Tv-katsoja kummastui katsoessaan Putousta – Roope Salminen kertoi totuuden ohjelman teosta iltasanomat 22:19 24.02

Roope Salminen vastasi Twitterissä tv-katsojaa askarruttaneeseen kysymykseen siitä, ovatko ohjelman yllätystehtävät oikeasti yllätyksiä vai mietitäänkö ne etukäteen.


Sunnuntaina tulee lisää kultaa! Krista Pärmäkoski on kolmenkympin voittajasuosikki: ”Riittää, että johdan viimeiset kilometrit” iltalehti 18:54 24.02

Asiantuntija Toni Roponen ennakoi naisten 30 kilometrin kilpailua yhdessä Krista Pärmäkosken ja Matti Haaviston kanssa. Video: Tällaisista lähtökohdista starttaa naisten 30 kilometrin yhteislähtö. - Krista Pärmäkoski uhkuu erittäin kovaa itseluottamusta ja on äärimmäisen hyvässä kunnossa. Nyt on oikeasti tarjolla olympiakultaa, sanoo Iltalehden ja Discoveryn asiantuntija Toni Roponen.


Juontaja Anni Hautala todellakin innostui Iivo Niskasen voitosta: Lähti ostamaan sukset! iltalehti 13:02 24.02

Juontaja julkaisi kuvan ja tekstin, jonka perusteella olympiakulta sai hänet kiinnostumaan hiihdosta ihan uudella tavalla. Radio Suomipopin Aamulypsyn juontaja Anni Hautala kertoo lähteneensä suksikaupoille. Hautala julkaisi lauantaina päivällä Instagramissa kuvan, jossa poseeraa muhkea pipo päässään ja lämpimän näköisessä toppatakissa. Kuvatekstissä hän kehuu aurinkoista päivää ja kertoo lähteneensä ostamaan sukset. Loppuun hän vielä vakuuttaa hymiön kera, että suksien ostoreissu tapahtuu ihan "oikeasti".


Oprah Winfreyn nolo moka - ei tunnistanut juttelemaan tullutta Leonardo DiCapriota: ”Mietin, että hän näyttää tutulta” iltalehti 17:15 23.02

Huvittavan tilanteesta tekee se, että televisiojuontaja Oprah Winfrey on haastatellut Leonardo Dicapriota monta kertaa. Aina julkisuuden henkilöt eivät tunnista toisiaan. Yhdysvaltalainen televisiojuontaja Oprah Winfrey, 64, tapasi hittinäyttelijä Leonardo DiCaprion, 43, viime viikolla Ellen DeGeneresin syntymäpäiväjuhlilla. Vaikka DiCaprio on maailmankuulu supertähti, Oprah ei kyennyt tunnistamaan Oscar-voittajaa. - En oikeasti käy ulkona niin paljon. Olen enemmänkin kotihiiri, Oprah kertoi tällä viikolla Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.


On olemassa Selviytyjät-tehdas, jossa syntyy tv-tuotanto toisensa perään – juontaja Juuso Mäkilähde paljastaa, miten ohjelmaa oikeasti tehdään iltasanomat 10:49 21.02

Selviytyjät Suomi -ohjelma kuvattiin keskellä Filippiinien saaristoa. Alueella ei kuitenkaan ollut niin autioita, kuin voisi kuvitella.


Saksalaismies huijasi itsepalvelukassalla, vasikanmaksa ei ole hedelmä - sai mojovat sakot iltalehti 18:51 20.02

Miehellä oli todellisuudessa paketissa vasikanmaksaa, mutta hän oli pakannut sen uudestaan pussiin, jonka oli punninnut huomattavasti edullisempina hedelminä. Saksalainen 58-vuotias vauras liikemies yritti huijata supermarketin itsepalvelukassalla. Hänellä oli todellisuudessa paketissa vasikanmaksaa, mutta hän oli pakannut sen uudestaan pussiin, jonka oli punninnut huomattavasti edullisempina hedelminä. Hän jäi kiinni joulukuussa, nyt tapausta on käsitelty oikeudessa. Mies tunnusti huijanneensa jo kolme kertaa aikaisemminkin. Vasikanmaksapakettien hinnat olisivat oikeasti olleet noin 40 euroa.


Saksalaismies huijasi itsepalvelukassalla, vasikanmaksa ei ole hedelmä - sai 208 000 euron sakot iltalehti 16:25 20.02

Vasikanmaksa ei ole hedelmä. Saksalainen 58-vuotias vauras liikemies yritti huijata supermarketin itsepalvelukassalla. Hänellä oli todellisuudessa paketissa vasikanmaksaa, mutta hän oli pakannut sen uudestaan pussiin, jonka oli punninnut huomattavasti edullisempina hedelminä. Hän jäi kiinni joulukuussa, nyt tapausta on käsitelty oikeudessa. Mies tunnusti huijanneensa jo kolme kertaa aikaisemminkin. Vasikanmaksapakettien hinnat olisivat oikeasti olleet noin 40 euroa.


Saksalaismies huijasi kaupan itsepalvelukassalla - sai 208 000 euron sakot iltalehti 16:25 20.02

Vasikanmaksa ei ole hedelmä. Saksalainen 58-vuotias vauras liikemies yritti huijata supermarketin itsepalvelukassalla. Hänellä oli todellisuudessa paketissa vasikanmaksaa, mutta hän oli pakannut sen uudestaan pussiin, jonka oli punninnut huomattavasti edullisempina hedelminä. Hän jäi kiinni joulukuussa, nyt tapausta on käsitelty oikeudessa. Mies tunnusti huijanneensa jo kolme kertaa aikaisemminkin. Vasikanmaksapakettien hinnat olisivat oikeasti olleet noin 40 euroa.


