Ukrainan pääministeri: Nord Stream 2 -kaasuputki on Venäjän uusi hybridiase länttä vastaan iltalehti 10:19 26.05

Ukrainan pääministeri Volodimir Groisman kehottaa länsimaita estämään venäläisen kaasuputken rakentamisen. Ukrainan pääministeri Volodimir Groisman pitää Venäjän Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta Venäjän uutena hybridiaseena, jonka kohteena on Euroopan unioni. Groismanin mukaan kaasuputken rakentamista ei pidä sallia. - Tämä hanke on uusi hybridiase, jonka kohteena on Euroopan unioni. Meidän pitää pysäyttää se. Venäjän päämääränä on rakentaa järjestelmä, joka samalla tuhoaa Ukrainan kaasunsiirtojärjestelmän samalla, kun se lisää painetta Euroopan maille, Groisman sanoi Brysselissä perjantaina.


Kommentti: Verkkarihousujen taskut rahatukoista pullottaen Bayern Münchenin penkillä – se ei suomalaispelaajalle kelvannut iltasanomat 06:44 25.05

Mitä siirto Leverkuseniin lopulta merkitsee Lukas Hradeckyn uralle? pohtii Johanna Nordling.


Hurja laskelma: lapsesta voi tehdä miljonäärin sijoittamalla lapsilisät – ”Vaurastuminen mahdollista aivan kaikille” iltasanomat 07:07 23.05

Kun lapsilisät sijoittaa pörssiin ja antaa sijoitusten kasvaa korkoa siihen asti, kun lapsi täyttää 67 vuotta, jälkikasvulla on koossa eläkepäiviä varten varsin mojova potti, laskee Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi.


Kolumni: Lukas Hradecky on Saksassa tähti – mutta ei Suomessa iltasanomat 06:03 23.05

Eintracht Frankfurtin Saksan cupin voittoon torjunut Lukas Hradecky on hurmannut saksalaiset pelitaitojensa lisäksi myös persoonallaan, kirjoittaa Johanna Nordling.


Nordean korttien häiriö on korjattu – Otto-automaatilta nostaminen ei onnistunut päivällä MTV 18:55 22.05

Nordean kortteja koskeva häiriö on nyt korjattu, Nordean viestinnästä kerrotaan.


Nordean kortit toimivat jälleen Otto-automaateilla iltalehti 18:54 22.05

Nordeaa piinannut tietoliikennehäiriö on saatu kuntoon. Nordean pankkikorteilla voi taas nostaa rahaa Otto-automaateilta. Nordean ja Otto-automaatteja hallinnoivan Automatian välillä oli tänään tietoliikennehäiriö, joka alkoi puolenpäivän aikaan. sen seurauksena Nordean korteilla ei voinut nostaa rahaa Otto-automaateilta.


Nordean korteissa häiriöitä – Otto-automaatilta nostaminen ei onnistu MTV 17:09 22.05

Nordean korteilla ei tällä hetkellä voi nostaa rahaa Otto-automaateilla. Syynä on tietoliikennehäiriö, jonka kestosta ei ole vielä tarkkaa tietoa.


Nordealla häikkää: Otto-automaateista ei saa nostettua rahaa iltalehti 16:49 22.05

Nordean korteilla voi kuitenkin maksaa kaupoissa normaaliin tapaan. Mikäli olet Nordean asiakas ja tarvitset käteistä rahaa, joudut nostamaan sitä kaupoista tai joltain muulta kuin Otto-automaatista. Syynä tähän on tänään puolen päivän aikaan alkanut Otto-automaatteja hallinnoivan Automatian ja Nordean välinen tietoliikennehäiriö.


Jääkiekkoliiton pomo vahvistaa: Leijonat mukaan uuteen turnaukseen – järjestetään ennen MM-kisoja MTV 11:28 20.05

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vahvistaa MTV:lle, että Leijonat tulee osallistumaan vuoden 2019 huhtikuussa uuteen Pohjoismaiden kiekkoturnaukseen, Nordic Cupiin.


