Mert Otsamo ei luottanut nuorempana omiin kykyihinsä – nyt hän on Suomen yksi tunnetuimmista vaatesuunnittelijoista: "Ystävät pakottivat hakemaan mukaan ohjelmaan"

mtv 07:02 30.05

Huippuvaatesuunnittelija Mert Otsamo esitteli uuden mallistonsa Viiden jälkeen -ohjelmassa.


Suosikkiankkuri Eva Polttila yllättää! Palaa juhannuksena televisioon

iltalehti 11:59 28.05

Suomalaisen viihteen vuorokaudessa nähdään klassikko-ohjelmia suosikkihahmojen juontamana. Yle TV2 näyttää juhannuksena lähes vuorokauden mittaisen viihdemaratonin. Juhannusaattoaamusta juhannuspäivän aamuun kestävän Suomalaisen viihteen vuorokauden aikana nähdään Ylen suosikkiohjelmia vuosikymmenten varrelta. Vuorokauden aikana muun muassa Rintamäkeläisten, Velipuolikuun, Fakta homman, Kummelin ja Tuttu jutun tähdet muistelevat ohjelmien lomassa niiden tekemiseen liittyviä muistoja. Ohjelmaa juontavat muun muassa Eeva Litmanen, Esko Roine, Timo Kahilainen, Timo Koivusalo sekä paluun tv-kameroiden eteen tekevä kansansuosikki Eva Polttila. Yli vuosikymmenen eläkkeellä ollut Polttila palaa ruutuun tutussa uutistenlukijan roolissa, mutta aiempaa viihteellisemmällä kulmalla. Polttila tuo eri vuosikymmeniä ja viihteen teemoja läpi käyvään kokonaisuuteen perspektiiviä uutismaisilla katsauksillaan kulloiseenkin ajankohtaan tai teemaan liittyen.


"Pelkään, että edessä on kaaos, jos kautta jatketaan" – Serie A jännittää Italian hallituksen päätöstä

yle 09:06 27.05

Keskeytetyn jalkapallosarjan jatko on ratkeamassa keskiviikkona – peliohjelmaa käsitellään perjantain kokouksessa, jos pelilupa heltiää.


Korona pisti mestaripainija Arvi Savolaisen paletin uusiksi: "Kyllä tämä epävarmuus rassaa"

MTV 12:59 26.05

Korona-aika on muokannut mestaripainija Arvi Savolaisen viikko-ohjelmaa. Hän ei voi nyt tehdä suoranaisia lajiharjoitteita eli siis painia kaverin kanssa, joten aika on mennyt puntteja kolistellessa. Savolainen hakee painiinsa lisää voimaa.


Finnair lisää kotimaan lentoja heinäkuussa – elpyminen etenee astettain

stara 10:00 25.05

Finnair tarkkailee lentojensa kysyntää ja päivittää sen mukaan liikenneohjelmaansa. Nyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 25.05

Finnair tarkkailee lentojensa kysyntää ja päivittää sen mukaan liikenneohjelmaansa. Nyt


Sanna Marin: Hallitusohjelmaa käydään läpi koronan vuoksi – Niinistöltä vahva kannanotto velanoton vaaroista

iltasanomat 22:03 24.05

Pääministeri Sanna Marin ja presidentti Sauli Niinistö kohtasivat Kultaranta-keskusteluissa.


Tauski, 57, kertoo nyt läpikäymistään kauneusoperaatioista: ”Pitsa alkoi paistamaan päälaella”

iltalehti 08:25 24.05

Iskelmälaulaja Tauski, 57, kertoo käyneensä syksyllä hiustensiirrossa, mikä auttoi kaljuuntumiseen. Julkisuuden henkilöt ovat aika ajoin kertoneet läpikäymistään kauneushoidoista. Iskelmälaulaja Tauski, 57, kävi viime syksynä hiustensiirrosta. Hän sanoo kantaneensa vuosien varrella huolta ikääntymisen merkeistä, koska on toivonut näyttävänsä pitkään nuorekkaalta. Tauski osallistui esimerkiksi vuonna 2011 Kauneusklinikka Tiina Jylhä -televisio-ohjelmaan, jossa hänelle laitettiin täyteainepistoksia otsaansa. Tuolloin laulaja kertoi havahtuneensa vanhenemiseensa fanikuviaan nähtyään. Tuonkin jälkeen hänelle on laitettu täyteaineita.


