Tarja Smura mystisenä vuosien takaisesta erostaan Renny Harliniin: "En halua mitään syytteitä" mtv 16:02 24.02

Missikaunotar Tarja Smura tarkentaa syitään olla paljastamatta kohueron taustoja vuosien takaiseen suhteeseen ohjaaja Renny Harlinin kanssa.


Isä ja 15-vuotias poika moottorikelkkaonnettomuudessa Puumalassa - pojalle leikkaushoitoa vaatineet vammat iltalehti 13:16 24.02

Isä menetti moottorikelkan hallinnan, ja se ajautui päin Mammonen-vesistön rannalla kasvavia puita. Mammonen-vesistön rannassa Puumalassa tapahtui perjantaina kello 13 aikaan moottorikelkkaonnettomuus, jossa loukkaantuivat pääkaupunkiseudulta kotoisin olevat 15-vuotias poika ja hänen 42-vuotias isänsä. Isä ja poika olivat ajaneet moottorikelkalla jäällä, kun moottorikelkan nopeus oli yllättäen lähtenyt kiihtymään nopeasti, eikä ohjaajana toiminut isä onnistunut saamaan kelkkaa hallintaan.


Kökkötraktorin isä Ruben ja mediapeli-Paavo - Uutisvuodon 20-vuotisjuhlahuumaa tämän viikon lähetyksessä iltalehti 08:26 24.02

Uutisvuoto näyttää historiansa 666. lähetyksessä pedon merkit. Ohjelma on vedossa vaikka ikää on jo 20 vuotta. Juhlalähetyksen tekivät eritoten vieraat Paavo Väyrynen ja Ruben Stiller. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sekä kapteeni ja tuottaja Petteri Ahomaa käyvät Yleisradion Studiotalon kahvilassa neuvonpitoa päät liki yhdessä. Kynä käy ja juonia punotaan. Tällä viikolla 20 vuotta täyttäneen Uutisvuodon nauhoitus on pian alkamassa. Varttuneemmasta väestä koostuva yleisö on samaan aikaan jo etsiytymässä studiossa istumapaikoilleen. Studio-ohjaaja muistuttaa yleisöä innokkaan aplodeeraamisen tärkeydestä ja kertoo, että Uutisvuoto täytti 21. päivä 20 vuotta.


Onko tässä seuraava Bond-ohjaaja? Trainspottingin tekijällä ja Daniel Craigilla erikoinen yhteys iltalehti 21:36 22.02

Huhujen mukaan tulevan James Bond 007 -elokuvan ohjaajaksi on ehdolla Oscar-voittaja Danny Boyle. Danny Boyle, 61, on englantilainen elokuvaohjaaja, joka tunnetaan elokuvistaan Trainspotting, 28 päivää myöhemmin, Slummien miljonääri ja 127 tuntia. Hän voitti parhaan ohjauksen Oscar-palkinnon elokuvastaan Slummien miljonääri vuodelta 2008. Huhut ovat alkaneet viedä Boylea myös Bond-elokuvasarjan puikkoihin. Lehtitietojen mukaan hän on yksi vahvimmista ehdokkaista tulevan elokuvan ohjaajaksi. Elokuvaa varten (joka tunnetaan vielä työnimellä Bond 25) on tilattu useita käsikirjoitusversioita, joista yhtä työstää Boylen Trainspottingin kynäillyt John Hodge.


Jennifer Lawrencen asuvalintaa kritisoitiin liian paljastavaksi - pöyristyi: ”Olen todella loukkaantunut” iltalehti 14:43 22.02

Näyttelijä Jennifer Lawrence pukeutui promootiotilaisuuteen avokaulaiseen pitkään asuun, kun taas hänen miespuoliset kollegansa poseerasivat ulkotakeissa ja farkuissa. Jennifer Lawrence oli tiistaina Lontoossa promoamassa uusinta Red Sparrow -elokuvaa. Hän poseerasi yhteiskuvissa ohjaaja Francis Lawrencen ja näyttelijäkollegoidensa Matthias Schoenaertsin, Jeremy Ironsin ja Joel Edgertonin kanssa. Näyttelijättären asuvalinta on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa. Kun tähden miespuoliset kollegat nähtiin Lontoon viileässä säässä lämpimästi pukeutuneena, Jennifer Lawrencen yllä oli paljastava, pitkä tumma iltapuku.


