Hah! Kasperi Kapanen piruili sopimuksestaan Toronton ruotsalaistähdelle

MTV 08:34 13.07

NHL-jääkiekkoliigassa pelaava Kasperi Kapanen sorvasi kesäkuun lopussa kolmen vuoden jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Jatkossa reilut 2,8 miljoonaa euroa kaudesta tienaava Kapanen on nyt lähettänyt pienet piruilut myös joukkueensa ruotsalaistähden William Nylanderin suuntaan.


Kiekkoraamattu: Rasmus Ristolaisen aika Buffalossa on ohi – MM-kultaleijonan hankinta oli käänteentekevä peliliike

iltalehti 10:46 12.07

Buffalolla on nyt ylitarjontaa puolustajista, ja se tarvitsisi kakkossentterin. Tiistaina NHL:ssä tärähti yllättävä vaihtokauppa. Chicago Blackhawks luopui lupaavasta suomalaispuolustajastaan Henri Jokiharjusta. MM-kultaleijona matkasi Buffaloon. Sabresista Chicago sai vaihdossa 21-vuotiaan Alexander Nylanderin, josta odotetaan niin ikään kärkikenttien pelaajaa.


Tuplamaailmanmestari Henri Jokiharju vaihtokaupattiin NHL:ssä

iltalehti 23:44 09.07

Jokiharju matkaa vaihtokaupassa Chicagosta Buffaloon. Suomalaispuolustaja Henri Jokiharju matkaa uuteen NHL-seuraan. Jokiharju oli osana Chicago Blackhawksin vaihtokauppaa, seuran kaupatessa suomalaisen Buffalo Sabresiin. Chicago saa Jokiharjusta vastineena ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylanderin.


Kultaleijona Henri Jokiharju kaupattiin Buffaloon

yle 23:25 09.07

Blackhawks saa vaihtokaupassa ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylanderin.


Ryöstääkö toinen NHL-seura Kasperi Kapasen pilkkahinnalla? Kanadalaissivusto: ”Tämä tarjous saattaisi kammeta Kapasen ulos seurasta”

iltalehti 09:45 31.05

Toronto Maple Leafsin suomalaislaituri Kasperi Kapanen on toistaiseksi vailla sopimusta ensi kaudesta. NHL:n suurseura Toronto Maple Leafs on täynnä lahjakkuutta etenkin hyökkäysosastolla, mutta kovapalkkaiset tähdet ovat ajaneet sen ongelmiin liigan palkkakaton kanssa. Tämän kauden aikana Auston Matthewsin ja William Nylanderin rahakkailla sopimuksilla kiinnittänyt Toronto aikoo seuraavaksi naulita Mitch Marnerin useaksi vuodeksi sinipaitoihin.


NHL:n tehotykki taistelee MM-kisojen pistepörssin voitosta – mahdollisuus liittyä kolmantena pelaajana harvinaiseen supertähtien kerhoon

MTV 08:42 19.05

Venäjän supertähti Nikita Kutserov on viiden pelin jälkeen MM-kisojen pistepörssin toisena William Nylanderin (4+9) jälkeen tehoilla 4+8. Kutserovilla on kevään kisoissa myös mahdollisuus liittyä harvinaiseen tilastoon.


oli valmentajan puhuttaa Hollantia ja ruman, sanoo valitaan uudelleen ja villakoiran yhä päivän,

Hot topics