Prinsessapäiväkirjat -kirjailijalta paljastuksia menestyselokuvan kulisseista – Whitney Houston toimi tuottajana, elokuvan nimi vaihtui kesken kaiken...

iltalehti 02:07 03.06

Prinsessapäiväkirjat-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2001. Meg Cabotin Prinsessapäiväkirjat-kirjasarja oli yksi 2000-luvun alun suosituimmista nuortenkirjasarjoista. Kirjojen pohjalta on tehty myös kaksi Garry Marshallin ohjaamaa elokuvaa, Prinsessapäiväkirjat vuonna 2001 ja Prinsessapäiväkirjat 2 vuonna 2004. Molempia elokuvia tähdittävät Anne Hathaway ja Julie Andrews. Prinsessapäiväkirjojen kirjailija Meg Cabot on nyt paljastanut uutta tietoa menestyselokuvista. Cabot on esimerkiksi kertonut, että edesmennyt Whitney Houston tuotti Prinsessapäiväkirjat -elokuvan.


Nuorten joukko­tappelun motiivi selvisi: Alaikäinen tyttö hakkeroi toisen tytön Snapchat-tunnukset

iltasanomat 14:21 02.06

Ylikomisario Jari Taposen mukaan poliisi selvittää tapahtumia yhdessä alaikäisten teinityttöjen vanhempien ja lastensuojeluviranomaisten kanssa.


15-vuotias nuori nainen kirjautui luvatta toisen Snapchat-tilille, ja tästä seurasi 200 nuoren kahakka – nämä 4 syytä voivat sytyttää nuorten joukkotappelun

yle 11:00 02.06

Poliisin mukaan riidan osapuolet olivat kohtaamisessa vetäneet toisiaan tukasta.


Nämä 4 syytä voivat sytyttää nuorten joukkotappelun – 200 nuoren kahakka alkoi someriidasta

yle 11:00 02.06

Kahden nuoren välinen riita voi paisua nuorisojoukkojen välien selvittelyksi.


Parinsadan nuoren joukko­tappelu Helsingissä – poliisi kertoo riidan eskaloitumisesta: ”Aika äkkiä saadaan oma porukka ympärille”

iltasanomat 10:56 02.06

Pasilan Triplasta on tullut nuorten uusi kokoontumispaikka.


Kohusarja Normaaleja ihmisiä alkaa Ylellä - nuorten seksikohtaukset vuotivat pornosivustoille

iltalehti 06:41 02.06

BBC:n Normaaleja ihmisiä -sarja on kohahduttanut seksisisällöllään. Sally Rooneyn palkittuun kirjaan perustuva, suitsutettu BBC:n 12-osainen draamasarja seuraa Mariannen (Daisy Edgar-Jones) ja Connellin (Paul Mescal) suhteen kehittymistä lukiovuosista aina yliopiston loppupuolelle. Marianne ja Connell asuvat pikkukaupungissa Irlannissa, mutta siihen yhtäläisyydet heidän välillään loppuvatkin. Connell on suosittu ja pidetty jalkapalloilija, kun taas Marianne on koulussakin yksin. Jokin epätodennäköistä kaksikkoa kuitenkin vetää yhteen. Sarja on täynnä nuoruuden kasvukipuja, nuorta rakkautta sekä surumielisyyttä ja toiveikkuutta.


Koronakevät ajoi nuoria itsetuhoisiin ajatuksiin ja päihdehuoliin – Nuortenlinkki tarjoaa tukeaan verkossa

yle 05:50 02.06

Perhepiiriin sulkeutuminen on herättänyt monelle huolta omasta ja läheisten päihteiden käytöstä.


Viimeisten kierrosten löytöjä ja hutikuteja – suomalaisten NHL-pelaajatarkkailujohtajien töiden tulokset tarkastelussa

jatkoaika.com 08:00 01.06

NHL-seurojen pelaajatarkkailu ja nuorten pelaajien varaaminen ei ole pelkästään GM:n ja hänen lähimpien alaistensa vastuulla. Moni suomalainen pelaajatarkkailija toimii seurassaan vastuullisessa tehtävässä kykyjenetsinnässä. Jatkoaika teki katsauksen johtavien suomalaistarkkailijoiden tekemisiin.


Koronavirus tappoi 25-vuotiaan jalkapalloilijan – oli pelannut nuorten maajoukkueessa Boliviassa

iltalehti 14:25 31.05

Bolivian jalkapalloperhe on kohdannut suuren surun. Bolivian nuorten maajoukkueessa aikoinaan pelannut Deibert Román Guzmán, 25, on kuollut. Mies hävisi viikkoja kestäneen taistelun koronavirusta vastaan. Myös Guzmánin isä Belizario Román ja eno Luis Carmelo Román menehtyivät koronavirukseen. Kolmikko asui saman katon alla Belizarion vaimon ja pariskunnan kahden tyttären kanssa.