Oscar-gaalan ennakkosuosikki The Shape of Water sai plagiointisyytteen - yhtäläisyyksiä vanhan näytelmän kanssa iltalehti 13:19 22.02

The Shape of Water -elokuva on Oscar-ehdokkaana 13 eri kategoriassa. Elokuvaohjaaja Guillermo del Toron The Shape of Water -elokuva on tulevan Oscar-gaalan ehdoton ennakkosuosikki. Elokuva sai 13 ehdokkuutta eri kategorioissa. Nyt elokuvaa syytetään plagioinnista. David Zindel -niminen mies on haastanut FOX Searchlight -tuotantoyhtiön ja ohjaaja Guillermo del Toron oikeuteen plagioinnista. Hän väittää vuonna 2003 kuolleen isänsä Paul Zindelin kirjoittaneen vuonna 1969 näytelmän, jonka juoni on lähes identtinen The Shape of Water -elokuvan kanssa.


Lauri Törhösen haastattelu Ylellä sai ex-salkkaritähden tuntemaan mielipahaa - ”Lapset ovat viattomia” iltalehti 06:15 22.02

Näyttelijä-laulaja Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Johanna Nurmimaa kertoo, millaisia ajatuksia Lauri Törhösen haastattelu Ylellä herätti hänessä. Elokuva-alan ahdistelukohussa ryveyttynyt ohjaaja-professori Lauri Törhönen kommentoi häntä kohtaan esitettyjä syytöksiä viime sunnuntaina Ylen Arto Nyberg -ohjelmassa.


Entinen Salatut elämät -tähti paljastaa, miten Lauri Törhönen ahdisteli häntä kuvauksissa - ”Ikävää alapääpuhetta, kävi kiinni takapuoleen” iltalehti 19:03 21.02

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Katso videolta, miten Johanna Nurmimaa kertoo Lauri Törhösen käytöksestä häntä kohtaan. Nurmimaa puhui erikoistoimittaja Susanne Päivärinnan haastattelussa myös elokuva-alan ahdistelukohusta, joka on Suomessa viime aikoina henkilöitynyt ohjaaja-professori Lauri Törhöseen, jonka käytöksestä useat naiset valittivat Ylelle.


Metrot kulkevat epätasaisin vuorovälein todennäköisesti koko loppuillan ajan MTV 18:12 21.02

Metroliikenne ajetaan todennäköisesti epätasaisin vuorovälein koko loppuillan ajan, arvioi liikenteenohjaaja Reijo Artevuo. Vuorovälejä yritetään tasoittaa, mutta metrot saadaan aikatauluun luultavasti vasta torstaina aamulla.


Tarja Smura avautuu hänen ja Renny Harlinin eron taustoista: "Silmäni näkivät jotain sellaista, mikä lopetti suhteen" mtv 09:27 21.02

Kaunis elämä -ohjelmassa mukana oleva missikaunotar Tarja Smura avautuu eron taustoista vuosien takaiseen suhteeseen ohjaaja Renny Harlinin kanssa.


Tarja Smura muistelee eroa Renny Harlinista Kaunis elämä -ohjelmassa: ”Näin jotain sellaista, mikä ei voinut olla minua ja minun parisuhdettani” iltalehti 06:50 21.02

Miss Suomi 1993 ja Hollywood-ohjaaja Renny Harlin seurustelivat muutaman kuukauden. Suhteen päätyttyä Smura kertoo Harlinin ryhtyneen kostotoimenpiteisiin. AVA:n Kaunis elämä -sarjan ensi viikolla nähtävässä toisessa jaksossa on pääosassa Tarja Smura, 47. Vuoden 1993 Miss Suomi kertoo muille ex-misseille elämästään Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. Lohjalla syntynyt, mutta Pohjois-Karjalassa kasvanut Smura osallistui tätinsä ilmoittamana Miss Aurinko -kilpailuun. Pian tie vei jo Miss Suomi -finaaliin.


