Onko 15 euroa tunnissa hyvä vai huono palkka? Ainakin se on Suomen yleisin tuntiliksa iltalehti 22:04 25.02

Muun muassa kuorma-auton kuljettajat, sairaanhoitajat ja lastentarhanopettajat tienaavat lisineen noin 15 euroa tunnilta. Suomalaisten yleisin tuntipalkka vuonna 2016 oli mukaan 15 euroa, kun tuntipalkkaan lasketaan mukaan kaikki lisät, ylityöansiot ja luontoisedut. Noin 140 000 palkansaajan tuntiansiot osuivat 15-15,99 euron väliin. Yleisin palkka ei tarkoita keskipalkkaa tai mediaanipalkkaa vaan sitä, missä ansioluokassa on eniten palkansaajia. Jos työntekijä tekee 15 euron tuntipalkalla perinteistä 7,5 tunnin työpäivää työkuukauden verran hän tienaa noin 2 500 euroa, joka oli suomalaisten yleisin palkka vuonna 2016.


Anna Puu lomailee Malediiveilla - julkaisi lomakuvia paratiisisaarilta: ”Sunnuntaisuukkoja!” iltalehti 21:10 25.02

Laulaja Anna Puu lomailee parhaillaan Malediiveilla. The Voice of Finland -ohjelman tähtituomarinakin nähtävä laulaja Anna Puu viettää parhaillaan ansaittua talvilomaa auringossa. Hän kertoo Instagram-päivityksessään matkustaneensa Malediiveille, joka on talviaikaan haluttu lomakohde suomalaisten silmissä. Malediivien saariryhmä sijaitsee Intian eteläkärjen lounaispuolella, ja siellä lämpötila on tähän aikaan vuodesta noin +30 astetta. Anna Puu nauttii päivityksensä perustella lomasta täysin palkein.


Laskettelijat kuolivat syöksyttyään jyrkänteiltä alas Ranskan Alpeilla - toinen uhreista vain 12-vuotias iltalehti 20:51 25.02

Parikymppinen brittilaskettelija sai surmansa Oz-en-Oizansissa pudottuaan 200 metriä alas. Brittiläinen parikymppinen mies on kuollut lasketteluonnettomuudessa Isèren Oz-en-Oizansissa Ranskan Alpeilla Grenoblen itäpuolella. Mies syöksyi jyrkänteeltä noin 200 metrin pudotuksen alas, brittilehdet kertovat. Uhri oli laskettelemassa kahden kaverinsa kanssa. Heistä toinen loukkaantui myös tehtyään saman pudotuksen. Kolmas selvisi vammoitta.


Kaksi autoa kolaroi Etelä-Karjalassa - yksi loukkaantui vakavasti: ”Jalka oli virheasennossa ainakin” iltalehti 19:43 25.02

Valtatie 13 oli onnettomuuden vuoksi poikki, mutta on nyt avattu liikenteelle. Etelä-Karjalan Savitaipaleella valtatie 13:lla tapahtui noin kello 17:45 kahden auton välinen kohtaamiskolari. Autoissa oli yhteensä neljä henkeä. Kolme selvisi onnettomuudesta ilman vammoja, mutta yksi loukkaantui vakavammin ja hänet on toimitettu Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Vakavammin loukkaantunut henkilö jouduttiin irrottamaan autosta. Hän oli pelastuslaitoksen päivystävän palomestari Petri Pätylän mukaan kuitenkin tajuissaan.


Poliisilla hämmentävä pelastustehtävä – humalaiset olivat jumissa mallinukessa ja RC-autossa stara 19:00 25.02

Humalaisille sattuu ja tapahtuu. Tämän saivat taannoin todeta Saksalaiset poliisit,


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 25.02

Humalaisille sattuu ja tapahtuu. Tämän saivat taannoin todeta Saksalaiset poliisit,


”Banaani” ja 4 muuta Nokia-puhelinta julki: ”Viiden kärkeen nouseminen tarkoittaa, että toimitukset kasvatettava 10-kertaisiksi” uusisuomi 18:17 25.02

Suomalainen matkapuhelinalan startup HMD Global ilmoittaa myyneensä ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan noin 70 miljoonaa puhelinta. Määrä on tuntuvasti yli analyytikoiden arvioiden.


Viisi uutta Nokia-puhelinta julki – Analyytikko: ”Viiden kärkeen nouseminen tarkoittaa, että toimitukset kasvatettava 10-kertaisiksi” uusisuomi 18:17 25.02

Suomalainen matkapuhelinalan startup HMD Global ilmoittaa myyneensä ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan noin 70 miljoonaa puhelinta. Määrä on tuntuvasti yli analyytikoiden arvioiden.


