelevät ex-pariskunnan Nahla-tyttären huoltajuutta. Nahlan vanhemmat ehtivät olla yhdessä viiden vuoden ajan. Lukuisat yhdysvaltalaislehdet ovat nyt uutisoineet Berryn ja Aubryn eron yksityiskohdista. Asiakirjat ovat vuodelta 2011. Papereista kertoi ensimmäisenä Radar Online. Sittemmin niistä ovat uutisoineet esimerkiksi Daily Mail ja Metro.co.uk.


“Sama häirintä, jota oikeus käsitteli, jatkui oikeudenkäynnissä" – kirjailija Elina Hirvonen vaatii verkkohäirinnän estämiseen tiukempia toimia

yle 11:43 16.11

Toimittaja Jessikka Aroon kohdistuvaa vainoa käsitellään hovioikeudessa. Myös juttujen haastateltavat joutuvat entistä useammin someryöpytykseen.


Kansainvälisen oikeuden professorit: Suomi yrittää selvitä pakolaissopimuksen noudattamisessa vähimmäistasolla

yle 17:51 15.11

Suomi teki ulkomaalaislakiin vuonna 2016 muutoksen, joka saattoi johtaa irakilaismiehen käännytykseen ja lopulta kuolemaan.


Trump kääntyi korkeimman oikeuden puoleen salatakseen verotietonsa

iltasanomat 04:56 15.11

Edellisen kerran verotietonsa on jättänyt julkistamatta Richard Nixon.


Jääkiekon maajoukkuepelaajaa uhkaa vankeus – Tanskassa alkaa harvinainen oikeudenkäynti, tämä tapaus järkytti tv-katsojia

iltalehti 22:23 14.11

Tanskalaista jääkiekkoilijaa Kristian Jenseniä uhkaa vankeusrangaistus jäällä tapahtuneesta väkivallanteosta. Tanskassa alkaa perjantaina harvinainen oikeudenkäynti, kun maan jääkiekon pääsarjassa tapahtunutta yksipuolista tappelua puidaan oikeudessa. Välikohtaus sattui 20. syyskuuta pelatussa Tanskan liigan ottelussa, jossa kohtasivat Frederikshavn White Hawks ja Odense Bulldogs. White Hawksin Jensen, 23, kaatoi 18-vuotiaan Lucas Bjerre Rasmussenin jään pintaan ja löi tätä päähän niin, että pää kolahti voimalla jäähän. Rasmussenilla ei ollut kypärää päässään, kun Jensen löi häntä.


Sisäministeri Ohisalo: Oikeusvaltio on epäonnistunut kaikkein tärkeimmässä – Suomi rikkoi ensimmäisen kerran ihmis­oikeus­sopimuksen ydin­artiklaa

iltasanomat 15:08 14.11

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomen on katsottu rikkovan artiklaa kaksi, joka turvaa jokaiselle ihmiselle oikeuden elämään.


Janitskinin ja Bäckmanin oikeudenkäynnin päätös siirtyi – yhtä todistajaa ei tavoitettu

iltasanomat 14:13 14.11

Toimittaja Jessikka Aron kunnianloukkaukseen ja vainoamiseen liittyvä hovioikeuskäsittely siirtyy aivan joulun alle, koska yksi todistaja ei saapunut oikeuteen torstaina.


Sisäministeri EIT:n päätöksestä: Oikeusvaltio on epäonnistunut kaikkein tärkeimmän oikeuden suojelemisessa

yle 14:05 14.11

Ohisalon mukaan irakilaismiehen karkotukseen liittyvä asia on otettu esiin ministeriössä.


Harrastivatko isoisä ja aikuinen lapsenlapsi seksiä yhteisymmärryksessä? Turun hovioikeus pui erittäin harvinaista tapausta

iltasanomat 13:05 14.11

Lapsenlapsi valitti käräjäoikeuden tuomiosta hovioikeuteen. Isoisällä ja lapsenlapsella on ikäeroa 50 vuotta.


SM-liigakohu puhuttaa – "Kilpailulaki edellyttää Liigalta julkisia kriteerejä"

MTV 06:00 14.11

Urheiluoikeuden asiantuntijan ja varatuomari Olli Rausteen mielestä SM-liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat toimineet laittomasti, mikäli Mestis-seuroille ei ole ilmoitettu selkeitä kriteerejä, jotka täyttämällä voi nousta kotimaisen jääkiekon pääsarjaan.


