Vantaalla otetaan varaslähtö yleisurheilukauteen – "Maailmantilastot ovat nyt niin alussa, että siellä voi nousta vaikka kärkeen"

MTV 12:52 30.05

Sunnuntai on odotettu päivä monelle yleisurheilijalle ja yleisurheilun seuraajalle, vaikka kisakatsomoon ei vielä yleisöä oteta.


Kasvo­maskien vaikutus infektioiden leviämiseen vähäinen tai olematon, kertoo STM:n selvitys

iltasanomat 15:17 29.05

Sosiaali- ja terveysministeriön odotettu selvitys kasvomaskeista toteaa, että näyttö kasvosuojusten vaikutuksesta on vähäinen. Tieto pohjaa ministeriön tilaamaan kirjallisuuskatsaukseen.


Professori: Twitterin kauan odotettu päätös puuttua väärän tiedon levittämiseen voi edistää demokratiaa ja julkista keskustelua

yle 19:40 27.05

Sosiaalisen median yritykset eivät ole aiemmin juurikaan puuttuneet niiden alustoilla julkaistavaan sisältöön.


Tätä uutista on futisperheissä odotettu: Helsinki Cup järjestetään sittenkin, poikkeusjärjestelyin

yle 18:10 26.05

Kansainvälisiä joukkueita ei oteta tänä vuonna lainkaan turnaukseen, ja myös Uudenmaan ulkopuolelta tulevien kotimaisten joukkueiden määrää on supistettu.


Putouksesta luvassa syksyllä Allstars-versio – mukana suosikkinäyttelijöitä eri kausilta

mtv 12:19 26.05

Putouksesta nähdään ensi syksynä odotettu Allstars-tuotantokausi. 


MTV:n syksyn ohjelmistossa uutuuksia ja suosikkisarjoja – luvassa Putous Allstars, Tanssii Tähtien Kanssa ja Kuutamolla!

mtv 12:00 26.05

MTV:n monipuolinen ohjelmisto pitää huolen suomalaisten viihdetarpeista kesän vaihtuessa syksyyn! Syksyllä etsitään seuraavaa Suomen MasterChefiä, nähdään enemmän Ensitreffit alttarilla -pareja kuin koskaan, saadaan odotettu Putouksen Allstars-kausi, ihaillaan uusia TTK-tähtioppilaita.


MTV:n syksyn ohjelmistossa uutuuksia ja suosikkisarjoja – luvassa Putous Allstar, Tanssii Tähtien Kanssa ja Kuutamolla!

mtv 12:00 26.05

MTV:n monipuolinen ohjelmisto pitää huolen suomalaisten viihdetarpeista kesän vaihtuessa syksyyn! Syksyllä etsitään seuraavaa Suomen MasterChefiä, nähdään enemmän Ensitreffit alttarilla -pareja kuin koskaan, saadaan odotettu Putouksen Allstars-kausi, ihaillaan uusia TTK-tähtioppilaita.


Odotettu tieto! Therese Johaug nähdään lähtöviivalla jo kesäkuussa – kilpailunjohtajalta mystinen ilmoitus

MTV 09:58 26.05

Naisten maastohiihtoa viime vuodet hallinnut Therese Johaug kilpailee odotetusti tulevana kesänä myös juoksuradoilla. Johaug osallistuu 11. kesäkuuta Oslon Bislettin stadionilla järjestettävään kilpailuun.


Odotettu klassikko: Huippuvireiset saksalaisjätit kohtaavat suurten panosten tiistai-illassa – tuoko Norjan ihmeteini huolestuneelle päävalmentajalle jälleen mielenrauhan?

MTV 08:30 26.05

Bundesliigaa johtava ja kahdeksatta peräkkäistä mestaruuttaan jahtaava Bayern München on täynnä itseluottamusta ennen tiistain huippuottelua toisena olevaa Borussia Dortmundia vastaan. Joukkueita erottaa sarjataulukossa neljä pistettä, ja ne ovat voittaneet molemmat koronavirustauon jälkeiset ottelunsa.


