Klassikon ainekset! Mahtitehot iskenyt Puljujärvi loisti taas haastattelussa - ”Muistuttaako hän Tikkasta?” iltalehti 08:01 21.01

Jesse Puljujärvi nakutti viime yönä tehot 1+2 Vancouveria vastaan. Edmontonin 5-2-voittoon päättyneen ottelun jälkeen pelin ykköstähti pääsi luonnollisesti kertomaan fiiliksistään tv-haastattelussa. - Hyvä peli, joukkue pelasi hyvin, meillä oli pari hyvää paikkaa, luistelimme hyvin, Puljujärvi analysoi peliä OilersTV:lle.


Perheenisä Matti tienaa yli 100 000 € vuodessa, mutta rahat eivät meinaa riittää elämiseen – paljastaa nyt, mihin kovatuloisen rahat menevät iltasanomat 08:01 21.01

– Voin kuvitella, että meitä samassa tilanteessa olevia näennäisesti hyvätuloisia on paljon, pohjoispohjalainen perheenisä Matti sanoo.


Yksi puhelinsoitto mullisti Joonas Suotamon, 31, elämän – luo nyt uraa Hollywoodissa: nappasi legendaarisen Star Wars -roolin iltasanomat 08:01 21.01

Suomalainen Joonas Suotamo näyttelee Star Warsin yhtä ikonisimmista hahmoista, Chewbaccaa. Kuinka entinen koripalloilija sai roolin?


Video: Donkki-Markkanen! "Ilkeäksi käynyt" suomalaistähti lennätti Bullsia MTV 07:49 21.01

Chicago Bullsin suomalaiskoripalloilija Lauri Markkanen säkenöi donkeillaan, kun härät kukistivat NBA:ssa Atlanta Hawksin selkeästi 113–97.


Nyt puhuu ruman urheiluskandaalin roisto – alkuperäinen suunnitelma oli todella raaka: ”Sillä hetkellä tajusin, mitä olin tehnyt” iltasanomat 07:46 21.01

Nancy Kerriganin polven telonut Shane Stant kommentoi Tonya Hardingin mahdollista syyllisyyttä.


Kentän kingi! Puljujärvi mätti NHL-uransa ennätyspisteet iltalehti 07:36 21.01

Jesse Puljujärvi johdatti Edmonton Oilersin 5-2-voittoon Vancouver Canucksista. Suomalainen teki ottelussa maalin ja syötti kaksi, vaikka jääaikaa kertyi vain 12.28. Puljujärvi ei ole kertaakaan aiemmin tehnyt NHL:ssä kolmea pistettä yhdessä illassa. Pisteiden lisäksi nuorukaisen tehotilastoon merkittiin mehevä lukema +3.


Isometsä: Matti Heikkisen iso päivä – "Nyt pitää kulkea, muuten alkaa usko loppua" MTV 07:13 21.01

Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ovat Suomen suurimmat menestystoivot Planican sunnuntaisissa maailmancup-hiihdoissa, mutta suurin huomio kiinnittyy Matti Heikkisen iskukykyyn, C Moren asiantuntija Jari Isometsä ennakoi.


Mikko Penttilä tekee Putous-historiaa: "Näin ei ole tehnyt kukaan aiemmin!" mtv 07:11 21.01

Näyttelijä Mikko Penttilän yhdeksännen Putous-kauden sketsihahmo on nähty ohjelmassa aiemminkin.


Kimi Räikkösen ilme kertoi kaiken – F1:n häpeän hetki pysyy muistissa MTV 07:03 21.01

Formula ykkösten Yhdysvaltain GP vuonna 2005 on jäänyt historiaan yhtenä lajin noloimmista farsseista.


Lääkäriliitto toivoo mahdollisimman monen sallivan potilastietojensa käytön – "En lääkärinä tiedä, jos tietoja puuttuu" MTV 05:40 21.01

Lääkäriliitto toivoo, että mahdollisimman harvat kieltäisivät tai rajoittaisivat potilastietojensa käyttöä. Sähköinen terveysarkisto Kanta kokoaa ihmisen terveystietoja, kuten reseptit ja hoitoon liittyvät kirjaukset. Sen yksityisyydensuoja on herättänyt keskustelua.


Naisten puolesta, Trumpia vastaan - Yhdysvalloissa miljoonat osallistuivat lauantain mielenosoituksiin iltalehti 03:47 21.01

Suurimmat Naisten marssi -mielenosoitukset järjestettiin New Yorkissa ja päätapahtumapaikalla Los Angelesissä. - Tämä on ihan naurettavaa! Haluan pyytää amerikkalaisten puolesta anteeksi. Suurin osa meistä ei äänestänyt Donald Trumpia, ja me yritämme korjata tilanteen, sanoo Elizabeth Palmer, joka on ystäviensä kanssa tullut paikalle Philadelphiasta. - Koettakaa kestää, ja älkää hylätkö meitä!