Portugalin liiga palaa koronatauolta – tässä paluuottelut ja aikataulu

MTV 07:53 23.05

Portugalin jalkapalloliiga tekee pikapuoliin paluun koronavirustauolta. Pelit palaavat ohjelmaan puolentoista viikon päästä keskiviikkona, kesäkuun kolmantena päivänä, selviää sarjan verkkosivuilta.


Muistatko vielä Sika-Harrin? Maajussilla on 12 lapsen suurperhe – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 07:30 23.05

Harri Ojala löysi nykyisen kihlattunsa puintikauden päättäjäisistä omalta kylältä. Mikä siinä onkin, että vaikka Maajusille morsian -ohjelmaa on nähty jo 12 tuotantokautta, kaikkein parhaiten muistetaan se ihka ensimmäinen vuodelta 2006. Vai oletteko muka unohtaneet koko kansan puheenaiheiksi nousseet Mehiläis-Jussin ja Sika-Harrin? Mukana olivat myös sinapilla kuorrutettua kurkkua syönyt hevimies Teemu, tomaatteja kasvattanut Anssi sekä maitotilallinen Risto.


Muistatko vielä Sika-Harrin? – Maajussilla on nykyään 12 lapsen suurperhe -tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 07:30 23.05

Harri Ojala löysi nykyisen kihlattunsa puintikauden päättäjäisistä omalta kylältä. Mikä siinä onkin, että vaikka Maajusille morsian -ohjelmaa on nähty jo 12 tuotantokautta, kaikkein parhaiten muistetaan se ihka ensimmäinen vuodelta 2006. Vai oletteko muka unohtaneet koko kansan puheenaiheiksi nousseet Mehiläis-Jussin ja Sika-Harrin? Mukana olivat myös sinapilla kuorrutettua kurkkua syönyt hevimies Teemu, tomaatteja kasvattanut Anssi sekä maitotilallinen Risto.


Vappu ja Marja Live kuvattiin poikkeuksellisissa olosuhteissa – Marja Hintikka paljastaa salaisuuden kulisseista: "Hetken mietimme Vapun kanssa, et uskaltaakohan kukaan…"

mtv 17:15 22.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka luotsasivat jo toista kautta putkeen omaa keskusteluohjelmaa.


Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa paljastaa Me Naisissa: tyly päätös 15 vuoden juontopestille puhelimessa

iltalehti 22:47 21.05

Hauskojen kotivideoiden juontaja Sampo Marjomaa paljastaa Me Naisissa, kuinka 15 vuoden juontopesti päättyi yhteen puhelinsoittoon. Nelonen kertoi maanantaina tulevista televisio-ohjelmistaan. Yksi suurimmista yllätyksistä oli se, kuinka Hauskat kotivideot ”uudistuu täysin” ja ohjelman juontajaksi tulee Suomen suosituin tubettaja Roni Back. Kyse on suuresta muutoksesta. Back ottaa ohjelman juontopestin haltuunsa sen jälkeen, kun ohjelmaa 15 vuotta juontanut Sampo Marjomaa lopettaa tehtävässään.


Vappu Pimiä ja Marja Hintikka haluaisivat keskusteluohjelmaansa vieraaksi nämä pariskunnat – vielä ei ole onnistunut: "Avoin kutsu on voimassa"

mtv 19:02 21.05

Vappu Pimiällä ja Marja Hintikalla on kaksi pariskuntaa, jotka haluaisivat Vappu ja Marja Liveen.


