Asiantuntija: Pohjois-Korean ydinasekokeiden lopettaminen voi olla halpaa puhetta ja lännen palkintojen kalastelua iltasanomat 13:39 21.04

Yhdysvallat on vaatinut Pohjois-Korealta ydinaseohjelman lopettamista päästäkseen samaan neuvottelupöytään. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Pohjois-Korea luopuisi aseistaan.


Heikki Paasoselle tehtiin jäynä TVOF-kulisseissa - tältä näyttää omassa rippikuvassaan iltalehti 16:20 20.04

Heikki Paasonen törmäsi nostalgisiin lapsuuskuviinsa yllättävässä paikassa. Tänään kisataan The Voice of Finland -tittelin voitosta Turun Logomossa. Illan suoraan finaalilähetykseen valmistautuva juontaja Heikki Paasonen julkaisi hauskan otoksen ohjelman kulisseista Instagram-tilillään. Kuvan saatetekstistä käy ilmi, että työryhmäläinen on jekuttanut osuvasti Paasosta. Paasonen nimittäin löysi pukuhuoneestaan liudan kehystettyjä, lapsuusaikaisia valokuvia itsestään. Otoksissa nähdään Paasonen vauvana sekä kouluikäisenä ysärihenkeen pukeutuneena. Rivistössä nököttää myös rippikuvalta vaikuttava otos, jossa valkoasuinen Paasonen nököttää vaaleanpunaisen ruusukimpun kera.


Yllättävä vastaus – Palomies-kilpailija kertoo jännittävänsä tätä tilannetta mtv 06:05 20.04

Suomen paras palomies -ohjelman kilpailija kertoo jännittävänsä ohjelmaan liittyviä haastattelutilanteita.


Yllättävä vastaus – palomies-kilpailija kertoo jännittävänsä tätä tilannetta mtv 06:05 20.04

Suomen paras palomies -ohjelman kilpailija kertoo jännittävänsä ohjelmaan liittyviä haastattelutilanteita.


BBC: Skripalien myrkytyksessä käytetyn hermomyrkyn kehittäjä altistui itsekin aineelle iltasanomat 04:19 20.04

Venäläinen tiedemies: Ohjelman tarkoitus oli kehittää vahvempi aine kuin hermomyrkky VX.


TIS-Dani vakavoituu iltanuotiolla - haluaa mennä Even kanssa naimisiin iltalehti 22:55 19.04

Even ja Kallen lomaromanssi syveni jälleen tämän viikon jaksoissa. Dani ja Eve Iltalehden haastattelussa. Temptation Island Suomi -ohjelman torstain iltanuotio ei ole niin raju kuin viikko sitten. Kukaan ei lähde kotiin, eikä lippiksiä paiskota. Tunnelma ei silti ole rento. Ensiksi videoita katselevat naiset, sitten miehet. Taas Dani saa katsottavakseen Even ja Kallen orastavaa ihastusta. Hän purkaa ajatuksiaan juontaja Sami Kuroselle.


EVS: Tämän takia Jenni Vartiainen ei käy enää uimahalleissa iltasanomat 22:02 19.04

Laulaja Jenni Vartiainen oli EVS-ohjelman vieraana.


Palomies-kilpailija avautuu rankoista kuvauksista: "Oli aika raskasta olla siellä päivästä toiseen" mtv 15:30 19.04

Suomen paras palomies -ohjelman kilpailija Antti kertoo ohjelman rankoista kuvauksista.


Prinsessa Sofia säväyttää näyttävässä iltapuvussa – tyylin kruunaa värikkäät asusteet mtv 07:57 19.04

Ruotsin prinsessa Sofia edusti YK:n kehitysohjelman kevätgaalassa Tukholmassa.


Tältä näyttää kuvauksista kotiin lähetetyn Terhi Kokkosen päivä Vain elämää -ohjelmassa iltalehti 07:30 19.04

Terhi Kokkosen päivästä saa esimakua Instagramissa. Terhi Kokkonen joutui jättämään Vain elämää -kuvaukset kesken Espanjassa. Häneltä jäi väliin kaksi viimeistä kuvauspäivää. - Meillä oli erimielisyyksiä ohjelman tekotavasta, Kokkonen kertoi Iltalehdelle ohjelman pressitilaisuudessa muutama viikko sitten.


