Prinssi Oscar, 3, treenaa potkupyöräilyä – ottaa samalla kantaa luonnon puolesta: Katso video

iltalehti 14:07 15.10

Prinssi Oscar painaa potkupyörällä menemään niin että haalari vaan suhisee. Skånen herttua, kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin nuorimmainen, 3-vuotias prinssi Oscar, ottaa jo tuntumaa pyöräilyyn. Pikkukuninkaallinen on saanut alleen vaaleanpunaisen potkupyörän, jolla hän porhaltaa kuningashuoneen Instagram-videolla hurjaa vauhtia. Video on samalla kannanotto luonnonsuojelun puolesta:


Kärppien "luksustilanteesta" etua monessa mielessä: "Vaikea saada ihmisiä hyppimään voltteja"

MTV 11:36 15.10

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kokee olevansa etuoikeutetussa tilanteessa, sillä kokeneiden runkopelaajien lisäksi joukkueeseen on koko ajan puskemassa lahjakkaita nuoria omista junnumyllystä. 


Niina Kelo liikuttui miehensä lopettamispäätöksestä – harmittelee, etteivät lapset ”päässeet kannustamaan iskää kisoihin”

iltalehti 19:36 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen lopettamispäätös nosti kyyneleet vaimon silmiin. Tero Pitkämäen ratkaisu huikean keihäsuransa päätöksestä kosketti keihäsmiehen lisäksi syvästi myös hänen vaimoaan Niina Keloa. Perheen nuorimmaisen, vajaan kolmenkuukauden ikäisen Jessi-tyttären kanssa miehensä tiedotustilaisuuteen saapunut Kelo sanoi tunteiden olleen vahvasti pinnassa. – Juttelimme asiasta ensimmäisen kerran päättyneiden MM-kisojen keihäsfinaalin jälkeen. Vaikka Teron päätös oli ollut aistittavissa, ja olin itsekin henkisesti valmistautunut siihen, oli hänen päätöksensä kova ratkaisu.


Nuori Game of Thrones -tähti avautuu menestyssarjassa näyttelemisen karuista seurauksista – koko kehonkuva muuttui rajujen toimenpiteiden seurauksena

iltasanomat 18:26 14.10

Näyttelijä Maisie Williams, 18, kertoo hävenneensä kehoaan lähes koko Game of Thrones -kuvausten ajan.


Nuori Game of Thrones -tähti avautuu menestyssarjassa näyttelemisen karuista seurauksesta – koko kehonkuva muuttui rajujen toimenpiteiden seurauksena

iltasanomat 18:26 14.10

Näyttelijä Maisie Williams, 18, kertoo hävenneensä kehoaan lähes koko Game of Thrones -kuvausten ajan.


Nuorisosäätiön taloussotkuista jättimäinen oikeusvyyhti – kymmeniä säätiön kumppaneita haastettu oikeuteen

yle 18:04 14.10

Nuorisosäätiö pyytää oikeudelta kauppojen perumisia, varojen palauttamisia ja sopimusten mitätöintiä. Nuorisosäätiö vaatii miljoonia euroja myös entisiltä johtajiltaan.


Mihin katosi 16-vuotias Toni? Poliisi pyytää havaintoja hätänumeroon

iltasanomat 17:51 14.10

Rovaniemellä asuva nuori on kateissa.


Kommentti: Nuori miehenalku huhki kuin heikkopäinen pienen urheiluhallin peräkulmassa – hän oli Tero Pitkämäki, jonka haaveita ei sivustakatsoja tajunnut

MTV 17:24 14.10

PAM! PAM! PAM! 2000-luvun alkuvuosina Nurmon liikuntahallin peräkulmasta kuului pimeinä talvi-iltoina pauke, muistelee MTV Urheilun Matti Nyrhinen.


Taloustieteen Nobel-palkinto kolmelle köyhyystutkijalle – ranskalainen Esther Duflo on nuorin koskaan palkittu ja vasta toinen nainen

yle 12:19 14.10

Palkinnon saavat intialainen Albhijit Banerjee, ranskalainen Esther Duflo ja amerikkalainen Michael Kremer. Bengt Holmström sai palkinnon ensimmäisenä suomalaisena vuonna 2016.


Taloustieteen Nobel-palkinto kolmelle köyhyystutkijalle – ranskalainen Esther Duflo on nuorin palkittu ikinä ja vasta toinen nainen

yle 12:19 14.10

Palkinnon saavat intialainen Albhijit Banerjee, ranskalainen Esther Duflo ja amerikkalainen Michael Kremer. Bengt Holmström sai palkinnon ensimmäisenä suomalaisena vuonna 2016.