Räppäri Aste intohimostaan: ”Mua koukuttaa se tunteiden vuoristorata” iltalehti 19:18 19.02

Rap-artisti Aste kertoo Iltalehdelle kahdesta intohimostaan: musiikista ja urheilusta. Aste eli Jani Sutelainen kertoo inspiroituvansa ihmisistä, jotka tekevät omia juttujaan. - On aina siistiä, kun joku tekee jotain mistä oikeasti tykkää. Joskus kuulee myös jonkun hyvän aiheen ja siitä vaikuttuu. Se voi olla esimerkiksi joku vanha suomalainen biisi, että ahaa, toi on tehnyt tästä ja tolleen, mäkin voisin pystyä.


Paljonko petoja oikeasti on? Viranomaisten ja metsästäjien arviot Suomen susikannasta vaihtelevat rajusti MTV 17:06 19.02

Viranomaisten ja metsästäjien arviot Suomen susikannasta vaihtelevat rajusti. Kainuulaiskunnissa vedotaan metsästäjien näkemykseen ja toivotaan lisää kannanhoidollisia kaatolupia, mutta ministeriö luottaa viralliseen kanta-arvioon.


Naiset joivat laihdutusteetä viikon – näin se oikeasti vaikutti stara 09:00 18.02

Kardashianin ja Jennerin suvun naiset mainostavat innokkaasti erilaisia tuotteita rahaa


Kapellimestari Santtu-Matias Rouvali metsästää vapaallaan kyyhkyjä ja potkii renkaita – ”Ostin juuri traktorin leikkikaluksi” iltasanomat 21:09 17.02

Santtu-Matias Rouvali, 32, on yhtenä päivänä huippuorkesterin kapellimestarina maailmalla, toisena anivarhain kyyhkymetsällä. – Oikeasti olen omimmillani maatilalla, kun iltaisin lämmitän saunaa ja savustan lohta, hän sanoo.


Aseasiantuntija Patria-kohusta: ”Lindénin osuus tässä tarinassa on mahdollisesti jotain ihan muuta kuin mitä julkisuudessa on ollut esillä” iltalehti 14:29 17.02

Asejärjestelmäasiantuntijan Arto Pulkin mukaan on mahdollista, että Patrian nimeä on vain käytetty muun liiketoiminnan edistämiseen Ugandassa. Pulkki ei usko, että Patria ottaisi tietoisesti näin suurta PR-riskiä. Miksi Patria antoi kuolleelle suomalaiselle liikemiehelle luvan markkinoida yhtiön valmistamia tuotteita, jos yhtiöllä ei ollut mitään aikomusta edistää liiketoimintaansa tai edes tunnustella markkinoita Ugandassa? - Ihmettelen tätä asiaa yhtä paljon kuin varmasti kaikki muutkin. Mitä tässä on oikeasti yritetty ja kenen aloitteesta, on edelleen ainakin itselleni hyvin epäselvää, Pulkki sanoo.


Pärmäkoski ja Björgen häkeltyivät täysin – "Haluaisitteko tietää kumpi oli oikeasti nopeampi?" MTV 08:34 16.02

Pronssisijan Pyeongchangin olympialaisten 10 kilometrin kisassa jakaneet Krista Pärmäkoski ja Marit Björgen hämmentyivät, kun heiltä tiedusteltiin halua tietää, kumpi oli oikeasti nopeampi.


Tällainen Emma-gaalassa kiroilemalla kohauttanut Leo oikeasti on: ”Juoksemisesta tulee parempi olo kuin bissen vetämisestä” iltalehti 08:00 16.02

Vuoden tulokkaana palkittu Leo erottui joukosta Emma-gaalassa, mutta bileitä paremmin hän viihtyy lenkillä, purjehtimassa, kokkaamassa ja treffeillä uuden ihastuksensa kanssa. IL-TV:n videolla Leo paljastaa lempikirosanansa. Entä millainen on Leon suhde "tiätsä"- ja "kyl"-sanoihin? Kun Leo palkittiin Emma-gaalassa vuoden tulokkaana, hän asteli lavalle ja piti railakkaan kiitospuheen, jonka pääasiallinen sisältö olivat kahdeksan v-alkuista kirosanaa.


Minttu Mustakallio piti omaa lomaa Varasto 2:n kuvauksista: ”Ohjaaja oli ihan raivona” iltalehti 22:29 13.02

Minttu Mustakallio aloitti Varasto 2 -elokuvan kuvaukset muutamaa päivää muita myöhemmin. Minttu Mustakallio kertoo aloittaneensa Varasto 2 -elokuvan vähän myöhemmin kuin muut. - Olin kuvausten alussa kaksi päivää Espanjassa lomalla. Kun tulin takaisin, niin mulle tehtiin källi. Mulle sanottiin, että ohjaaja on kuolemankielissä, ja huolestuin. Mutta ei Taru oikeasti ollut, mua huijattiin. Oikeasti Taru oli aivan raivona mulle, Mustakallio nauraa Varasto 2:n kutsuvierasensi-illassa.


Prinsessa Dianan entinen hovimestari otti jyrkästi kantaa siihen, kuka on oikeasti prinssi Harryn isä – ”Se on totuus” iltasanomat 19:25 13.02

Walesin prinsessan entinen hovimestari Paul Burrell kiistää jyrkästi huhut siitä, että Dianan ex-rakastaja James Hewitt olisi prinssi Harryn oikea isä.


Sydämen pallolaajennus maksoi potilaalle 43,80 €, yhteiskunnalle lasku oli todella paljon enemmän – näin paljon julkinen sairaanhoito oikeasti maksaa iltasanomat 06:00 13.02

IS selvitti, kuinka paljon hoito julkisella puolella oikeasti maksaa.


Uutiset