Kimi Räikkönen saavutti komean merkkipaalun – Alfa Romeo -sopimus takaa nousun kaikkien aikojen ykköseksi

MTV 08:55 23.09

Kimi Räikkönen nousi Singaporen F1-kisan myötä kaikkien aikojen kisastarttien määrässä jaetulle kolmannelle sijalle. Välimatka kärkeen on niin lyhyt, että suomalainen saavuttaa sen vielä nykyisen Alfa Romeo -sopimuksensa aikana.


Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi yhä arvoitus – ”Jäämiehen” pomolta tivattiin tiukasti uudesta vaihtoehdosta

MTV 06:30 21.09

Antonio Giovinazzi? Nico Hülkenberg? Vai jopa joku muu? Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi ei ole vieläkään varmistunut. Alfa Romeo ei ole julkaissut nykyisen kuskinsa Giovinazzin jatkoa, mikä on johtanut melkoiseen spekulaatiomyllyyn.


Kimi Räikkösen tallikaveriksi pääsy viimeinen sauma? F1-kuski vihjailee: ”Mahdollisuudet ovat olemassa”

MTV 22:19 19.09

Torstai tarjosi useita F1-kuljettajapäätöksiä. Haas vahvisti pitävänsä nykyisen kokoonpanonsa, mikä tiesi sitä, että Romain Grosjean ja Kevin Magnussen toimivat tallin kuljettajina myös ensi kaudella. Näin ollen saksalaiskuski Nico Hülkenberg ei päädy sinne, minne häntä on viety kiivaasti eri huhuissa.


Venäjän päävalmentaja Tuomas Sammelvuo paljasti, miksi ei laulanut Maamme-laulua: ”Katsoin viisaimmaksi”

iltalehti 22:36 16.09

Venäjää luotsaava Tuomas Sammelvuo pystyi hillitsemään itsensä ikimuistoisessa EM-kamppailussa Suomea vastaan. Lentopallomaailman kuumimman valmentajan Tuomas Sammelvuon sisällä myllersi rajusti maanantaisen EM-kamppailun alkuseremonioissa, mutta piinkova ammattilainen piti tunteensa kurissa. Sammelvuo pysyi tyynenä kuunnellessaan nykyisen työnantajansa Venäjän ja isänmaansa Suomen kansallislaulut.


Pitkä pahvi! Winnipeg Jets kiinnitti puolustajan kahdeksaksi vuodeksi - pöytään 50 miljoonaa

iltalehti 22:34 12.09

Winnipeg Jets ja Josh Morrissey solmivat peräti kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen. Jetsin ja Morrisseyn uusi sopimus alkaa kaudesta 2020–21. Tulevan kauden Morrissey pelaa nykyisen sopimuksensa alaisena. Tuoreella sopimuksella Morrissey takasi itselleen 50 miljoonan dollarin (nykykurssilla 45,19 miljoonaa euroa) tulot, eli sopimuksen keskimääräinen vuosipalkka on 6,25 miljoonaa dollaria.


Huuhkajia hehkuttava Mikael Forssell paljasti ennakkoluulonsa – ”Katsoin joukkuetta paperilta ajatellen että mitenköhän toimii”

iltasanomat 17:00 08.09

Suomen hyökkääjälegenda Mikael Forssell riemuitsee nykyisen maajoukkueen menestyksestä.


Valtteri Bottakselle kovaa kritiikkiä Pastor Maldonadolta – näkee samaa kuin Williams-aikoina: ”Rehellisesti sanottuna hän ei vakuuttanut minua”

MTV 06:00 06.09

Valtteri Bottaksen tallikaverina suomalaisen tulokaskaudella 2013 ajanut Pastor Maldonado tunnustaa nykyisen Mercedes-kuskin nopeaksi kilpakumppaniksi, mutta perustavaa laatua olevat erot kilpailijan mentaliteetissa eivät koskaan ole koskaan vakuuttaneet venezuelalaista.


Antti Rinne ymmärtää naisvaltaisten alojen palkkavaatimuksia: "Täysin perusteltua pahaa mieltä"

iltasanomat 04:16 01.09

Rinne remontoisi työttömyysturvan nykyisen karenssijärjestelmän.


Kommentti: Tämä mättää keskustan pj-kisassa – arat ehdokkaat ovat hallitus­ohjelman vankeja

iltasanomat 12:23 27.08

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan puolentoista viikon päästä, mutta kisasta puuttuu kipinä. Keskustelua ei synny, kun ylivarovaiset ehdokkaat ovat esiintymisissään nykyisen hallitusohjelman vankeja, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Venäjän päävalmentaja sysää tähtipelaajan kokaiinikäryn NHL:n syyksi – ”Tilanne on hyvin epämiellyttävä ja ruma”

iltalehti 07:43 25.08

Venäjän jääkiekkomaajoukkuetta valmentava Aleksei Kudashov kuittailee NHL:lle Jevgeni Kuznetsovin kokaiinikärystä. Kudashov toimi viime kevään MM-kisoissa Venäjän apuvalmentajana. Hän kertoo, ettei huomannut Kuznetsovin käyttäytymisessä mitään outoa. NHL-tähti antoi kisojen aikana 26. toukokuuta kokaiinia sisältäneen doping-näytteen. Sen sijaan NHL:n löyhä suhtautuminen kokaiinin käyttöön saa nykyisen päävalmentajan kuittailemaan pohjoisamerikkalaiselle kiekkosarjalle. NHL ei laske säännöstöissään kokaiinia doping-aineeksi, vaan huumausaineiden väärinkäytöksi. Tämän vuoksi sarja ei ole ainakaan vielä rankaissut Kuznetsovia pelikiellolla, kuten kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF.


