Nimekkäälle F1-kuskille käy kylmät tallipaikkasirkuksessa? – Red Bull -pomo sulki nyt ison oven

MTV 08:30 21.09

Tällä hetkellä Renaultilla ajava saksalaiskuski Nico Hülkenberg uhkaa jäädä kokonaan ilman tallipaikkaa. Renault hankki jo hänen tilalleen Esteban Oconin. Muualla paikat ovat vähissä.


Tallipäälliköltä hyvin vihjailevaa tekstiä – F1-tähtikuski Daniel Ricciardo vaihtaa jälleen maisemaa?

MTV 15:38 14.09

F1-sarjassa ranskalaistalli Renault teki peliliikkeitä kuljettajamarkkinoilla, kun se hankki Esteban Oconin itselleen Mercedeksen leiristä. Valtteri Bottaksen paikkaa kytännyt Ocon teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen Renaultin kanssa. Nyt spekulaatiot ovat jo kääntyneet toiseen Renault-kuskiin, Daniel Ricciardoon.


Miksi Esteban Ocon saa edelleen kytätä Valtteri Bottaksen tekemisiä? Tallipomo selvitti erikoista asetelmaa

MTV 07:07 12.09

Esteban Oconin rooli Mercedeksen F1-tallin toiminnassa vähenee asteittain loppukautta kohti, kertoo tiimipomo Toto Wolff. 


Hyviä uutisia Valtteri Bottakselle: Mersu-pomo katkaisi siivet Esteban Oconin sopimushuhuilta

iltalehti 14:12 11.09

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff selvitti Esteban Oconin tilannetta. Mercedeksen testikuljettaja Ocon siirtyy ensi kaudeksi Renault’n riveihin. Kaksivuotinen sopimus käynnisti arvuuttelun siitä, voiko Mersu tarvittaessa hälyttää ranskalaisen takaisin leipiinsä ennenaikaisesti. Tällä hetkellä saksalaistallin kuljettajapari on auki vuodeksi 2021, sillä Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sopimukset kattavat vain ensi kauden.


Valtteri Bottaksen pomo pitää yhä kiinni Esteban Oconista

iltasanomat 11:41 31.08

Esteban Oconin kytkös Mercedekseen säilyy, vaikka hän siirtyy Renault’n kisakuljettajaksi.


Tallipomolta painavia sanoja Esteban Oconin tuoreesta sopimuksesta – "Mercedeksellä ei ole minkäänlaista oikeutta"

MTV 11:09 31.08

Mercedeksellä ei ole oikeutta napata Esteban Oconia takaisin riveihinsä kesken Renault-sopimuskauden, ranskalaistiimin tallipomo Cyril Abiteboul alleviivaa.


Valtteri Bottas käynnisti dominoefektin: Renault tiedotti uudesta kuskikaappauksestaan – Mercedekseltä heti vihjaus tulevaisuudesta

iltalehti 15:41 29.08

Renault tiedotti tehneensä kaksivuotisen kuskisopimuksen ranskalaisen Esteban Oconin kanssa. Mercedeksen kisakuskin paikasta Valtteri Bottaksen kanssa kilvoitellut 22-vuotias Esteban Ocon jatkaa uraansa ranskalaistalli Renault’n riveissä, Daniel Ricciardon tallikaverina. Tällä kaudella Ocon on toiminut Mersun testikuljettajana.


Mercedes hyvästeli Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkyneen Esteban Oconin – "Pitäkää hänestä huolta"

MTV 15:35 29.08

Valtteri Bottaksen paikalle kesän aikana huhuttu Esteban Ocon siirtyy Renault-tallin kuljettajaksi. Ranskalainen on solminut Renault'n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.


Mercedes hyvästeli Esteban Oconin – "Pitäkää hänestä huolta"

MTV 15:35 29.08

Valtteri Bottaksen paikalle kesän aikana huhuttu Esteban Ocon siirtyy Renault-tallin kuljettajaksi. Ranskalainen on solminut Renault'n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.


Esteban Ocon lähtee Mercedekseltä! Valtteri Bottaksen varjoon jäänyt ranskalainen teki monivuotisen sopimuksen

MTV 15:27 29.08

F1-talli Renault vahvistaa tehneensä sopimuksen Esteban Oconin kanssa. Mercedeksen varakuski vaihtaa ranskalaistalliin kaksivuotisella sopimuksella.


