Crazylandin Nivalaan perustanut Pasi, 50, rakensi raketin ja ”lensi” Suomen lipun kanssa kuuhun iltalehti 22:42 13.02

Erikoisten rakennelmien elämyspuisto alkoi muodostua, kun Pasi Keskisarja osti lentokoneen ja tajusi, että sille pitää rakentaa oma lennonjohtotorni. Suomen avaruusohjelma on polkaistu käyntiin Nivalan nummilla. Niin sanoo ainakin Pasi Keskisarja, 50, joka rakensi pellolleen Nivalan Maliskylään 11 metriä korkean kuuraketin ja "laukaisi" sen vuodenvaihteessa avaruuteen. - Aloitin viime syksynä omassa pajassani. Semmoinen ajatus tuli, että rakettia ei ole kovin monessa paikassa vielä nähtävänä, ja siitä se idea sitten lähti, Keskisarja kertoo luomisprosessista.


Tuntematon mies löi yllättäen nyrkillä toista miestä Nivalan yössä – pakeni paikalta MTV 10:44 21.01

Tuntematon mies pahoinpiteli toista miestä Nivalassa lauantaina aamuyöllä viiden aikaan.


Moottorikelkkailija jysäytti auton keulaan Nivalassa iltalehti 18:30 13.01

Poliisi kertoo, että nuori kuski ei väistänyt tieltä tullutta henkilöautoa. Moottorikelkkailija ja henkilöautoilija ovat joutuneet peltikolariin Nivalan Pidisjärventiellä puolenpäivän aikaan lauantaina. Poliisin mukaan moottorikelkkailija ei väistänyt Niittytieltä tullutta henkilöautoa, kun tuli tielle kevyen liikenteen väylältä. Kelkka törmäsi auton keulaan.


Halpa-Halli aloittaa yt-neuvottelut: ”Haluamme keskittyä meidän olennaiseen bisnekseemme” iltalehti 17:49 09.01

Halpa-Hallin varatoimitusjohtajaAri Isohella kertoo, että ketjulla pyyhkii tällä hetkellä hyvin. Suomen toiseksi suurin halpamyyntiketju, kokkolalainen Halpa-Halli aloittaa noin 20 työntekijää koskevat yt-neuvottelut. Yt-neuvottelut koskevat kangaskauppa HHkangasta Kokkolassa sekä Kiimingin, Raahen, Kokkolan, Nivalan ja Iisalmen HHsport-yksiköitä ja lisäksi HHsport-verkkokauppaa.


Uutiset