FIS:n tuoreen päätöksen ympärillä riittää yhä suuria kysymysmerkkejä, Jari Isometsä ei yllättynyt liiton ratkaisusta – "Ehkä se on liian toiveikas ajatus"

MTV 07:20 26.05

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ilmoitti maanantaina vähentävänsä asteittain fluorivoiteiden käyttöä kauteen 2022-23 mennessä. MTV Urheilun hiihtoasiantuntija Jari Isometsän mukaan päätös on hyvä ja odotettu.


Suora lähetys: Odotettu Kultaranta-keskustelu käynnissä – presidentti Niinistö, pääministeri Marin ja puhemies Vanhanen äänessä

iltasanomat 20:01 24.05

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimien Kultaranta-keskustelujen aiheena on koronan jälkeinen aika. IS seuraa keskusteluita hetki hetkeltä. Voit katsoa Ilta-Sanomien verkkosivuilta myös Ylen suoraa lähetystä tapahtumasta.


Suora lähetys: Presidentti Niinistön, pääministeri Marinin ja puhemies Vanhasen odotettu Kultaranta-keskustelu käyntiin

iltasanomat 19:58 24.05

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimien Kultaranta-keskustelujen aiheena on koronan jälkeinen aika. IS seuraa keskusteluita hetki hetkeltä. Voit katsoa Ilta-Sanomien verkkosivuilta myös Ylen suoraa lähetystä tapahtumasta.


Ruotsin odotetut vasta-ainetulokset julki – Tegnell tyrmäsi toiveen laumasuojasta

iltasanomat 21:54 20.05

Ruotsin laumaimmuniteettiin nojannut koronastrategia sai lunta tupaan uusimmista luvuista, kun vasta-aineita havaittiin odotettua vähemmällä osalla kansaa.


IL: IIHF lykkäsi uuden puheenjohtajan valintaa vuodella, ensi vuoden MM-kisojen ajankohta myöhentyi

jatkoaika.com 22:57 19.05

René Fasel jatkaa IIHF:n johdossa ainakin vuoden odotettua pidempään. Lisäksi ensi vuoden MM-kisat venyvät kesäkuulle asti.


Infektiotautien ylilääkäri koulujen korona-altistuksista: ”Määrä oli odotettavissa”

iltasanomat 21:41 18.05

Asiantuntija kertoo Ilta-Sanomille, olivatko koulujen odotettua altistukset odotettuja.


KHL palkitsi parhaitaan – Mikko Lehtoselle odotettua kunniaa

jatkoaika.com 14:45 18.05

KHL julkisti maanantaina vuosittaisten joukkue- ja pelaajapalkintojensa voittajat. Mikko Lehtonen sai odotetusti sarjan tehokkaimman puolustajan palkinnon.


Ravien koronatauko päättyy Joensuussa – ex-ravikuninkaan odotettu paluu kuitenkin siirtyy

iltasanomat 10:18 18.05

Kotimaiset hevosvoimat pääsevät maanantaina vihdoin valloilleen. Entisen ravikuninkaan Jokivarren Kunkun kilpailutauko sen sijaan venyy vastoin odotuksia.


Poikkeusolojen vauvaperhe kotoilee ja ulkoilee – kaverit käyvät vilkuttamassa vauvalle ikkunasta

yle 18:21 17.05

Viola-vauva syntyi maaliskuun lopussa, kun koronarajoitukset olivat jo päällä. Vauva-arjesta tuli erilaista kuin oli odotettu.


Näyttelijänä uraa luonut Gracias julkaisi levyllisen odotettua suomiräppiä – suomen kielen alastomuus hätkähdytti muusikon: "En ole varmaan ikinä mennyt näin henkilökohtaiseksi"

mtv 07:00 16.05

Uutta musiikkia julkaissut räppäri Gracias eli Deogracias Masomi on yhdistänyt sujuvasti kaksi uraansa.


Laivaliikenne käynnistyy Ruotsin ja Suomen välillä – risteilyt ja lomamatkustus saavat vielä odottaa

yle 06:10 14.05

Matkustajaliikenteen rajoitusten höllentämistä on odotettu Viron lisäksi myös Ruotsissa.


Hot topics