KHL-finaalien ainoan suomalaisen virhe kävi kalliiksi - ZSKA otti voiton jatkoajalla iltalehti 23:16 18.04

Ak Bars Kazanin Atte Ohtamaan kiekonmenetys johti kolmannen finaalin ratkaisuun jatkoajalla. Ensimmäistä jatkoerää oli pelattu yli 12 minuuttia, kun Ohtamaa lähti nousemaan kiekon kanssa oman maalin takaa. Hän hukkasi sen siniviivan alla. Vain sekunteja myöhemmin peli oli ohi. ZSKA:n Kirill Petrov pääsi läpi ja laukoi voittomaalin aikaan 72.25.


Kazan otti 2–0-johdon KHL-finaaleissa – suomalaispakki Ohtamaa syötti voittomaaliin iltasanomat 22:14 16.04

Atte Ohtamaan oli merkittävästi mukana Kazanin voittomaalissa.


Potkittu FBI-pomo vihjaa: Venäjällä voi olla ote Trumpista uusisuomi 09:32 16.04

Presidentti Donald Trumpin erottama entinen FBI:n johtaja James Comey on haukkunut presidentin moraalisesti kyvyttömäksi johtamaan Yhdysvaltoja ja vihjaa Venäjän kenties pitävän hallussaan informaatiota, jolla pystytään vaikuttamaan Trumpiin.


Kakkosviulistiksi väitetty Artemi Panarin petrasi tehojaan ilman Kanea ja hinasi huippusuorituksillaan Blue Jacketsin pudotuspeleihin jatkoaika.com 17:00 08.04

Columbus Blue Jackets on saanut Artemi Panarinista organisaation ensimmäisen NHL:n mittapuun tähtihyökkääjän sitten Rick Nashin. Pystyykö 26-vuotias venäläistaituri johtamaan joukkueensa menestykseen myös pudotuspeleissä?


Skandaalin keskiössä oleva Mark Zuckerberg: Minä olen paras johtamaan Facebookia MTV 05:27 05.04

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoo olevansa paras ihminen johtamaan yhtiötä virheistä huolimatta.


Zuckerberg: Olen paras ihminen johtamaan Facebookia iltasanomat 01:32 05.04

Jopa 87 miljoonan yhteisöpalvelun käyttäjän tiedot annettiin luvattomasti analytiikkayhtiölle.


Atte Ohtamaan edustama Ak Bars Kazan oli isäntä Tšeljabinskissa jatkoaika.com 22:01 03.04

KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa Ak Bars Kazan siirtyi jo voiton päähän Gagarin Cupin finaalipaikasta. Suomalaispuolustaja Atte Ohtamaan edustama Ak Bars kaatoi Traktorin niukasti lukemin 1?2.


Atte Ohtamaan edustama Ak Bars Kazan oli isäntä Tšeljabinskissä jatkoaika.com 22:01 03.04

KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa Ak Bars Kazan siirtyi jo voiton päähän Gagarin Cupin finaalipaikasta. Suomalaispuolustaja Atte Ohtamaan edustama Ak Bars kaatoi Traktorin niukasti lukemin 1-2.


Trump: ”Tuskin kukaan on ollut yhtä kovanaama Venäjän suhteen kuin minä” iltalehti 22:01 03.04

Presidentin mielestä on kaikkien kannalta parempi, että suurvaltojen välit pysyvät kunnossa. Videolla Trump kertoo näkemyksiään Venäjän ja Yhdysvaltojen väleistä. Presidentti Donald Trump korosti tiistaina poikkeuksellisia taitojaan suhteessa Vladimir Putinin johtamaan Venäjään.


Atte Ohtamaan edustama Ak Bars Kazan toiseen voittoon jatkoaika.com 21:11 01.04

KHL:n itäisen konferenssin finaaleita on pelattu nyt kaksi ottelua, ja molemmista otteluista voittajana on selvinnyt ulos kotijoukkue Ak Bars Kazan.


itsemurhaisku – kymmeniä jalat murskaantuivat perusteella” turvallisuusjoukot ampuivat

Uutiset