Isometsä: Matti Heikkisen iso päivä – "Nyt pitää kulkea, muuten alkaa usko loppua" MTV 07:13 21.01

Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ovat Suomen suurimmat menestystoivot Planican sunnuntaisissa maailmancup-hiihdoissa, mutta suurin huomio kiinnittyy Matti Heikkisen iskukykyyn, C Moren asiantuntija Jari Isometsä ennakoi.


Sprintti kiilaa jatkolennolta myöhästyneen Iivo Niskasen olympiaohjelmaan iltasanomat 19:41 20.01

Iivo Niskanen tutustui kisalatuun otsalampun valossa.


IL seurasi sprinttihiihtoja: Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski putosivat finaaleista iltalehti 15:55 20.01

Iltalehti seurasi Planican sprinttihiihtoja.


Suomalaisilla vaisu päivä Planican sprinteissä – Pärmäkoski ja Niskanen parhaat iltasanomat 15:32 20.01

Maailmancup jatkui Slovenian Planicassa perinteisen hiihtotavan sprinteillä.


Niskanen ja Pärmäkoski ainoat valopilkut – Hakolalle sprinttipettymys MTV 15:24 20.01

Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen hiihtivät parhaina suomalaisina välieriin maailmancupin perinteisen sprinteissä Slovenian Planicassa lauantaina.


IL seuraa livenä sprinttihiihtoja: Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski putosivat finaaleista iltalehti 15:21 20.01

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä Planican sprinttihiihtoja.


Video: Iivo Niskanen jatkoon dramaattisesta erästä – ruotsalaistähti kompuroi turva-aidan läpi ojaan MTV 14:51 20.01

Iivo Niskanen on selvinnyt ainoana suomalaismiehenä välieriin maastohiihdon maailmancupin perinteisen sprintissä Planicassa.


Hakola johti suomalaismiehiä sprinttikarsinnassa – Iivo Niskanenkin nähdään erävaiheessa MTV 12:37 20.01

Ristomatti Hakola, Anssi Pentsinen, Lauri Vuorinen ja Iivo Niskanen nähdään sprintin erävaiheessa Planican maailmancupissa lauantaina.


Neljä suomalaisnaista erävaiheeseen Planican sprintissä – Kerttu Niskasella harmittava kohtalo iltasanomat 12:01 20.01

Kerttu Niskanen ja Laura Mononen karsiutuivat erävaiheesta hiihdon maailmancupin sprintissä.


Ihmiskauppakäräjien tuomio ja jättikorvaukset ovat marjayrittäjälle kova pettymys - valitus hoviin todennäköisesti tulossa iltalehti 17:48 19.01

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina ”Marja-Mattina” tunnetun Matti Hankosen vuoden ja 8 kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Rangaistus määrättiin muun muassa 26 ihmiskaupasta. Lisäksi Hankonen tuomittiin 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen liiketoimintakieltoon sekä maksamaan asianomistajille korvauksia sekä oikeudenkäyntikuluja. Hankonen itse ei halunnut kommentoida tuomiotaan perjantaina, mutta asianajaja Kalle Niskanen kuvaili päämiehensä tuntoja.


Lauri Markkanen ja Iivo Niskanen sanailivat keskenään - Vuoden urheilija teki jo lupauksen ensi vuodesta iltalehti 12:53 19.01

Kolmanneksi Vuoden urheilija -äänestyksessä sijoittunut Lauri Markkanen lähetti rehdit terveiset Iivo Niskaselle. NBA:n koripallotähdelle Lauri Markkaselle ja MM-kultahiihtäjälle Iivo Niskaselle torstai-illan Urheilugaala oli suuri menestys. Niskanen pokkasi illan pääpalkinnon Vuoden urheilija -tittelin tennissankari Henri Kontisen ja Markkasen miehittäessä muut palkintopallisijat.


Lauri Markkanen onnitteli Iivo Niskasta – Vuoden urheilijalta humoristinen kuitti takaisin iltasanomat 11:30 19.01

– Heittäjät heittää – hiihtäjät hiihtää, Niskanen leikitteli.


Kommentti: Iivo Niskanen ei ollut oikea eikä väärä valinta MTV 23:22 18.01

Hiihtäjä Iivo Niskanen tuli selkeällä äänivyöryllä palkituksi Vuoden 2017 urheilijana. Valinta ei ollut kultaisen Lahti-säkenöinnin jälkeen yllätys, mutta ei myöskään missään nimessä ainoa oikea.


Iivo Niskanen tunteikkaana Vuoden urheilija -palkinto käsissään: ”Se oli hieno päivä olla suomalainen hiihtäjä” iltalehti 23:11 18.01

Iivo Niskanen muisteli Uuno käsissään kotikisojen kultaista menoa ja ainutkertaista kannustusta. Iivo Niskanen nousi gaalapöydästään, näytti vähän hauista ja nousi tyynesti lavalle juhlakansan eteen. Paljon väkevämmin hän näytti hauista 1. maaliskuuta Lahdessa. Norjan pelätyille mahtimenijöille Martin Johnsrud Sundbylle ja Niklas Dyrhaugille oli tarjolla vain kakkos- ja kolmospallit.


Vuoden urheilijaksi valittu Iivo Niskanen varjelee visusti terveyttään ennen olympialaisia – ei ehtinyt jäädä juhlimaan iltasanomat 22:54 18.01

Olympialaisiin valmistautuva Iivo Niskanen ei ehdi juhlia valintaansa Vuoden urheilijaksi.


Iivo Niskanen joutui poistumaan pikaisesti juhlapaikalta – "Tämä ei taida mennä käsimatkatavaroihin" MTV 22:48 18.01

Maastohiihtäjä Iivo Niskasen viimeinen rypistys kohti olympiakisoja alkoi mukavasti: uran toisella Vuoden urheilija -palkinnolla.


Iivo Niskanen on Vuoden urheilija! iltalehti 22:34 18.01

Hiihtäjä Iivo Niskanen valittiin odotetusti Vuoden urheilijaksi torstai-illan Urheilugaalassa. Urheilutoimittajain Liiton äänestyksessä Niskanen pesi nelinpelin tennistähden Henri Kontisen ja koripalloilija Lauri Markkasen. Niskanen sai urheilutoimittajien äänestyksessä yhteensä 4 313 pistettä. Myös ykkössijoja hän keräsi eniten, 266. Kontinen oli toinen 3 528 pisteellä (127 ykkössijaa), Markkanen kolmas 3 202 pisteellä (67).


Kuvat: Iivo Niskaselta villi Vuoden urheilija -tuuletus MTV 22:31 18.01

Hiihtäjä Iivo Niskanen juhli valintaansa Vuoden 2017 urheilijaksi antaumuksella.


Ei yllätystä, Iivo Niskanen on Vuoden Urheilija uusisuomi 22:28 18.01

Urheilutoimittajainliitto on äänestänyt hiihdon maailmanmestarin Iivo Niskasen vuoden 2017 parhaaksi suomalaisurheilijaksi. Niskanen sai valinnassa pisteitä 4313.


Uutiset