Nuori mies menehtyi rekkaonnettomuudessa Parikkalassa iltalehti 15:39 25.02

Noin 20-vuotias mies menehtyi Parikkalassa lauantaina, kun hänen kuljettamansa auto törmäsi rekkaan Kuutostiellä. Kuolonkolari tapahtui noin kello 11 suoralla tieosuudella. Poliisin teknisen tutkinnan ja sunnuntaina tekemien kuulusteluiden perusteella on selvinnyt, että nuoren miehen kuljettama auto ajettiin tai se ajautui jostakin syystä vastaantulevien kaistalle juuri ennen ajoneuvojen kohtaamista.


Mies kuoli tulipalossa Tampereella - epäillään olevan 52-vuotias mies iltalehti 13:58 25.02

Tulipalo syttyi sunnuntaina noin kello 11.10. Palo sai alkunsa seitsemänkerroksisen kerrostalon ensimmäisen kerroksen asunnosta, josta savua ja nokea levisi rappukäytävään ja muihin asuntoihin "suhteellisen vähän". - Pelastuslaitos löysi asunnon eteisestä vainajan, jonka poliisi epäilee olevan asunnossa yksin asuneen 52-vuotiaan miehen. Hänen henkilöllisyytensä varmistuu myöhemmissä tutkimuksissa, Sisä-Suomen poliisilaitos kirjoittaa tiedotteessaan.


Ihmetyttääkö outo valoilmiö Espoossa? Syynä suuri hätärakettien ammuntaharjoitus - katso näyttävä video iltalehti 11:42 25.02

Espoon Meripelastajat ry harjoittelee sunnuntaina kello 9-18 hätämerkinantoharjoituksia. Tapahtumaan osallistuu noin 200 veneilijää, jotka harjoittelevat hätärakettien ampumista sekä käsisoihtujen ja oranssien merkkisavujen käyttöä. Harjoituksen aikana Espoon Haukilahdessa ammutaan useita satoja raketteja.


Kovaa kritiikkiä valtion viinayhtiön myynnille: ”Järjetön virhe toistumassa” uusisuomi 11:26 25.02

Kansalaispuolueen puheenjohtaja, agronomi Sami Kilpeläinen arvostelee kovin sanoin päätöstä Altian pörssilistaamisesta.


Ylilääkäri avaa 500 000 €:n lääkehoidon taustoja: ”Kohtuutonta suojata patentilla 15 vuoden ajaksi” uusisuomi 10:38 25.02

Suomessa on viime viikkoina keskusteltu vaikean SMA-lihassairauden hoitoon käytettävästä nusinerseeni –lääkkeestä ja sen poikkeuksellisen korkeasta hinnasta. Nusinerseeni-hoidon vuosikustannus on ensimmäisenä hoitovuotena noin 500 000 euroa ja sen jälkeen potilasta kohden 250 000 euroa vuodessa.


MTV-teiniäiti rintavana illallisella stara 10:00 25.02

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta sarjasta kuuluisaksi noussut Farrah Abraham vaihtoi taannoin


Krista Pärmäkoski päätti olympiakisat hopeamitaliin! Marit Björgen tyrmäävän ylivoimainen iltalehti 09:43 25.02

Marit Björgen voitti näytöstyyliin naisten 30 kilometrin kisan. Marit Björgen karkasi naisten kolmellakympillä voittoon noin yhdeksän kilometrin kohdalla. Hän voitti kisan ylivoimaisesti, sillä ero takana tuleviin oli lähes kaksi minuuttia. Mitali oli Björgenille jo viides näissä kisoissa.


Timo Soinilta suorat sanat Ville Niinistölle: ”Vakava paikka, jota ei kannata somesoosilla aliarvioida” uusisuomi 09:37 25.02

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) tyrmää tylyin sanoin vihreiden kansanedustajan Ville Niinistön arvostelun.


Kommentti: Kerrankin kävi tuuria! Kisajärjestäjät ja itävaltalainen auttoivat Pärmäkoskea hopealle iltalehti 09:36 25.02

Teresa Stadloberin sakkokierros oli kuvaavaa vaatimattomille Korean talvikisoille, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Video: Eurosport. Uskomaton moka! Itävaltalainen eksyi väärälle ladulle kesken mitalitaiston.


Kremlin varjoarmeija ottaa tappiot konflikteissa - Venäjä kuitenkin kieltää sen koko olemassaolon iltalehti 08:25 25.02

Venäjän tappiot esimerkiksi Syyriassa ja Ukrainassa näyttävät tosiasiallista pienemmiltä, koska pahimpiin paikkoihin menevät palkkasotilaat, joiden olemassa oloa Venäjä ei myönnä. Videolla CNN:n raportti venäläisistä palkkasotilaista. Venäjän käyttämistä palkkasotilaista on uutisoitu aiemminkin, mutta helmikuun alussa Wagner-ryhmänä tunnettu joukko nousi jälleen uutisiin. Noin kolme viikkoa sitten 7. helmikuuta Deir al-Zorissa Syyriassa amerikkalaisjoukot ottivat yhteen venäläissotilaiden kanssa.


Uutiset