Putin kommentoi Nord Stream 2 -hanketta: "Sillä ei mitään tekemistä politiikan kanssa" MTV 16:16 18.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo käsittelevänsä Itämeren Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta pelkästään kaupallisena hankkeena.


Sauli Niinistön erityisavustaja ja kampanjapäällikkö siirtyy Nordean yhteiskuntasuhdejohtajaksi MTV 13:17 18.05

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön erityisavustaja Pete Pokkinen siirtyy Nordean Suomen yhteiskuntasuhdejohtajaksi, pankkikonsernin tiedotteessa kerrotaan.


Luonnos Italian hallitusohjelmasta julki: euroeroa ei mainita, Venäjä-pakotteet pois, perustulo valmisteluun MTV 13:06 18.05

Italiassa vaalit voittanut uudistusmielinen populistipuolue Viiden tähden liike ja EU-vastainen oikeistopuolue Lega (entinen Lega Nord, Pohjoisen liitto) ovat julkaisseet luonnoksensa maan hallitusohjelmaksi.


Saksalaismedia: USA painostaa Saksaa luopumaan Nord Stream 2 -hankkeesta iltasanomat 22:57 17.05

Yhdysvallat painostaa Saksaa luopumaan Itämerelle suunnitellusta Nord Stream 2 -kaasuputkiprojektista.


USA huolissaan Nord Stream 2:sta – "Itämeri ruuhkainen ja sotilaallisesti herkkä alue" MTV 18:38 17.05

Yhdysvallat on ilmaissut huolensa siitä, että Venäjän asettaa kuuntelu- ja valvontateknologiaa Itämerelle suunniteltuun Nord Stream 2 -kaasuputkeen.


Tornado riepotteli Saksaa: Katso kuvat ja video tuhoista iltalehti 12:58 17.05

Pyörremyrsky vahingoitti taloja Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa. Tornado riehui Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa Saksan länsiosassa keskiviikkoiltana ja vaurioitti noin 50 taloa. Kaksi ihmistä loukkaantui myrskyssä, toinen heistä vakavasti. 23-vuotias autoilija sai vakavat vammat, kun puun oksa putosi hänen autonsa päälle. Lisäksi yksi palomies loukkaantui lievästi sähköiskusta.


Puolalaissäätiön vaatimus: Nord Stream 2 -kaasuputken lupa peruttava - putki ympäristölle haitallinen ja taloudellisesti kannattamaton iltalehti 12:37 17.05

Puolalainen ClientEarth -säätiö on toimittanut Vaasan hallinto-oikeuteen valituksen, jossa se vaatii Nord Stream 2 -kaasuputken lupaa peruttavaksi. Puolalainen ympäristösäätiö ClientEarth pitää Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta käytännössä tarpeettomana. ”Se on ympäristölle haitallinen sekä taloudellisesti kannattamaton." Näin säätiö kuvailee hanketta valituksessaan. Sen esittää valituksessa ja aiemmin viime vuonna Vaasan hallinto-oikeudelle toimittamassaan kirjelmässä yksityiskohtaiset perustelut, miksi Nord Stream 2 -kaasuputken lupa on peruttava.


3 tapaa, joilla vaarantaa menestyksensä töissä - ilman että huomaa itse iltalehti 09:38 17.05

Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat harmeja aiheuttavia asioita, joihin monet syyllistyvät työssään. Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat Forbesissa asioita, joita työpaikoilla ei kannata tehdä, mutta joita monet tekevät huomaamattaan. Stuart ja Nordström ovat myös tutkijoita ja puhujia. He puhuvat johtamista käsittelevissä konferensseissa ympäri maailmaa.


Anna, 30, on arkoja, finaali ei unohdu Hongan Macoumba ja Mestarien ja olutrekkaan johtajat aikovat kävimme haudalla ja Macoumba Kandji oli näytti Makwan Realilla täysin rikki - päihitti seuraa Mieletön yhtä arkoja, kuin yliajosta Rauman keskustassa ”Tämä on uskomatonta”

Uutiset