Mainion uran tehneet Veikko ja Einari eläkkeelle Tullista – nyt haetaan ohjaajaa aivan uudenlaiselle ruokakoiralle! MTV 07:13 20.02

Tullin huumekoirat Veikko ja Einari siirtyvät eläkkeelle. Kummallakin on takana näyttävä virkaura. Masennusta ja tylsistymistä pidetään loitolla uusilla harrastuksilla.


Nettihuhu väittää Sylvester Stallonen kuolleen – veli raivostui väitteen levittäjille stara 22:01 19.02

Rambo ja Rocky -elokuvista aikoinaan supertähdeksi noussut näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone


Viihdelehti Stara.fi stara 22:01 19.02

Rambo ja Rocky -elokuvista aikoinaan supertähdeksi noussut näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone


Apu: Salkkarit-näyttelijä Johanna Nurmimaa Lauri Törhösestä: Törhönen kävi kuvauksissa käsiksi iltalehti 21:54 19.02

Näyttelijä Johanna Nurmimaa kertoo Apu-lehdessä, miten Lauri Törhönen käyttäytyi törkeästi sarjan kuvauksissa. Useat elokuva-alalla työskennelleet naiset ovat kertoneet ohjaaja Lauri Törhösen ahdistelleen naisia seksuaalisesti vuosien ajan. Johanna Nurmimaa näytteli Salatuissa elämissä vuosina 2004-2012 ja 2013-2014. Törhönen on ohjannut MTV3:n suosikkisarjaa.


Kunto-ohjaaja muistutti äitejä – kuvat puhuvat puolestaan stara 15:30 19.02

Australialainen kunto-ohjaaja Tiffiny Hall tunnetaan Australian suurin pudottaja -realitysarjan voittajana.


Lauri Törhönen vastasi ahdistelusyytöksiin tv:ssä: ”Olen varmaan häirinnyt – ei koko totuus” uusisuomi 07:49 19.02

Julkisuudessa seksuaalisesta häirinnästä syytetty elokuvaohjaaja Lauri Törhönen myöntää käyttäytyneensä tyhmästi ja harkitsemattomasti Arto Nybergin haastatteluohjelmassa Ylellä.


Häirintäkohussa ryvettynyt Lauri Törhönen Ylellä: ”Olen käyttäytynyt tyhmästi” iltalehti 20:11 18.02

Törhönen ei ole aikaisemmin kommentoinut häirintätapauksia juurikaan julkisuudessa. Elokuvaohjaaja Lauri Törhönen, 70, vieraili Arto Nybergin keskusteluohjelmassa Ylen TV1:llä sunnuntaina illalla. Törhönen kertoi ohjelmassa tuntemuksiaan häirintäkohusta. - Olen varmasti temperamenttini ja ammattini takia käyttäytynyt tyhmästi ja harkisemattomasti. Siitä on voinut häiriintyä, Törhönen sanoi. Törhönen ei vastannut suoraan Nybergin kysymykseen, onko hän häirinnyt naisia. - Jos vastaan kyllä, se ei ole koko totuus. Jos vastaan ei, se ei ole koko totuus. Ei ole olemassa yhtä vastausta, Törhönen pyöritteli. Lauri Törhönen nousi otsikoihin tammikuun lopulla, kun Yle uutisoi häirintätapauksista. Noin 20 elokuva-alalla työskentelevää naista kertoi Törhösen häirinneen heitä seksuaalisesti eri tavoin useiden vuosien ajan.


Häirinnästä syytetty Lauri Törhönen kiisti Ylen haastattelussa rajuimmat väitteet: "Siellä on ollut joku muu kuin minä" mtv 19:42 18.02

Ohjaaja Lauri Törhönen myönsi Ylen haastattelussa käyttäytyneensä harkitsemattomasti, mutta kieltää osan häirintäväitteistä. 


Uutiset