Mikko Rantanen maagisessa iskussa - tähän ei yksikään suomalainen ole pystynyt NHL:ssä yli kuuteen vuoteen! iltalehti 00:46 21.01

Colorado Avalanchen suomalaistähti jatkoi huippuotteitaan New York Rangersia vastaan. NHL on aaltoliikettä: jossain vaiheessa menestyjät putoavat huipulta ja heittopussit nousevat kohti sarjan kärkeä. Colorado Avalanche on tällä kaudella yllättänyt monet asiantuntijat, jotka povasivat denveriläisiä sarjan hännille. Jo nyt Jared Bednarin valmentama joukkue on kerännyt reilusti enemmän pisteitä kuin koko viime kaudella ja taistelee pääsystä pudotuspeleihin.


Suomessa jyllännyt influenssavirus B osoittaa hiipumisen merkkejä iltasanomat 23:11 20.01

Influenssakauden Suomessa käynnistäneen B-viruksen huippu saattaa olla ohi.


Ruotsin perhesurman taustat alkavat selvitä – pitivät tilannettaan helvetillisenä: ”Elivät mahdollisesti harhaluulon vallassa” iltasanomat 23:04 20.01

Ruotsissa pohditaan, miksei kukaan ymmärtänyt, miten syvässä ahdingossa perhe eli.


Kuva: Säihkyvä morsian! F1-apulaistallipäällikkö Claire Williams meni naimisiin MTV 22:46 20.01

F1-talli Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams on mennyt naimisiin. Williams astui avioon hänen kumppaninsa Marc Harrisin kanssa.


Henna rakastaa matkailua ja teki itselleen työn "matkailukaverina" – voit ostaa hänet reissuseuraksi vaikka Syyriaan MTV 22:35 20.01

Whatta Wow World- bloggari Henna Rinnekangas on keksinyt uuden keinon nähdä maailmaa edullisesti. Neljässäkymmenessä maassa matkustaneen Rinnekankaan voi tilata seuraksi mukaan matkalle.


Eturivin julkkikset kokoontuivat Tavastialle kannustamaan Pekka Haavistoa - tiukat turvatoimet Vastarintaliikkeen aiemmin aiheuttaman häiriön vuoksi iltalehti 22:14 20.01

Loppuunmyyty presidentinvaalien tukikonsertti oli kerännyt Kamppiin valtavan määrän kaiken ikäistä yleisöä, artisteja ja erilaisia julkisuuden henkilöitä. Helsingin Tavastia-klubi täyttyi lauantai-iltana ihmisistä, kun presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukikonsertti "Siksi Pekka" nostatti lavalle yksitoista kotimaisen musiikin eturivin artistia. Illan aikana esiintyivät esimerkiksi Scandinavian Music Group, Vesta, Olavi Uusivirta, Paperi T ja Vesala. Tapahtuman 700 ennakkolippua oli myyty hetkessä loppuun, ja ihmiset saapuivat paikalle hyvissä ajoin. Jo hieman seitsemän jälkeen paikalla oli lähemmäs 600 ihmistä.


Yle: Viveca Lindforsilta kovia kommentteja Emmi Peltoselle: "Paikka otettu minun selkänahastani" MTV 21:33 20.01

Taitoluistelija Viveca Lindfors ei pystynyt nappaamaan olympiapaikkaa Moskovan EM-kisoissa, sillä hän ei ylittänyt toisen suomalaisluistelijan Emmi Peltosen kauden parhaita pisteitä 164,11.


Prahassa hotellipalo - kaksi kuollutta, useita loukkaantuneita iltalehti 21:23 20.01

Tulipalo sattui alkuillasta lauantaina Eurostars David -hotellissa. Kaksi henkilöä on menehtynyt tulipalossa hotellissa Prahassa, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoja siitä, olivatko kuolleet hotellin asiakkaita vai henkilökuntaa. Myöskään tietoa menehtyneiden kansallisuudesta ei ole.


Kaakon paikallisväännössä myllytettiin: "Reagoin siihen hetken mielijohteesta" jatkoaika.com 20:48 20.01

Kaakon paikallisväännöstä ei tunnetta puuttunut, sillä Toni Kähkönen ja Topi Nättinen painivat ja nappasivat jäähyt ensimmäisen erän lopussa. Tunnetta peliin saanut Kähkönen pelaa nyt parasta kauttaan viiteen vuoteen.


Uutiset