Esteban Ocon lähtee Mercedekseltä! F1-siirtoruletti lähti käyntiin Valtteri Bottaksen vahvistuksesta

MTV 15:08 29.08

F1-talli Renault vahvistaa tehneensä sopimuksen Esteban Oconin kanssa. Mercedeksen varakuski vaihtaa ranskalaistalliin pitkäaikaisella sopimuksella.


Hurja spekulaatio F1-tallipaikasta kiihtyi – Mercedekselle huhuiltu Esteban Ocon teki selväksi, että yksi väite on valhetta

MTV 07:16 25.08

Mercedeksen testikuskina tänä vuonna toiminutta Esteban Oconia on huhuiltu pitkään Valtteri Bottaksen ensi kauden korvaajaksi. Autobild taas kirjoitti hiljattain, että ranskalaisella olisi sopimus Renault’n kanssa. Fanit ovat puolestaan keskittyneet tekemään tulkintoja Oconin toiminnasta sosiaalisessa mediassa.


Onko päätös ensi kaudesta jo tehty? Valtteri Bottaksen kilpailija antoi selvän vihjeen tulevaisuudestaan

iltalehti 09:37 23.08

Valtteri Bottaksen ja Esteban Oconin tulevaisuus formula ykkösissä on ratkeamassa. Mercedeksen F1-talli on toistaiseksi pysynyt vaiti ensi kauden kuljettajaratkaisustaan. Nyt vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että päätös jatkosta on tallin sisällä on syntymässä. Aiemmin tällä viikolla saksalaislehti Auto Bild kertoi verkkosivuillaan, että Mercedes on päätymässä suomalaiskuski Valtteri Bottaksen jatkosopimuksen kannalle. Lehden tietojen mukaan Bottaksen kanssa Mersun kisakuskin paikasta kilvoitteleva Esteban Ocon on siirtymässä Renault’lle.


Valtteri Bottaksen Mercedes-paikkaa hamuava Esteban Ocon hämmensi somessa – mitä ranskalaiskuski vihjailee?

MTV 08:39 23.08

Esteban Oconin tuore päivitys sosiaalisessa mediassa on nähty mahdollisena vihjeenä ranskalaiskuljettajan tulevaisuudesta F1-sarjassa. 


Valtteri Bottas ja Esteban Ocon käyvät tulikuuman taistelun himoitusta F1-paikasta – nämä ovat molempien vahvuudet ja heikkoudet

iltasanomat 15:36 22.08

Valtteri Bottaksen jatko olisi tallille riskitön valinta, ja Mercedes saisi siirrettyä Esteban Oconin Renault’lle.


Saksalaislehti: Mahtavia uutisia Valtteri Bottaksen tilanteesta! Pahin kilpailija siirtymässä toiseen talliin

iltalehti 13:56 21.08

Saksalaislehti Auto Bildin tiedot viittaavat siihen, että Valtteri Bottas on jatkamassa Mercedeksellä myös ensi kaudella. Tällä hetkellä ilman toista kisakuskisopimusta oleva Mercedes on puntaroinut, kumman kanssa se päättää lähteä ensi kauteen, Valtteri Bottaksen vai Esteban Oconin. Bottas on osoittautunut Mersulla riskittömäksi ja luotettavaksi kakkoskuskiksi, joka ei kuitenkaan ole vielä pystynyt täysin haastamaan tallin ykköshevosta Lewis Hamiltonia viikosta toiseen. Ranskalaiskuljettaja Esteban Ocon puolestaan edustaa nuorta potentiaalia.


Päätös Valtteri Bottaksen kohtalosta pitkittyy – Mercedes-pomo varovaisena lupauksissaan: ”Olemme jo puhuneet liikaa lehdistölle”

MTV 10:27 16.08

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei halua enää luvata mitään aikatauluja F1-tallin kuljettajanimitykselle, jonka se tekee Valtteri Bottaksen ja Esteban Oconin välillä.


Valtteri Bottasta uhkaa lähtö Mercedekseltä – sai nyt vankkaa tukea F1-mestarilta: ”Miksi valitsisit Oconin?”

iltasanomat 17:52 14.08

Jacques Villeneuven mielestä Mercedeksen tulisi ehdottomasti jatkaa Valtteri Bottaksen kanssa.


ilmastokokouksessa puhunut presidentti Johnson lakia Juha Mietoa ilman kuitenkin täysin erilaiset Mietoa ilman tuuheaa New Yorkissa, on nähtävillä puhuttavaa tilannetta “Kysehän sattuman kautta – varoittaa sähkötupakan – kuunteli maailman

Hot topics