Lunta ei riitä leikkeihin kuten ennen ja jääkarhut tulevat lähemmäksi – Grönlantilaiset nuoret ovat jo nähneet ilmaston muuttuvan

yle 08:08 22.09

Yle tapasi Nuukissa nuoria, jotka kampanjoivat ilmastonmuutosta vastaan maailman suurimmalla saarella.


Nuoret vaativat Greta Thunbergin johdolla YK:n huippukokouksessa, että maailma pelastetaan ilmastonmuutokselta

yle 14:50 21.09

Keskustelun tähti oli ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg.


Suorana klo 17: Nuoret vaativat Greta Thunbergin johdolla YK:n huippukokouksessa, että maailma pelastetaan ilmastonmuutokselta

yle 14:50 21.09

Keskustelun tähti on ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg.


Nuoret vaativat tulevaisuuden pelastamista YK:n huippukokouksessa – katso suorana kello 17 alkaen

yle 14:50 21.09

Keskustelun tähti on ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg.


Näkökulma: VilleGalle toi nuoret miehet uudelle aikakaudelle, jossa spermaan kaatumisen lisäksi saa näyttää tunteensa

iltalehti 22:16 20.09

VilleGallen päivä toi suosikkiduo JVG:stä esille puolen, jonka takia povailut yhden hitin ihmeestä ovat vaihtuneet hittitehtaan arvostamiseen, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. Mä join salmarii tuopista / ne tuo mulle rekalla kultaa Ruotsista. Kun nämä Häissä-biisin sanat kuultiin Kauppatorilla toukokuussa 2011, päivä muistettiin paitsi Leijonien MM-kullasta myös siitä, että yhden hitin ihmeen JVG:n piti olla uransa huipulla.


Kim Nousiaisen uran ensimmäinen liigamaali siivitti KalPan voittoon unisesta JYPistä

jatkoaika.com 21:03 20.09

Kauden ensimmäinen Järvi-Suomen derby päättyi KalPan selvään voittoon. Näkyvässä roolissa olivat erityisesti isäntien nuoret pelaajat Aleksi Klemetti ja Kim Nousiainen.


Katso suorana: Miljoonat nuoret marssivat ilmaston puolesta eri puolilla maailmaa – Yle seuraa

yle 10:40 20.09

New Yorkissa yli miljoona koululaista on saanut luvan osallistua marssiin.


Jonne Virtanen viilettää Mestiksessä! Hyppää nelosketjun keskelle - ”Kohti Keuruun jääpalatsia”

iltalehti 16:36 19.09

Jonne Virtanen on Tuton kokoonpanossa harjoitusottelussa KeuPaa vastaan. SM-liigaseura TPS:n kanssa riitautunut Jonne Virtanen on torstaina Tuton kokoonpanossa, kun Turun jääkiekkoylpeyksistä toinen kohtaa harjoitusottelussa KeuPan. 542:n liigaottelun konkari viilettää Tuton nelosketjun keskushyökkääjänä. 31-vuotiaan ja 118-kiloisen Virtasen laidoilla pelaavat nuoret Juho Mäkelä, 23, ja Aaro Löyttymäki, 22.


Lisää tietoa, vähemmän syrjintää – Saamelaisnuoret kertovat kouluissa kulttuuristaan ja uurastavat stereotypioita vastaan

yle 18:00 18.09

Suomea tylytettiin viime viikolla julkaistussa raportissa valtaväestön vähäisestä tietämyksestä saamelaisuudesta. Jo käynnissä oleva hanke pyrkii vastaamaan haasteeseen.


Nuorten huumepääkaupunki vaihtui – kannabiksen ja nuuskan käyttö romahti, kun nuorille kerrottiin, mitä niissä on

yle 11:45 18.09

Haminan kaupungin mukaan vanhempia oli vaikea saada kiinnostumaan nuorten huumeidenkäytöstä, mutta nuoret itse ovat tehneet suuria oivalluksia.


Nuorten kannabiksen käyttö räjähti pikkukaupungissa – 2 vuotta myöhemmin heille selvisi, että se ei sovikaan lääkkeeksi

yle 11:45 18.09

Haminan kaupungin mukaan vanhempia oli vaikea saada kiinnostumaan nuorten huumeidenkäytöstä, mutta nuoret itse ovat tehneet suuria oivalluksia.


