Trump syyttää edelleen FBI:ta vakoilusta, entinen tiedustelujohtaja ärähti väitteestä – ”Tietysti hän käänsi sen päälaelleen” iltasanomat 01:38 26.05

Venäjä-tutkinnan ahdistama presidentti Donald Trump väittää edelleen liittovaltion poliisin ja Barack Obaman hallinnon vakoilleen hänen vaalikampanjaansa.


Michelle Obama jakoi ihanan kuvan omista häistään: ”Ja edelleen meillä on hauskaa” iltalehti 21:45 24.05

Michelle ja Barack Obama avioituivat vuonna 1992. Michelle Obama ja Barack Obama ovat olleet yhdessä vuosikausia. Rakkaus on vain vahvistunut vuosien vieriessä. Keskiviikkona Michelle Obama jakoi valokuvan hänen ja Barack Obaman häistä lokakuulta 1992. Kuva on otettu pariskunnan häävastaanotolla. Kuvan saatetekstissä Michelle kertoo, että tuore aviopari tanssi lähes koko illan.


Obama lyttää Trumpin Iran-päätöksen: ”Käännämme selkämme lähimmille liittolaisille” iltalehti 21:29 09.05

Obaman mukaan ydinsopimuksen toimivuudesta ei ole kysymystäkään. Trump veti USA:n Iranin ydinsopimuksesta eli JCPOA:sta. Entinen Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on ilmaissut mielipiteensä seuraajansa päätökseen hylätä Iranin ydinsopimus. Hänen mielestään presidentti Donald Trumpin päätös on iso virhe, joka uhkaa maailmanrauhaa.


Ei kai taas? Melania Trump joutui jälleen plagiointisyytösten kohteeksi – lastenkampanjan kirjanen kopio Obaman ajoilta iltasanomat 03:55 08.05

Yhdysvaltain ensimmäisen nainen Melania Trump on jälleen liitetty kopiointiepäilyihin.


Michelle Obama: Turha odottaa ihmeidentekijää pelastamaan USA:ta iltasanomat 08:30 06.05

Yhdysvalloissa ex-presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama varoittaa odottamasta ihmeitä tekevää ehdokasta pelastamaan Yhdysvaltoja.


Mikä on tunnetusti presidentti Barack Obaman suosikkiurheiluseura? iltalehti 08:11 14.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä seurassa Kärppien puolustaja Jani Hakanpää aloitti SM-liigauransa? 2) Montako maalia Cristiano Ronaldo on tehnyt tällä kaudella Mestarien liigassa?


Valkoisen talon kesäharjoittelijoiden ryhmäkuva tyrmistyttää Yhdysvalloissa – vertaa itse Trumpin ja Obaman kausien kuvia MTV 17:07 04.04

Presidentti Donald Trumpin hallinto on aiemman perinteen mukaisesti julkistanut ryhmäkuvan Valkoiseen taloon kesäksi päässeistä harjottelijoista.


USA:lta uusi isku ympäristönsuojelulle: Trump purkaa autojen kulutusta koskevat rajoitukset iltalehti 10:51 03.04

Trumpin hallinto peruu jälleen edeltävän presidentin laatiman ympäristömääräyksen. USA:n ympäristönsuojeluviraston EPA:n johtaja Scott Pruitt ilmoitti maanantaina, että uusien henkilöautojen ja kevytkuorma-autojen polttoaineenkulutukselle asetetut rajoitukset vuosille 2022-2025 perutaan. Barack Obaman hallinto määräsi vuonna 2012, että esimerkiksi pienten henkilöautojen keskikulutusta pitää laskea asteittain alle neljään litraan sadalla kilometrillä. Lähtötaso oli 6,5 litraa satasella. - Obaman hallinnon rajoitus oli väärä, Pruitt sanoi tiedotteessa.


Lastenkirja kehuu Hitleriä ”fantastiseksi johtajaksi” iltalehti 15:21 27.03

Lapsille suunnatussa kirjassa esitellään 11 ”fantastista johtajaa, jotka omistivat elämänsä maansa parantamiseksi”. Pegasuksen julkaisemassa Leaders (Johtajat) -kirjassa on muun muassa Napoleon Bonaparten, Barack Obaman, Mahatma Gandhin ja Nelson Mandelan elämäkerta natsijohtaja Adolf Hitlerin ohella. Hitler on päässyt jopa kirjan kansikuvaan. Kirjaa on arvosteltu niin paljon, että Pegasus on nyt päättänyt vetää sen pois kaupoista. Yhdysvaltain Simon Wiesenthal -keskuksen rabbi Abraham Cooperin mukaan Hitlerin kuvaaminen "omistautuneena maiden ja kansojen elinolojen parantamiseen tuo ilonkyyneleet natsien ja heidän rasististen perillistensä uusnatsien silmiin".


"Donald Trump" tylytti rankasti Suomea: "Koko kansanne on hanurista" mtv 20:02 10.03

Mikko Penttilä ja Ernest Lawson palasivat Putouksen yhdeksännen kauden päätösjaksossa Donald Trumpin ja Barack Obaman rooleihin. "Trump" oli kirjoittanut Suomen presidentille kirjeen, jossa hän niin sanotusti antoi palaa.


Alonsosta kiertää ex-liigatähti kokoaa käsillä, Räikkönen lisää kuolemia, sairauksia loistovauhdissa - Moshtagh Yaghoubi nimeä yritettiin Olympiamitali, SM-pronssi pamahti kauppoihin Amerikassa, Platini vaatii Fifalta SJK Eremenkon taistelee paalusta! IS täyttävän legendan osaamista vakavana ”Pienikin määrä viereen, rikolliset

Uutiset