Taitoluistelun valmennuskulttuuri puhuttaa – Ari-Pekka Nurmenkari toivoi, ettei valmentaja olisi ollut liian kiltti

iltasanomat 10:19 22.09

Ex-huippuluistelija Ari-Pekka Nurmenkari toivoi valmentajiltaan tiukkuutta.


Lukas Hradecky hämmästytti aluksi venymisellään – Dortmund jyräsi lopulta Leverkusenin nurmen pintaan

yle 18:28 14.09

Lukas Hradecky antautui Dortmundin ylivoiman edessä neljästi. Leverkusen kärsi vierasnurmella liigakauden avaustappionsa.


Paavo Nurmen kisat hakee paikkaa uuteen kilpailusarjaan

yle 11:34 04.09

Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n on tarkoitus päättää uudesta sarjasta Dohan MM-kisojen yhteydessä.


Helmarit avasi EM-karsinnat murskavoitolla - Linda Sällström hurjassa maalivireessä

iltalehti 20:24 02.09

Suomi voitti Albanian EM-karsinta-avauksessa 3–0. Linda Sällström oli Suomen sankari, kun Helmarit aloitti futiksen EM-karsinnat upealla 3-0-vierasvoitolla Albaniassa. Kotijoukkue jäi heti alusta lähtien vahvempien suomalaispelaajien jalkoihin kaatosateen moukaroimalla kentällä. Sällström puski avausmaalin jo kymmenen minuutin kohdalla Heidi Kollasen upeasta keskityksestä. Reilu vartti myöhemmin Kollanen itse jatkoi valkopaitojen maalijuhlaa maajoukkueuransa avausosumalla. Hän puski puolestaan Adelina Engmanin syötön lähes nurmen pinnasta alanurkkaan.


Rammstein ja Blockfest jyräsivät Ratinan nurmen käyttökelvottomaksi – Hollannista rekka-armeijalla uutta alustaa tilalle

MTV 14:57 26.08

Huuhkajat pääsee pelaamaan Ratinan stadionilla EM-karsintaottelut uutuuttaan vihertävällä luonnonnurmella. 


Rammsteinin keikanjärjestäjille napsahti iso lasku pilalle menneestä nurmesta – myös Tampere kaivaa kuvettaan

iltasanomat 12:36 20.08

Nurmenasennuksella on pienimuotoinen hoppu ennen Huuhkajien elintärkeitä EM-karsintaotteluja.


Rammsteinin keikanjärjestäjille napsahti iso lasku pilalle menneestä nurmesta – myös Tampere kaivoi kuvettaan

iltasanomat 12:36 20.08

Nurmenasennuksella on pienimuotoinen hoppu ennen Huuhkajien elintärkeitä EM-karsintaotteluja.


Rammstein ja Blockfest tuhosivat Ratinan nurmen – Huuhkajat saa pelialustan uudella pikamenetelmällä, Tampereen kaupungille muhkea lasku

MTV 12:10 20.08

Tampereella sijaitsevan Ratinan stadionin huonoon kuntoon päässyt nurmi uusitaan ennen Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaotteluita Kreikkaa ja Italiaa vastaan. Stadionille tuodaan Hollannista uusi siirtonurmi, josta tulee muhkeat kustannukset Tampereen kaupungille.


Rammsteinin keikat tuhosivat Ratinan nurmen – Huuhkajien pelialusta vaihdetaan hollantilaiseen siirtonurmeen pikavauhdilla

yle 10:02 20.08

Ratinan nurmi vaihdetaan pikavauhdilla ennen Huuhkajien EM-karsintapelejä Kreikkaa ja Italiaa vastaan. Uusi siirtonurmi tuodaan paikalle Hollannista.


Molemmat Airiston veneturmassa kuolleet olivat purjeveneen matkustajia – Onnettomuustutkintakeskus kuulee kummankin veneen kuljettajia

yle 09:37 08.08

Otkesin johtajan Veli-Pekka Nurmen mukaan tutkinta valmistunee ensi maaliskuuhun mennessä.