Noora Räty ei lähtisi enää mukaan Farmi-ohjelmaan – paljastaa blogissaan saaneensa järkyttävää somepalautetta

iltalehti 22:02 20.05

Jääkiekkoilija Noora Räty kertoo blogissaan saaneensa ikävää palautetta koskien osallistumistaan Farmi-ohjelmaan. Nelosen Farmi-ohjelman finaalikolmikkoon saakka yltänyt jääkiekkoilija Noora Räty on ollut hämmentynyt siitä, kuinka paljon hän on saanut loukkaavaa palautetta ohjelmasta. Hän kertoo tulleensa kutsutuksi muun muassa ”ylimieliseksi” ja ”huumorintajuttomaksi”. – Jokaisella saa olla oma mielipide, mutta usein nämä kommentit ovat tarkoitettu loukkaavaksi, eikä se ole palautetta. Olen aina valmis osallistumaan rakentavan palautteen keskusteluun, koska teen sitä jatkuvasti omassa ammatissani, Räty toteaa.


SM-liiga aikoo pelata täyden runkosarjan syyskuusta alkaen – koronatilanteen takia otteluohjelmaa voidaan tiivistää ja kauden alkua myöhästyttää

yle 18:17 20.05

Miesten jääkiekon MM-kisat siirtäminen myöhemmäksi siirtäisi myös SM-liigan aloitusta, jopa lokakuun alkuun.


Jalkapalloilijaa pilkattiin suositussa TV-ohjelmassa ulkonäkönsä vuoksi – paljastus rajuista seurauksista sai kiusaajat pyytämään anteeksi

iltalehti 17:36 20.05

Nuoren miehen mielenterveys kärsi törkeistä kommenteista. Entinen jalkapalloilija Luke Chadwick sai vuosia kuulla pilkantekoa ulkonäöstään Britannian yleisradioyhtiön BBC:n esittämässä ohjelmassa. Nyt ohjelmaan osallistuneet ovat myöntäneet toimineensa väärin ja pyytäneet anteeksi. Chadwick pongahti jalkapallomaailman tietoisuuteen hänen noustua Manchester Unitedin kokoonpanoon vuosituhannen vaihteessa vasta 18-vuotiaana.


SM-liiga paljasti suunnitelmansa: Näin ensi kausi aiotaan pelata – paljon erityisjärjestelyitä luvassa

iltalehti 16:51 20.05

Kausi on tarkoitus aloittaa syyskuun puolivälissä. Jääkiekon SM-liiga kertoi keskiviikkona, miten ensi kausi aiotaan pelata. Tavoite on aloittaa 60 ottelun runkosarja normaaliin tapaan syyskuun puolivälissä. SM-liiga kertoo tiedotteessaan rakentaneensa kauden 2020–21 sarjaohjelmaa tiiviissä yhteistyössä seurojen kanssa.


Ylen MOT:lle moitteet hyvän journalistisen tavan rikkomisesta: haastateltavan hoitotietoja ei olisi saanut julkaista

yle 14:14 20.05

Julkisen sanan neuvoston päätös koskee 9.12.2019 esitettyä MOT-ohjelmaa. Kyse oli alaikäisen haastateltavan yksityisyyden suojasta.


Mitä käy tv-ohjelmille? IL-selvitys – näin korona vaikuttaa suosikkiohjelmaasi: Vain elämää, Salatut elämät, Temptation Island...

iltalehti 09:08 20.05

Iltalehti selvitti, miten koronatilanne on vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan televisiotuotantoihin. Yksi MTV3:n puhutuimmissa ohjelmista kevään aikana on ollut Joonas Nordmanin isännöimä talkshow. –?Meillä on ajankohtaisia puheenaiheita, huumoria ja Katja Lapin huippubändi sekä Suomen kiinnostavimmat julkkisvieraat, Nordman sanoo ohjelman mainoksessa.


Hot topics