Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistuva Eini paljastaa tanssitaustansa: "Kun mies on vienyt, niin olen tullut perässä"

mtv 21:30 22.09

Laulaja Eini tunnustaa, että hänellä on hieman kokemusta tanssimisesta.


Christoffer Strandberg ylistää yhtä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijaa ylitse muiden: "Tuli turvallinen olo"

mtv 19:10 22.09

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tähdittävä näyttelijä Christoffer Strandberg iloitsee erityisellä tavalla siitä, että Timo Lavikainen tähdittää niin ikään ohjelmaa.


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan lähtenyt Mikael Jungner paljastaa tanssitaustansa: "Se on olematon!"

mtv 12:10 22.09

Entinen kansanedustaja ja nykyinen viestintäjohtaja Mikael Jungner tunnustaa, että hänellä ei ole juurikaan tanssikokemusta.


Huuma-ohjelmassa uskomaton vedätys: YleX:n Viki ja Köpi hieroivat Hannelea salaa, kokkasivat Hannelelle salaa ja vierailivat Hannelen maatilalla – salaa

iltalehti 22:41 21.09

Erikoinen tapahtumaketju kuvattiin viime kesänä Oulussa Hannelen hemmottelupäivänä. YleX Aamun Viki ja Köpi selvittivät viime kesänä melkoisen salatehtävän. Tehtävä paljastui lauantaina Huuma-ohjelman toisessa jaksossa. Hannele ja tämän sisko Katja viettivät kesäkuussa hemmottelupäivää Oulussa. Ohjelmaan kuului muun muassa hierontaa ja ruokaa Hannelen lempiravintolassa.


”Olin menettää autoni hallinnan” – Charles Leclercin F1-yllätysveto sisälsi melkoista ohjelmaa, tältä paalukierros näytti

MTV 21:44 21.09

Ferrarin Charles Leclerc täräytti pöytään ison yllätyksen Singaporen GP:n aika-ajoissa, kun hän ajoi paalupaikalle. Singaporen piti olla Mercedeksen ja Red Bullin näyttämö, jossa Ferrari on alakynnessä. Toisin kävi, ainakin aika-joissa. Monacolaiskuljettaja Leclercin paalukierros sisälsi lopulta melkoisesti ohjelmaa.


Christoffer Strandberg paljasti vanhemmilleen lähtevänsä mukaan suosikkiohjelmaan – huikea vastaanotto: "Nyt on paikka testamentissa"

mtv 18:02 21.09

Christoffer Strandbergin vanhemmat suhtautuvat äärimmäisellä ilolla siihen, että he näkevät poikansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tulevana syksynä.


Meeri Koutaniemi odottaa innolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa: "Olen ihan uudella maalla"

mtv 14:10 21.09

Valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemestä tullaan näkemään tulevana syksynä aivan uusi puoli.


Mika Poutala yllättää osallistumalla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Olen aiemmin ajatellut, että tanssi ei ole minua varten"

mtv 12:03 21.09

Pikaluistelija Mika Poutala nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.


Suomi taas Kardashian-perheen somessa: Kuksat näytille miljoonille seuraajille

iltalehti 09:11 21.09

Neljä puista kuksaa varastaa huomion. Kardashian-klaanin esikoinen, Kourtney, 40, vieraili keväällä Rovaniemellä. Hän kertoi matkastaan Instagramissa hehkuttamalla lumista Lappia. Kourtney päätyi muun muassa Arctic Tree House -hotellin poreammeeseen kultaisissa bikineissä. Kourtney toi Suomesta myös tuliaisia, jotka ovat päässeet Kardashianien tosi-tv-ohjelmaan.


Eini teki päätöksen suosikkiohjelmaan lähtemisestä tunteella: "Olen niin monta itkua itkenyt"

mtv 21:10 20.09

Eini tunnustautuu todelliseksi Tanssii Tähtien Kanssa -faniksi.


Kia Lehmuskoselta mystinen lupaus koskien Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa: "Uskon tosi vahvasti, että..."

mtv 17:04 20.09

Tähtiopettaja Kia Lehmuskoski uskoo saavansa paljon irti oppilaastaan, näyttelijä Timo Lavikaisesta.


Huuma: Myös Jenni Kokander saa miniversionsa – tässä on Siiri!

iltalehti 16:09 20.09

Pikku-Jenni nähdään ruudussa jo tänä lauantaina. Huuma-ohjelma palasi viikko sitten tauon jälkeen ruutuihin. Ensimmäisen livelähetyksen päätteeksi katsojat pääsivät tutustumaan ohjelman juontajien, Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin, miniversioihin, Pikku-Roopeen ja Pikku-Erkkuun. Ohjelman kolmannen juontajan, Jenni Kokanderin, miniversiota ei vielä tuolloin nähty, ja osa katsojista jäikin miettimään, saadaanko ohjelmaan myös Pikku-Jenni.


