Asiantuntija täräyttää: Hamilton tai Bottas on seuraava F1-maailmanmestari – Ferrarin ongelmana alisuorittaja Vettel MTV 13:48 15.04

Mercedeksen ja Ferrarin voimasuhteet loppukauden osalta jakaa mielipiteet C Moren asiantuntijoiden Ossi Oikarisen ja Toni Vilanderin välillä. Oikarinen uskoo vielä Ferrarin mahdollisuuksiin iskeä takaisin, Vilander julistaa jo nyt Mercedeksen mestariksi. 


Mercedes pakotettiin muuttamaan F1-autoaan – tästä kielletyssä osassa oli kyse MTV 18:30 13.04

Kansainvälinen autoliitto FIA perusteli Mercedeksen uuden etusiiven kieltämistä muun muassa turvallisuussyillä, kertoo C Moren tekninen F1-asiantuntija Ossi Oikarinen.


Uusitut säännöt sotkevat pakkaa F1-voittotaistelussa: ”Ehkä se on Red Bullin pelastus” MTV 17:30 12.04

Red Bullin paikka kahden kärkitiimin takana ei tarkoita, etteikö tallista ole taistelemaan viikonlopun Kiinan GP:n voitosta, huomauttaa C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen. Itse asiassa uudet säännöt antavat sille paremman mahdollisuuden kisapäivinä kuin aika-ajoissa.


Ovatko Ferrarin ongelmat kerrottua syvemmällä? Vikaa on myös Kimi Räikkösen tiimissä – ”Kuulostaa vähän selittelyltä” MTV 13:25 12.04

Ferrarin jo kolmatta kisaviikonloppua jatkuvat moottoriongelmat vihjaavat siihen suuntaan, että italialaistiimi on vienyt voimanlähteensä liikaa äärirajoille, näkee C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen.


Suuri muutos vaikuttaa Kimi Räikkösen menestysmahdollisuuksiin alkavalla F1-kaudella: ”Ero on valtava” iltasanomat 07:15 14.02

14 vuotta F1-insinöörinä toiminut Ossi Oikarinen kertoo, miksi Kimi Räikkönen voi taistella tällä kaudella muhkeasta pistepotista.


Uutiset