Rod Stewart poseeraa erikoislaatuisessa kuvassa – kyljissä vaimo sekä kolme entistä heilaa

iltalehti 16:31 24.08

Seurue juhli artistin tyttären syntymäpäivää. Muusikko Rod Stewartin tytär Kimberly juhli elokuun 21. päivä 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Kimberly on laulajan ensimmäisestä avioliitosta. Yhteensä Stewartilla on kahdeksan lasta. Juhlan kunniaksi perhe kokoontui yhteen, ja Stewartin entinen naisystävä Kelly Emberg julkaisi poikkeuksellisen kuvan tapahtumasta. Instagramissa julkaistussa otoksessa Stewart poseeraa nykyisen vaimonsa sekä kolmen entisen heilansa kanssa.


HS: Fonectalla laaja tietovuoto, ainakin 150 000 ihmisen tietoihin on voinut päästä käsiksi – mukana ”hyvin yksityiskohtaisia ja arkaluontoisia henkilötietoja”

iltasanomat 17:32 22.08

Mukana on muun muassa yhden ammattiopiston hieman yli 150?000 nykyisen ja entisen opiskelijan tietoja.


Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäälliköksi on valittu Kirsi Varhila

iltasanomat 13:44 15.08

Nykyisen kansliapäällikön Päivi Sillanaukeen kausi päättyy syyskuun lopussa.


Ilmastoraportti: Alle 2 celsiusasteen tavoite ei ole mahdollinen ilman näitä muutoksia - suora lähetys juuri nyt

iltasanomat 13:38 08.08

Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n mukaan nykyisen maankäytön on muututtava maailmassa perusteellisesti, jotta ilmastonmuutosta voidaan torjua ja ihmisten ruokaturva samalla varmistaa.


Ilmastoraportti: Alle 2 celsiusasteen tavoite ei ole mahdollinen ilman näitä muutoksia - suora lähetys kello 13.30

iltasanomat 13:05 08.08

Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n mukaan nykyisen maankäytön on muututtava maailmassa perusteellisesti, jotta ilmastonmuutosta voidaan torjua ja ihmisten ruokaturva samalla varmistaa.


Ilmastoraportti: Alle 2 celsiusasteen tavoite ei ole mahdollinen ilman näitä muutoksia

iltasanomat 12:19 08.08

Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n mukaan nykyisen maankäytön on muututtava maailmassa perusteellisesti, jotta ilmastonmuutosta voidaan torjua ja ihmisten ruokaturva samalla varmistaa.


Ilmastoraportti: Nykyisen maankäytön on muututtava maailmassa, jotta ihmisten ruokaturva voidaan varmistaa

iltasanomat 11:24 08.08

Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n mukaan nykyisen maankäytön on muututtava maailmassa perusteellisesti, jotta ilmastonmuutosta voidaan torjua ja ihmisten ruokaturva samalla varmistaa.


Maailman vahvin nainen julkaisi huiman kuvaparin lihaksistaan - murskasi yleisen myytin kuntosalista: ”Voimme ehdottomasti lopettaa huolehtimasta”

iltalehti 13:42 01.08

Maailman vahvin nainen Liefia Ingalls näytti kuvaparilla, kuinka kauan hänen on täytynyt tehdä töitä saavuttaakseen nykyisen kuntonsa. Yhdysvaltalainen Liefia Ingalls käyttää maailman vahvimman naisen titteliä, sillä hän voitti viime vuonna Maailman vahvin nainen -kisan keskisarjan. Ingalls jakoi vastikään Instagramissa kuvaparin ja tekstin, joilla hän kertoi, kuinka paljon ja pitkään hänen on täytynyt työskennellä tavoitteidensa saavuttamiseksi.


Kimi Räikkönen suorasanainen tallin vaihdon mahdollisuudesta: ”Katsotaan sitten, mitä tapahtuu”

MTV 16:37 25.07

Kimi Räikkösellä ei ole nykyisen sopimuksensa puitteista mitään aikomusta vaihtaa Alfa Romeolta toiseen F1-talliin. Tuoreet huhut ovat vieneet häntä jopa takaisin Ferrarille, jos entinen tallikaveri Sebastian Vettel päättäisikin jättää lajin.


huulta vanhaan Laineen ympärillä palkan­korotuksen – 2470 Pittsbugh Presidentti Niinistön puhe seurakuntatalon ovi sytytettiin Vehviläinen farmiin vielä leikkuriin

Hot topics