Itä-Suomen poliisi: Nuoriso juhlii railakkaasti – ”Vanhemmat, tarkastakaa missä kunnossa nuori on!”

iltasanomat 23:56 30.05

Poliisin mukaan nuorten käytökseen ja päihteiden käyttöön on pitänyt puuttua paikoitellen ”kovastikin”.


Kun Eerikan lapset otettiin huostaan, kuvaan astui sijaisäiti Maija – he loivat välilleen luottamuksen, jonka mustasukkaisuus usein turmelee

yle 19:15 30.05

Kodin ulkopuolelelle sijoitettujen lasten ja nuorten määrä on Suomessa kasvava.


Vierekkäin voi istua, mutta toisten pulloista ei juoda – näin koulujen päättymistä aiotaan juhlia tai jättää juhlimatta

yle 17:18 30.05

Kysyimme koulunsa päättävien nuorten juhlimissuunnitelmia ennen iltaa kolmessa kaupungissa.


Jari Sarasvuolla on nyt monta valittua sanaa kevään valmistuneille: nuorten pitää järkyttää vanhoja ja särkeä valmista maailmaa

iltasanomat 08:00 30.05

Tervetuloa koko Suomen kevätjuhlaan Ilta-Sanomien sivuille! Yksi kevätjuhlan puhujista on yrittäjä ja yritysvalmentaja Jari Sarasvuo. Hän puhuu suoraan kaikille tämän kevään valmistuneille.


Suora lähetys juuri nyt: Jannika B, Ellinoora ja muut huiput maailman suurimmassa kevät­juhlassa

iltasanomat 12:00 29.05

ISTV näyttää perjantaina suorana lähetyksenä Lasten ja nuorten säätiön järjestämän ”maailman suurimman kevätjuhlan” eli Kevätjuhlaliven.


Jannika B, Ellinoora ja muut huiput maailman suurimmassa kevät­juhlassa

iltasanomat 12:00 29.05

ISTV näytti perjantaina suorana lähetyksenä Lasten ja nuorten säätiön järjestämän ”maailman suurimman kevätjuhlan” eli Kevätjuhlaliven.


Suora lähetys ISTV:ssä perjantaina kello 12: Jannika B, Ellinoora ja muut huiput maailman suurimmassa kevätjuhlassa

iltasanomat 11:37 29.05

ISTV näyttää perjantaina suorana lähetyksenä Lasten ja nuorten säätiön järjestämän ”maailman suurimman kevätjuhlan” eli Kevätjuhlaliven.


Nuorten uintireissu päättyi tragediaan – 18-vuotias urheilulupaus hukkui USA:ssa

iltalehti 21:49 28.05

Sama koulu on kohdannut jo monta tragediaa. Yhdysvalloissa Alabaman osavaltiossa surraan 18-vuotiaan koripallolupauksen, Jamari Smithin traagista kuolemaa. Smith hukkui keskiviikkona. Paikallinen poliisi ja palokunta saivat keskiviikkoiltapäivänä ilmoituksen mahdollisesta hukkumistapauksesta Chewaclan luonnonpuistossa.


“Olen yhä katkera, ettei tilanteeseen puututtu ajoissa” – Annika eli vuosia väkivallan varjossa, vaikka hänestä tehtiin 12 lastensuojeluilmoitusta

yle 07:00 28.05

Lasten ja nuorten piiloon jäävä hätä on yleisempää kuin uskomme. Nuorten Sekasin-chatissa on käyty ennätysmäärä keskusteluja koronakevään aikana.


Vuoden valmentaja Euroopassa! Jussi Ahokkaasta palkinnon ensimmäinen suomalaisvoittaja

iltalehti 14:32 27.05

Jussi Ahokas on valittu vuoden valmentajaksi EHC:n eli eurooppalaisten sarjaseurojen yhdistyksen äänestyksessä. Jääkiekon SM-liiga kertoo kotisivuillaan, että Jussi Ahokas on voittanut vuoden valmentajan tittelin eurooppalaisten sarjaseurojen yhdistyksen, EHC:n, järjestämässä äänestyksessä. KooKoota luotsaava Ahokas, 39, on neljättä kertaa jaetun palkinnon ensimmäinen suomalaisvoittaja. Nuorten Leijonat viime vuonna maailmanmestaruuteen luotsannut Ahokas palkittiin kauden päätteeksi myös SM-liigan parhaan valmentajan Kalevi Numminen –palkinnolla.


Hot topics