Jorma Uotinen yllättää suomalaispariskunnan kesken ensitreffien – pariskunnalta hämmentynyt reaktio

mtv 18:11 19.09

First Dates Suomi -ohjelmaa luotsaava Jorma Uotinen yllättää suomalaispariskunnan ensitreffeillä.


Bile-Danin Eve-kihlattu avautuu Temptation Islandin varjopuolista: ”Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvoista...”

iltasanomat 12:34 19.09

Eveliina Uosukainen sanoo Instagramissa, ettei kadu lähtöä Temptation Island Suomi -ohjelmaan, vaikka sarjan myötä tulleeseen julkisuuteen liittyy myös varjopuolia.


Suurin osa meistä saa elämänsä aikana papilloomaviruksen, jossa piilee syöpäriski – Tiesitkö nämä 9 asiaa HPV-rokotteesta?

yle 05:46 19.09

Tänä syksynä jo viidesluokkalaiset tytöt saavat HPV-rokotteen. Ensi vuonna myös pojat saattavat päästä mukaan rokotusohjelmaan. Edes kondomi ei täysin suojaa virukselta.


Katja saa Ollin kyyneliin – Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijavalinnat tyrmistyttävät: ”Miksi hän on ohjelmassa?”

iltasanomat 21:58 17.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta valitun sulkeutuneen Katjan käytös puhuttaa. –Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, IS:n Ruuturaati hämmästelee.


Alisa Ranta-aho esitti tosi-tv:ssä rikasta venäläistä - valhe ajoi pahaan velkakierteeseen: ”Todellisuudessa olin asunnoton ja elin appelsiineilla”

iltalehti 06:32 17.09

Alisa Ranta-aho, 33, alkoi elää elämää, johon hänellä ei ollut varaa. Pikavippilainat ajoivat hänet niin suuriin ongelmiin, että lopulta mielenterveys järkkyi. Neljä vuotta sitten esitettiin tositv-ohjelmaa, jossa Suomen venäläisnaiset kertoivat luksuselämästään. Ohjelman nimi oli Suomen täydelliset venäläisnaiset eli Väykkärit, ja Alisa Ranta-aho oli yksi ohjelmaan osallistuneesta viidestä naisesta.


Ensitreffit alttarilla -parit vastaavat 36 kysymykseen: ”Haluaisitko olla kuuluisa?”

iltalehti 05:58 17.09

Entä harjoittelevatko realityyn osallistujat puhelinkeskusteluiden käymistä etukäteen? Tuoreet avioparit suuntaavat tämän illan Ensitreffit alttarilla -sarjassa häämatkalle, jolle asiantuntijat ovat laatineet ohjelmaa. Kunkin pariskunnan on vastattava paperille printattuihin kysymyksiin, joita on kaikkiaan 36 kappaletta. Niiden on tarkoitus syventää keskinäisiä välejä ja auttaa tutustumisprosessissa. Mitä pareilta sitten kysytään? Muun muassa sitä, että kenen kanssa nämä menisivät illalliselle, jos seuralaiseksi voisi valita kenet tahansa. Sitäkin tiedustellaan, kuivaharjoittelevatko osallistujat sanomisiaan ennen puhelun soittamista. Entä millainen olisi täydellinen päivä?


Näkökulma: Kuka määrittää kiusaamisen ja huumorin välisen rajan? Huuma-kohu ei laantunut yhdessä yössä

iltalehti 10:33 16.09

Lämminhenkiseksi luonnehdittu Huuma -viihdeohjelma palasi televisioon lauantaina. Poikkeuksellinen tilanne ohjelmassa herätti katsojien huomion, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Julia Aalto-Setälä. Viikonloppuna otsikoihin nousi Huuma-ohjelman paluu ja erityisesti ohjelman Lue huulilta -osio, jossa Jukka Hildén vieraili. Duudsoneista tuttu Hildén läpsäytti alkajaisiksi juontaja Roope Salmista jalkojen väliin ja matki ohjelmaan osallistuneen Unton elekieltä. Lisäksi hän vitsaili miehen mahdollisesta lääkityksestä. Näet klipin täältä. Unto ei ole julkisuuden henkilö. Hildenin käytös ohjelmassa nosti somekohun, johon hän vastasi Twitterissä ihmettelemällä, mitä nykyään voi sanoa, kun kaikki on väärin jonkun mielestä. Mies myös jatkoi vastailemalla, että kyse ei ole kiusaamisesta, vaan hyväntuulisesta vitsailusta.


Uutta treffiohjelmaa juontava Jorma Uotinen avoimena: "Jos rakkaus tulee, se saa tulla"

mtv 19:10 15.09

Jorma Uotinen on avoin rakkaudelle.


alku lähestyy antanut suurta painoarvoa esimerkin voimalla kotiutus­hanke New Yorkissa, ongelmat alkoivat lapsuudessa Trump pelmahti yllättäen urheillaan ilman Virtanen Mestiksestä

Hot topics