Paitsiossa: Kasperi Kapanenkaan ei osaa kaikkia jääkiekon sääntöjä – ja mikäs sen viihdyttävämpää kuin nuorten pelaajien mokat?

jatkoaika.com 10:00 13.10

Kasperi Kapanen mokasi ja paljasti kokemattomuutensa. Nuorilta jääkiekkoilijoilta ei kuitenkaan pidäkään odottaa tunteidensa täydellistä hallintaa, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Nuori koripalloilija Raisa Räisänen katosi 20 vuotta sitten – Poliisilla on kolme eri teoriaa, mitä tapahtui: "Uskon, että syyllinen löytyy"

yle 07:30 13.10

16-vuotiaan urheilijan katoaminen on yksi Suomen tunnetuimmista ratkaisemattomista tapauksista. Keskusrikospoliisin rikoskomisario avaa kolmea yhä jäljellä olevaa tutkintalinjaa.


Lännen Media: Nuorisosäätiön tonttirahoja päätyi pöytälaatikkoyhtiöille Viroon

yle 08:03 12.10

Rahansiirrot liittyvät Juhkentali-tontin kauppaan, jossa säätiön epäillään maksaneen noin kolme miljoonaa euroa ylihintaa vuonna 2016.


Vain elämää - Erin näpäyttää kappaleellaan Elastista, mies myöntää törttöilyn: ”Mä oon niin ansainnut ton”

iltalehti 20:40 11.10

Vain elämää -ohjelmassa nähdään perjantaina Elastisen päivä. Elastinen eli Kimmo Laiho on keskiössä perjantain Vain elämää -jaksossa. Jaksossa kuullaan uusia versioita miehen kappaleista ja kuullaan lisää Elastisen taustasta, perheestä ja läpimurrostakin. Erin esittää jaksossa oman versionsa miehen kappaleesta Nuori nero. Laulaja on muuttanut lyriikoita. Kappaleessa ei enää vähätellä naisia lainkaan. Aiemmassa versiossa naisia käskytetään. Erin tuo esille naisen näkökulman.


"Meitsi on Paqpa!" Huippusuosittu tubettaja sai kuulla nuorena nörttipuheita mutta nyt häntä fanittavat tytöt ja pojat

yle 19:00 11.10

Beata Rodaksen Youtube-kanava Paqpa rikkoo ennakkoluuloja tyttöjen pelaamisesta. Nuori naistubettaja kerää myös pojat pelivideoidensa ääreen.


"Meitsi on Paqpa!" – huippusuosittu tubettaja sai kuulla nuorena nörttipuheita mutta nyt häntä fanittavat tytöt ja pojat

yle 19:00 11.10

Rodaksen Youtube-kanava Paqpa rikkoo ennakkoluuloja tyttöjen pelaamisesta. Nuori naistubettaja kerää myös pojat pelivideoidensa ääreen.


Helena Sirén Gualinga, 17, taistelee ilmastonmuutosta vastaan Greta Thunbergin taustalla: "Tämä ei ollut valinta, synnyin tämän keskelle"

yle 18:18 11.10

Turussa opiskeleva nuori vaikuttaja aikoo palata Ecuadoriin jatkamaan taistelua alkuperäiskansojen puolesta.


Kommentti: On hyvä, ettei Greta Thunberg saanut vielä Nobelia

iltasanomat 14:58 11.10

Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin tänä vuonna ennakkosuosikki Greta Thunbergin sijaan Etiopian pääministeri Abiy Ahmedille. Vaikka moni nuori on varmasti pettynyt ratkaisusta, olen kuitenkin sitä mieltä, ettei vielä ollut Thunbergin vuoro, kirjoittaa Emma Löövi.


Vuoden poliisi tulee Turusta: aluepoliisi Vesa Jauhiainen – "Poliisi on se sama henkilö, jonka nuori kohtaa elämänsä eri vaiheissa"

yle 10:52 11.10

Vuoden poliisi valittiin nyt 44. kerran. Valitsijat korostivat tämän vuoden poliisissa nyt lähestyttävyyttä.


Armenian upean esityksen Bosnian iltaottelussa maailman­loppua murhan tutkinnasta paljastui Nadian täydellisissä olosuhteissa Nopeat reaktiot Nurmelan käsittelyssä puhuvat sotilaat, jotka putosi neljännelle sijalle raakile, Kakon sairastuvalta - tasa-arvovertailussa – turskankalastuksen lopettamisesta

Hot topics