Rikospaikka: Alamaailman voimahahmon taposta epäillään kolmoismurhasta tuomittua miestä – tunnetaan rikollispiireissä "Metsurina" MTV 05:45 19.04

Keskusrikospoliisi on edennyt Vantaalla viime viikonloppuna tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa. MTV:n Rikospaikka-ohjelman mukaan taposta epäillään 1990-luvun lopussa kolmoismurhasta tuomittua, nyt noin 50-vuotiasta miestä.


"En ole koskaan näin erikoisessa kodissa käynyt" – kurkista persoonalliseen suomalaisasuntoon! mtv 19:23 18.04

Kenen kotona? -ohjelman kolmannessa jaksossa 18.4. AVAlla klo 20 päästään tutustumaan jälleen persoonallisiin suomalaiskoteihin.


Ensitreffit alttarilla-Viola esitteli hänen ja Esan yhteisen kodin bloginsa lukijoille iltalehti 14:12 18.04

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisensa kohdanneet Viola ja Esa asuvat kauniissa kodissa. Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat kertovat ihmissuhteista. Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutut Viola ja Esa hurmasivat katsojat upealla yhteydellään. Pariskunta on edelleen yhdessä ja Viola pitää suosittua


Musiikkitähtiä EVS-lähetykseen – vieraina jäähyväiskiertueelle lähtevä räppäri Cheek ja suosikkipoppari Jenni Vartiainen mtv 14:07 18.04

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden viidennessä suorassa lähetyksessä nähdään kaksi Suomen suurimmista musiikkitähdistä: Cheek ja Jenni Vartiainen.


Tänään tv:ssä: Riku Rantala vitsailee Karalahden päihdeongelmalla - Jereä vain naurattaa iltalehti 06:19 18.04

Jere Karalahti on tänään vieraana Mad Cook Show'ssa. Tunna Milonoffin ja Riku Rantalan ruokaohjelman Mad Cook Show'n vieraina ovat tänään Kike Elomaa ja Jere Karalahti. Jälkimmäinen saa tehtäväkseen maistella mysteerilerssiä, joka saattaa sisältää vaikka mitä. Samalla Karalahti käy läpi KHL-aikojaan, jolloin ruokavalio saattoi olla aika karu. - Siellä oli sellaisia paikkoja ja ruokia, että välillä jouduin elämään proteiinijauhoilla, Karalahti muistelee.


Arman Alizadin viemärisukellus pahasti pieleen – täysi pakokauhu iskee kesken kaiken: ”Kaikki ahdistaa! Haluun he*****iin täältä!” iltasanomat 21:55 17.04

Arman Pohjantähden alla -ohjelman tiistain jaksossa Arman pääsee tutustumaan viemärisukeltajan haastavaan työhön.


Sini, 23, on Suomen surkein kuski: Voi v***u! iltalehti 21:00 17.04

Varkaudessa asuva Sini valittiin Suomen surkeimmaksi kuskiksi tänä iltana MTV3:lla. 23-vuotias Sini valittiin huonoimmaksi kuskiksi illan Suomen surkein kuski -ohjelman finaalijaksossa. Tunnelmat olivat sen mukaiset. - Voi v***u! Sini puki tuntemuksensa sanoiksi heti tulosten julistamisen jälkeen.


Tänään se selviää! Kuka näistä kolmesta finalistista on Suomen surkein kuski? mtv 16:04 17.04

Suomen surkein kuski -ohjelman viides kausi tulee päätökseensä. Tänään nähtävässä jaksossa selviää, kuka Suomen surkein kuski. 


Vappu Pimiä sai märän kielipusun Maajussille morsian -kuvauksissa: "Rakkauden asialla" mtv 15:29 17.04

Maajussille morsian -ohjelman 11. kautta parhaillaan kuvaava juontaja Vappu Pimiä julkaisi söpön pusukuvan kulisseista. 


- Toronto kairasi Äärioikeisto osoitti mieltään en hylkää julki Näin nuorten tähtien suurella kansainvälisellä sivustolla Toronto kairasi pakkovoiton vahvuuksistaan vuoroviikoin toisen luona” – Nabi

Uutiset