Suomalaiset NHL-lupaukset järkyttävässä kolarissa – Kristian Vesalainen: ”Näin auton ja ajattelin, että nyt tästä tulee valtava sotku”

iltalehti 08:09 18.09

Winnipeg Jetsin nuoret suomalaispelaajat Kristian Vesalainen ja Sami Niku kertoivat autokolaristaan. NHL:n harjoitusleiri ei käynnistynyt suunnitelmien mukaisesti Winnipeg Jetsin suomalaisilla Sami Nikulla ja Kristian Vesalaisella. Kaksikko oli viime perjantaina matkalla Jetsin harjoitushallikompleksiin Iceplexiin, kun matkanteko tyssäsi äkillisesti Portage Avanuella.


Lukiolaiset Olivia ja Anja huomasivat jo lapsena, että pitäisi olla tietyn näköinen: ”Tulee vähän sellainen fiilis, että onko minussa jotakin vikaa”

iltasanomat 05:30 16.09

Somessa omaa ulkonäköä tulee vääjäämättä verrattua toisiin, mutta Instagram ja Snapchat eivät ole ainoita syypäitä ulkonäköpaineisiin, tuumaavat lukiolaisnuoret.


Ennakkosuosikki ja riippumaton ehdokas jatkoon Tunisian vaaleissa

yle 01:05 16.09

Nuoret äänestivät laiskasti, äänestysprosentti jäi vaisuksi.


Nuoret amerikkalaisnäyttelijät tähdittävät suomalaista sarjaa - ohjaaja Jalmari Helander ylistää: ”Hän on kuin nuori Brad Pitt”

iltalehti 01:20 15.09

Amerikkalaisnäyttelijät tähdittävät Jalmari Helanderin uutuussarjaa. Vantaan perukoilla sijaitsevaa teollisuushallia katsoessaan ei äkkiseltään arvaisi mitä se kätkee sisälleen. Teollisuushalli kun näyttää aivan, noh, teollisuushallilta. Sen sisällä kuvataan Jalmari Helanderin ohjaama Kalifornian kommando -sarjaa.


Näkemys: Toronto Maple Leafsin tulisi harkita vakavasti Mitch Marnerin kauppaamista

jatkoaika.com 07:00 13.09

Vaikka Maple Leafs -GM Kyle Dubas on vannonut pystyvänsä pitämään joukkueen nuoret tähtipelaajat kasassa, epärealistisen suurta sopimusta vaativan Mitch Marnerin kohdalla kauppaamisen tulisi olla mahdollinen vaihtoehto.


Nuoret veivät ikäihmiset metsään – seniori-Airi ihastui Koitelinkoskeen: ”Vain hullut lähtee ulkomaille”

iltasanomat 21:58 12.09

Oululaiset nuoret etsivät ratkaisuja kaupunkilaisten ongelmiin. Mukana on yli 500 yläkouluikäistä nuorta.


Suomalaispuolustajat taistelevat NHL-paikasta - tekeekö Lukko vielä pikaisia pelaajakauppoja? ”Reagoimme sen mukaan”

iltalehti 22:38 11.09

Lukon nuoret puolustajat Tarmo Reunanen ja Ville Heinola antavat parhaillaan näyttöjä NHL-seuroilleen. Jääkiekon SM-liigakauteen valmistautuvan Rauman Lukon pelaajalistassa on vielä kaksi suurta kysymysmerkkiä. 21-vuotias puolustaja Tarmo Reunanen antaa Pohjois-Amerikassa näyttöjä New York Rangersille ja kesän ykköskierroksen varaus, 18-vuotias Ville Heinola Winnipeg Jetsille.


Top 5?läpimurtopelaajat 2019?2020: "Moni varmaan odotti Anton Lundellin vievän kärkipaikan"

jatkoaika.com 10:30 11.09

Joka kevät Liigasta lähtee nippu tähtipelaajia suurempiin kaukaloihin. Joka syksy alkaa uusien tähtipelaajien synty, kun nuoret pelaajat lähtevät valloittamaan itselleen pelipaikkaa. Läpimurron määritteleminen on oma taiteenlajinsa ja tällä kertaa esimerkiksi Anton Lundell jäi ilman paikkaa listalla, jonka kärkinimeksi nousi Matias Maccelli.


Barkovin johdolla kohti HPKsta - Anton hurja vahvistus johtaa kisaa, kesän olympialaisista manipulointiepäilyjen kiinni kaksoisvoitossa – orpo piru väsyneen

Hot topics