Kilpailijan paljastus: Valtteri Bottaksen Mercedes-jatko oli hiuskarvan varassa – "Viime hetkeen saakka"

MTV 09:26 21.01

Mercedes puntaroi viime F1-kaudella, jatkaisiko se Valtteri Bottaksen kanssa vai nostaisiko se Lewis Hamiltonin tallikaveriksi Esteban Oconin. Talli päätyi Bottakseen, mutta nyt Ocon kertoo, että hän oli todella lähellä korvata nastolalaiskuskin.


Lopullinen syy selvisi vihdoin: Mercedes-pomo paljastaa Valtteri Bottaksen ja Esteban Oconin välillä tehdyn ratkaisun taustan

MTV 13:03 02.01

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei halunnut asettaa nuorta Esteban Oconia moninkertaisen F1-mestarin Lewis Hamiltonin tallikaveriksi. Riskiratkaisun sijaan Mercedes päätyi jatkamaan Valtteri Bottaksen sopimusta.


Esteban Oconin anomus läpi: Mercedes vapauttaa F1-kuskin sopimuksestaan ennen aikojaan

MTV 18:41 20.11

Mercedeksen ja Renault’n F1-tallit ovat päässeet sopimukseen Esteban Oconin siirtymisestä ranskalaistiimin jo kahden viikon päästä ajettavissa Abu Dhabin kauden päätöstesteissä.


F1-lähtöjärjestys: Viimeksi käsirysy ja yhdyskuntapalvelua – Max Verstappenilla on nyt vain yksi pelon kohde

MTV 06:01 17.11

Vuoden 2018 Brasilian GP muistetaan Max Verstappenin ja Esteban Oconin käsirysystä. Tuolloin viikonloppua hallinnut Verstappen koki tylyn kohtalon. Nyt pelkoja tulee vain yhdestä elementistä.


F1-kuski kokee tylyn kohtalon – maailmanmestarilta raakaa tekstiä: ”Onnekas, että hänelle on edes maksettu”

MTV 17:11 16.11

F1-sarjassa saksalaiskuski Nico Hülkenberg kokee kauden päätteeksi tylyn kohtalon, sillä hän joutuu tekemään tilaa muille kuskeille. Hülkenbergin nykytalli Renault värväsi jo aiemmin ranskalaiskuski Esteban Oconin itselleen. Hülkenberg ei ole löytänyt myöskään muualta ajopaikkaa.


Vanhat kaunat unohdettu? Esteban Oconin kokemat oharit selvitettin F1-tiimien välillä

MTV 13:43 22.10

Jo kerran aiemmin Esteban Oconin kohdalla lupauksensa pettänyt Renault-pomo Cyril Abiteboul kertoo osapuolten unohtaneen menneet uuden yhteistyön alkaessa.


Ensi kauden kuljettajakemia askarruttaa jo Renault-pomoa – "Meillä tulee olemaan haasteita"

MTV 17:02 06.10

Ensi kaudella Renaultin ohjaksissa ajavien Estaban Oconin ja Daniel Ricciardon tulevat taistelut aiheuttavat harmaita hiuksia tallin sisällä jo ennen kuin kausi on edes alkanut.


Nimekkäälle F1-kuskille käy kylmät tallipaikkasirkuksessa? – Red Bull -pomo sulki nyt ison oven

MTV 08:30 21.09

Tällä hetkellä Renaultilla ajava saksalaiskuski Nico Hülkenberg uhkaa jäädä kokonaan ilman tallipaikkaa. Renault hankki jo hänen tilalleen Esteban Oconin. Muualla paikat ovat vähissä.


Tallipäälliköltä hyvin vihjailevaa tekstiä – F1-tähtikuski Daniel Ricciardo vaihtaa jälleen maisemaa?

MTV 15:38 14.09

F1-sarjassa ranskalaistalli Renault teki peliliikkeitä kuljettajamarkkinoilla, kun se hankki Esteban Oconin itselleen Mercedeksen leiristä. Valtteri Bottaksen paikkaa kytännyt Ocon teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen Renaultin kanssa. Nyt spekulaatiot ovat jo kääntyneet toiseen Renault-kuskiin, Daniel Ricciardoon.


Miksi Esteban Ocon saa edelleen kytätä Valtteri Bottaksen tekemisiä? Tallipomo selvitti erikoista asetelmaa

MTV 07:07 12.09

Esteban Oconin rooli Mercedeksen F1-tallin toiminnassa vähenee asteittain loppukautta kohti, kertoo tiimipomo Toto Wolff. 


Hyviä uutisia Valtteri Bottakselle: Mersu-pomo katkaisi siivet Esteban Oconin sopimushuhuilta

iltalehti 14:12 11.09

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff selvitti Esteban Oconin tilannetta. Mercedeksen testikuljettaja Ocon siirtyy ensi kaudeksi Renault’n riveihin. Kaksivuotinen sopimus käynnisti arvuuttelun siitä, voiko Mersu tarvittaessa hälyttää ranskalaisen takaisin leipiinsä ennenaikaisesti. Tällä hetkellä saksalaistallin kuljettajapari on auki vuodeksi 2021, sillä Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sopimukset kattavat vain ensi kauden.


Hot topics