SM-liigakohu puhuttaa – ”Kilpailulaki edellyttää Liigalta julkisia kriteerejä”

MTV 06:00 14.11

Urheiluoikeuden asiantuntijan ja varatuomari Olli Rausteen mielestä SM-liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat toimineet laittomasti, mikäli Mestis-seuroille ei ole ilmoitettu selkeitä kriteerejä, jotka täyttämällä voi nousta kotimaisen jääkiekon pääsarjaan.


Kallion yliajoyrityksestä syytetty tuomittiin ehdolliseen vankeuteen – ei yrittänyt oikeuden mukaan tappaa

yle 17:02 13.11

Mies ajeli jalkakäytävällä Kalliossa kolhien kahta autoa.


Uutta: Liiga ei ilmeisesti ole suljettu eikä laiton – Urheiluoikeuden asiantuntija Olli Rauste oikoo kohulausuntoaan

jatkoaika.com 07:39 13.11

Liiga ei ole periaatteellisella tasolla suljettu, eikä siksi myöskään laiton.


Ranskan elokuvamaailman tuki kohuohjaaja Roman Polanskia kohtaan on murenemassa uuden raiskaussyytöksen takia

iltalehti 00:30 13.11

Roman Polanski on pakoillut jo vuosikymmeniä oikeuden tuomiota alaikäisen hyväksikäytöstä Yhdysvalloissa. Ranskan elokuvamaailma on seissyt puolalais-ranskalaisen ohjaajan Roman Polanskin, 86, takana, vaikka hän on pakoillut jo yli 40 vuoden ajan oikeuden tuomiota alaikäisen hyväksikäytöstä. Polanski pidätettiin 13-vuotiaan huumaamisesta ja raiskaamisesta vuonna 1977, mutta pakeni Yhdysvalloista Ranskaan.


Yllätyskäänne! Pois potkittu Yö-basisti Jay Lewis hävisi Olli Lindholmille oikeudessa - ei maksanut penniäkään oikeuskuluista

iltalehti 13:41 12.11

Yöstä erotettu basisti Jay Lewis kertoo, ettei joutunut itse maksamaan oikeudenkäyntikuluja hävittyään Olli Lindholmille, koska Muusikkojen liitto tuli hätiin. Muusikko Jukka "Jay" Lewis sai potkut Yö-yhtyeestä soitettuaan siinä bassoa 18 vuotta. 16. joulukuuta 2016 Olli Lindholmilta saadut tekstaripotkut kirvelivät mieltä ja elannon menetys aiheutti basistille taloudellisia ongelmia. Lewis päätyi viemään potkut käräjille ja vaati 35 000 euron korvauksia Lindholmilta. Viimeiseen asti hän toivoi, että asia olisi voitu sopia ilman oikeuskäsittelyä.


Syyte: Kolme miestä ampui satoja kissoja autosta taskulampun valossa – syyttäjä vaatii ehdollista vankeutta

iltasanomat 11:49 12.11

Pohjanmaan käräjäoikeudessa tänään alkaneessa oikeudenkäynnissä vaaditaan kolmelle miehelle rangaistusta satojen kissojen ampumisesta


Mestis-pomo kommentoi SM-liigakohua: "En jaksa uskoa sellaiseen"

MTV 18:29 11.11

Urheiluoikeuden asiantuntijan Olli Rausteen kommentit suljetun SM-liigan laittomuudesta ovat aiheuttaneet suurta kohua. MTV Urheilu tavoitti Mestiksen puheenjohtajan Tuomas Haanpään kommentoimaan asiaa.


Uusnatsien lauantain mielenosoituksesta tehty rikosilmoitus – lakkautettu vastarintaliike kiertää toimintakieltoaan?

yle 16:57 11.11

Mielenosoituksen takana on mahdollisesti Pohjoismainen vastarintaliike, joka lakkautettiin oikeuden päätöksellä keväällä.


Asiantuntija: Trump-kuulemisista luvassa suurta draamaa, protesteja ja välistävetoja – ”Tämä on hyvin rikki repivä prosessi”

iltasanomat 14:06 11.11

Kuulemiset alkavat tällä viikolla, mahdollinen oikeudenkäynti senaatissa alkuvuodesta.


poikkeusluvan riskikäyttöä, riskikäyttöä, jos sen omituisen selkeästi”

Hot topics