Kelan uusi luku paljasti iloisen yllätyksen asumistuessa uusisuomi 16:26 10.08

Nyt se alkaa näkyä, nimittäin työllisyyden kasvun vaikutus asumistuen menoihin, Kelan tuoreet kuukausitilastot kertovat. Myös perustoimeentulotuen euromäärä on tänä kesänä hieman pudonnut.


MM-kisojen tähtivahti ei ilmestynyt Valioliiga-jätin harjoituksiin – siirtosaagassa tukalat paikat MTV 06:36 07.08

Jalkapallon tämän kesän MM-kisoissa Belgian maalilla loistanut Thibaut Courtois on noussut jälleen isosti otsikoihin Iso-Britanniassa. Courtois ei nimittäin ilmestynyt Valioliiga-jätin Chelsean harjoituksiin maanantaina.


Yleisurheilun suomalaishuippu ei ole unohtanut poikkeuksellisen härskiä huijausta – "Selvästi sovittu etukäteen" iltasanomat 08:25 06.08

Jarmo Kärnä on tyytyväinen, että italialaisjärjestäjät sortuivat häpeälliseen huijaukseen 1987. Toiseen ei ollut nimittäin enää varaa.


Telia tekee historiaa, Liiga-lähetyksiin naisasiantuntija – "Käsittämätöntä, miten näistä asioista pitää puhua vuonna 2018" MTV 17:16 01.08

Ensi kaudesta lähtien SM-liigaa lähettävä Telia esitteli keskiviikkona uuden liigatiiminsä, johon liittyy myös historiallinen nimitys. Aiemmin SM-liigan lähetyksissä ei ole nähty nimittäin naisasiantuntijaa. Vihdoin ja viimein muuri murtuu, kun edelleen pelaajauraansa jatkava Saija Tarkki aloittaa yhtenä asiantuntijana.


Omat kondomit mukaan Ranskaan – viranomaiset varoittavat sukupuolitautien epidemiasta stara 20:00 27.07

Ranskaan matkustavia turisteja kehotetaan pitäytymään turvaseksissä. Seksitautitartuntojen määrät ovat nimittäin


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 27.07

Ranskaan matkustavia turisteja kehotetaan pitäytymään turvaseksissä. Seksitautitartuntojen määrät ovat nimittäin


Todellinen lapsinero löi kaikki ällikällä – valmistui korkeakoulusta vain 11-vuotiaana MTV 20:16 23.07

Floridalaispoika William ei ole koululaisena sieltä tavallisimmasta päästä: todellinen lapsinero valmistui nimittäin korkeakoulusta vain 11-vuotiaana.


Lehtiväitteet: Prinssi Harry ei pidä vaimonsa tyrmäävästä lempivaatteesta – kuvat: Meghan on aivan kuin Diana 80-luvulla iltasanomat 14:29 22.07

Lehtiväitteiden mukaan hovi ei kannusta Meghania käyttämään suosikkivaatettaan, nimittäin tummaa smokkia.


Arkeologit löysivät 14 400 vuotta vanhan leivän jäänteet Jordaniasta MTV 02:50 19.07

Arkeologit tekivät ihmeellisen löydön Jordanian Shubayqasta. Aavikolta löytyi nimittäin toistaiseksi maailman vanhimman leivän muruja.


Diego Maradona saa MM-kisoissa yli 10 000 euroa päivässä – Fifa maksaa! MTV 16:03 28.06

Diego Maradonalla on mennyt MM-kisoissa lujaa, mutta ainakin argentiinalaislegenda saa siitä hyvin rahaa. Fifa nimittäin maksaa Maradonalle yli 10 000 euroa päivässä pelkästään läsnäolosta.


MM-SuperMoniveto: Englanti vs Belgia – haluaako kumpikaan voittaa? iltasanomat 17:00 27.06

Englanti ja Belgia ovat ajautuneet hassuun tilanteeseen. Lohkon päättävässä keskinäisessä kohtaamisessa olisi nimittäin todennäköisesti fiksumpaa hävitä ottelu. Tämä tuo ottelun vedonlyöntiin kivasti haastetta.


Instagram uudistuu – et enää näe, jos joku ottaa ruudunkaappauksen stara 18:00 24.06

Kuvapalvelu Instagram on tekemässä stalkkaamisesta hieman helpompaa. Käyttäjät eivät nimittäin


MM-Moniveto: Belgia murskamoodissa – Saksalla ja Meksikolla verkkaisempi maalitahti iltasanomat 10:00 22.06

Aika kummia tuloksia on kierrokselle haussa. Isot suosikit Saksa ja Meksiko nimittäin pelataan pieniin maalilukuihin. Näin tehden on rivillä osuessaan mahdollisuus päästä hyvälle tilille.


Palomiesten kekseliäs toiminta pelasti pinteeseen joutuneen siilin – "Heti raksutti mitä tehdä" MTV 14:26 21.06

Eläinten pelastustehtävät vaativat usein kekseliäisyyttä – niin myös tänä aamuna Jyväskylässä pelastuslaitoksen eteen osunut tehtävä. Keski-Suomen pelastuslaitos sai nimittäin tehtäväkseen pelastaa kiperään paikkaan joutuneen siilin. 


Pitkäveto: Nyt tärähti kunnon juhannustili – kaikki osui iltasanomat 23:47 20.06

Juhannuksen viettoon voidaan lähteä kevein mielin. Keskiviikkona nimittäin osuivat kaikki viisi tipsikohdetta. Osujia olivat Iran (+2), FC Honka, Honka Akatemia, TP-47 ja vielä TP-47 – VIFK alle 2,5 maalia. Tipseissä tuoreita MM-täkyjä.


Kela rokottaa ilman kesätöitä jäävää lukiolaista – vaaditaan lainan hakemista, ennen kuin saa toimeentulotukea MTV 16:24 08.06

Jos on yli 18-vuotias, omillaan asuva lukiolainen ja saa Kelan myöntämää opintotukea, kesätöitä pitää hakea. Ilman töitä jäävän pitää nimittäin nostaa opintolainaa, ennen kuin Kela myöntää hänelle toimeentulotukea.


Vaasan Sport tempaisee ensi kaudella ainutlaatuisella tavalla – kahvin ystävät sanovat kiitos MTV 13:43 08.06

Vaasan Sport tempaisee ensi kaudella ainutlaatuisella tavalla. Vaasassa tarjotaan nimittäin ensimmäistä kertaa koko Suomen liigahistorian aikana ottelukahvit ilmaiseksi Sportin kotiotteluissa.


Salossa suojatietä ylittänyt nuori joutui ”jalankulkijan giljotiiniin” – törmännyt auto aiheutti vakavat vammat MTV 13:32 03.06

Eilen kello 10 aikaan Salon Mariankadulla tapahtui nuorelle vakavat vammat aiheuttanut onnettomuus. Henkilöautoa kuljettanut vuonna 1958 syntynyt nainen törmäsi nimittäin tähän suojatiellä.


Matti sai valkolakin 82-vuotiaana – suunnittelee vielä jatko-opintoja iltasanomat 08:32 02.06

82-vuotias Matti Dahlbacka viettää tänään yhtä elämänsä jännittävimmistä päivistä, hän nimittäin saa valkolakin.


Einsteinilla Einsteinilla – kylään New Yorkin grand pointteja sunnuntain otteluissa rivi, Vanha automaalaamo ilmiliekeissä ”Suomalaisilla ei

Uutiset