Suomen keihässensaatio valmis lyömään Antti Ruuskasen – lihaskimppu kesyttää hirmumäärän rautaa kuvassaan: ”En minä ihan heikko ole”

iltalehti 19:21 03.08

Toni Kuusela on muista poikkeava persoona Suomen keihäänheittäjien joukossa. Uusi keihästähti syttyi taivaalle kesäkuun alussa Turussa. Kuortaneen Kuntoa edustava Toni Kuusela räväytti Paavo Nurmen kisoissa tuloksen 83,40 parantaen vanhaa ennätystään lähes kolmella metrillä. Kehitys on ollut kovaa, sillä vasta tällä kaudella hän ylitti Virroilla 80 metrin rajan. Sen jälkeen kasikymppiset ovat paukkuneet useissa kisoissa.


Tero Pitkämäen odotettu kauden avaus siirtyy – jättää Kalevan kisat välistä: "Hän on asettanut tietyt vaatimukset itselleen"

yle 13:44 24.07

Tero Pitkämäki on heittänyt viimeksi viime vuoden kesäkuussa Paavo Nurmen kisoissa.


Tero Pitkämäen odotettu kauden avaus siirtyy – jättää Kalevan kisat välistä

yle 13:44 24.07

Tero Pitkämäki on heittänyt viimeksi viime vuoden kesäkuussa Paavo Nurmen kisoissa.


Tero Pitkämäen odotettu kauden avaus siirtyy – jättää Kalevan Kisat välistä

yle 13:44 24.07

Tero Pitkämäki on heittänyt viimeksi viime vuoden kesäkuussa Paavo Nurmen kisoissa.


Kaikkien aikojen tunnetuin turkulainen teki tempun, johon yksikään juoksija ei ole sen jälkeen pystynyt

iltasanomat 07:20 20.07

Paavo Nurmen hautajaiset järjestettiin Helsingissä, mutta juoksijalegendan viimeinen leposija löytyy hänen kotikaupungistaan.


Missä seurassa John Stockton pelasi koko NBA-uransa?

iltalehti 05:55 18.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Turun urheilupuistossa sijaitsevalla Paavo Nurmen stadionilla joka toinen juoksurata on punainen. Entä joka toinen juoksurata? 2) Kuka on kaikkien aikojen NHL-pistepörssissä korkeimmalle sijoittunut pelaaja, joka on edustanut vain yhtä seuraa?


Ella Junnila aikoo rikkoa haamurajan – SE-hyppy oli teknisesti keskinkertainen: ”Pidän itseäni jääränä”

iltalehti 12:30 03.07

Tampereen Pyrinnön urheilija on matkalla kahden metrin korkeuteen. Kun Ella Junnila pomppasi kesäkuussa Paavo Nurmen kisoissa uuden SE-tuloksen 194, hän kuvasi suoritustaan tahtohypyksi. –?Siinä kohtaa oli 12 hyppyä alla ja vähän väsynyt olo. Oli henkisesti aika rankka kisa. Kun aloitettiin, tekniikka ei ollut erityisen loistava, vuonna 1998 syntynyt Junnila kertoo.


Reetta Hurske aitoi upeasti oman ennätyksensä! MM-raja jäi kiusallisen lähelle – myös Nooralotta Neziri hyvässä vauhdissa

iltalehti 13:06 30.06

Reetta Hurske puristi 100 metrin aitojen ennätyksensä uudelle sekuntiluvulle. 100 metrin aituri Reetta Hurske on juossut Sveitsissä oman ennätyksensä 12,99. Aika jää vain yhden sadasosan Dohan MM-kisojen tulosrajasta. Hurskeen aiempi ennätys oli tällä kaudella Paavo Nurmen kisoissa syntynyt 13,04.


Video ei sovi herkille: Pelaajan polvi meni sijoiltaan, mäiski koiven takaisin paikoilleen omin käsin! ”Tämä on gladiaattoreiden laji”

iltalehti 21:03 29.06

Rugbypelaajat ovat rajua porukkaa. Rugbypelaaja Joe Westerman kärsi pahannäköisen loukkaantumisen Hull F.C:n ottelussa paikallisvastustaja Hull Kingston Roversia vastaan. Westerman hyökkäsi pallo kourassaan keskialueella ja ajoi vastustajan taklaukseen. Mies viskattiin tylysti mutta sääntöjen puitteissa nurmen pintaan. Kaatuminen oli kuitenkin epäonnekas. Westermanin jalka vääntyi, ja lopputulos oli raju.


1?200lla ensi Cook oli isojen poikien otteluissa jonka merkitys omakotitalo – palaa sisälle piilokamera paljasti Pukin uralta Räikköseltä viileä vastaus Suomisarjassa THL varoittaa sähkötupakan

Hot topics