MTV:n vaalitentti: Sauli Niinistö ei näe ”automaattista yhteyttä” Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyydessä iltalehti 21:42 17.01

Kansanliikkeen presidenttiehdokas Sauli Niinistö otti keskiviikkona kantaa MTV:n presidenttitentissä Ruotsin mahdollisen Nato- jäsenyyden vaikutuksiin Suomessa. Nato-keskustelu on viime aikoina kiihtynyt Ruotsissa, esimerkiksi maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson on todennut, että Ruotsi aikoo hakea Nato-jäsenyyttä jo kymmenen vuoden kuluessa. Niinistöltä tivattiin vastausta siihen, mitä Suomi tekisi, jos Ruotsi liittyisi Natoon.


”Natsijahtaaja” vaatii selvitystä presidentti Niinistöltä: Paljastiko suomalaisen SS-vapaaehtoisen kirje juutalaisten teloitukset 1941? uusisuomi 13:29 17.01

Natsirikollisten jäljittäjä Efraim Zuroff kyselee israelilaislehdessä, miksi Suomen presidentti ei ole vastannut hänen kirjeeseensä suomalaisten mahdollisista sotarikoksista vuonna 1941. Asia on noussut esille tuoreiden suomalaisten tutkimustietojen viitattua tiettyjen suomalaissotilaiden osallisuuteen juutalaisten joukkotuhossa.


”Natsijahtaaja” vaatii selvitystä presidentti Niinistöltä: Paljastiko SS-vapaaehtoisen kirje juutalaisten teloitukset 1941? uusisuomi 13:29 17.01

Natsirikollisten jäljittäjä Efraim Zuroff kyselee israelilaislehdessä, miksi Suomen presidentti ei ole vastannut hänen kirjeeseensä suomalaisten mahdollisista sotarikoksista vuonna 1941. Asia on noussut esille tuoreiden suomalaisten tutkimustietojen viitattua tiettyjen suomalaissotilaiden osallisuuteen juutalaisten joukkotuhossa.


KSML: Presidentti Niinistö kommentoi piispa Laajasalon kohua ja avasi omaa luottokorttien käyttöään: ”Koskaan ei saisi haksahtua” iltalehti 10:51 14.01

Presidentti Sauli Niinistö korostaa Keskisuomalaisen haastattelussa, että julkisia ja yhteisöjen varoja on käytettävä vielä huolellisemmin kuin omia rahoja. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö korostaa vastuullisuutta yhteisten varojen käytössä. kysyi Niinistöltä lauantaina Jyväskylässä kommenttia Helsingin piispa Teemu Laajasaloon kohdistuneista väärinkäytösepäilyistä, jotka liittyvät hänen luottokortin käyttöönsä Kallion kirkkoherrana.


KSML: Perustuslakituomioistuin saa tukea Niinistöltä MTV 06:36 14.01

Perustuslakituomioistuimen perustamista pitää selvittää, sanoo istuva presidentti, valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö sanomalehti Keskisuomalaiselle.


KSML: Perustuslakituomioistuin saa tukea Niinistöltä iltasanomat 05:15 14.01

Istuva presidentti kannattaa rauhallista paneutumista asiaan.


Sauli Niinistöllä ei ole Vladimir Putinin kännykkänumeroa: ”Meidän kabineteilla on hyvä yhteys” iltalehti 07:27 13.01

Presidentti Sauli Niinistöllä ja Venäjän presidentti Vladimir Putinilla on tapana keskustella toistensa kanssa puhelimessa. Aivan kädenkäänteessä se ei kuitenkaan käy. Presidentti Tarja Halosella on tunnetusti hyvin läheiset välit Putiniin, mutta Niinistön ja Putinin välit ovat asteen verran virallisemmat. Siltä se ainakin vaikuttaa. Niinistöllä ja Putinilla on kuitenkin tapana keskustella toistensa kanssa puhelimessa. Iltalehti kysyi Niinistöltä, miten hän saa maailman suurimman valtion päämiehen langan päähän, jos tarve vaatii.


SS: Sauli Niinistöltä ylimielinen letkautus vaalien toisesta kierroksesta: ”Sitä ei tule” iltalehti 19:07 12.01

Sauli Niinistö vieraili Kuopiossa torstaina, kertoo Savon Sanomat. Nykyinen tasavallan presidentti ja presidenttiehdokas Sauli Niinistö vieraili torstaina Kuopion torilla, jossa hän piti puheen paikalle tulleille kansalaisille. Torivierailun jälkeen Niinistö osallistui Kuopion kaupungintalon juhlasalin keskustelutilaisuuteen. Savon Sanomien mukaan tilaisuudesta poistetuessaan Niinistöä tervehti Kuopion kaupunginvaltuutettu ja vasemmistoliiton entinen kansanedustaja Erkki Virtanen, joka lupaili äänestävänsä Niinistöä toisella kierroksella. Niinistö oli antanut hänelle itsevarman vastauksen.


Selvintä mitä Sauli Niinistöltä Natosta irtoaa: ”Ei” ja selitys päälle uusisuomi 07:33 10.01

Toista presidenttikautta tavoitteleva presidenttiehdokas Sauli Niinistö pohti Uuden Suomen, Kauppalehden ja Talouselämän yhteishaastattelussa hieman uudella tavalla suhtautumistaan puolustusliitto Natoon. Kuultiin jopa sana ”ei”, toki monin selitysosin.


Väyrysen mukaan Niinistö puhui itsensä pussiin - ”Niinistön johtama ulko- ja turvallisuuspolitiikka on ollut epäjohdonmukaista” iltalehti 14:29 04.01

Kansalaispuolueen presidenttiehdokas, EU-parlamentin jäsen Paavo Väyrynen sanoo, että presidentti ja presidenttiehdokas Sauli Niinistö puhui itsensä pussiin Helsingin Sanomien tänään julkaistussa haastattelussa. Hesarin presidenttiehdokashaastattelussa Niinistöltä kysyttiin, missä tilanteessa Suomen pitäisi liittyä Natoon? Niinistö vastasi sanatarkasti :


Arvoituksellinen tviitti Jussi Niinistöltä: ”Sananvapauden väärinkäytöstä on lyhyt matka epäisänmaallisuuteen” uusisuomi 12:19 16.12

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) on herättänyt lauantaina hämmennystä sananvapautta koskevalla tviitillään.


Niinistöltä tivattiin Nato-kantaa – vakava pohdinta, jos Suomi saisi ”leiman otsaan” iltasanomat 23:18 14.12

Ylen presidentinvaalitentti oli asiantuntijuuskilpailu, arvioi puheviestinnän professori.


Pitäisikö presidentin palkkiota leikata? Niinistöltä sarkastinen vastaus MTV:n vaalikoneessa MTV 15:57 12.12

Presidentinvaalien ehdokkaat antoivat yllätyksellisiä vastauksia MTV:n vaalikoneen väittämään, joka koskee presidentin palkkiota. Väittämä kuuluu: "Tasavallan presidentin verotonta palkkiota pitäisi leikata nykyisestä 126 000 eurosta."


Sauli Niinistö IS:n tentissä Helsinkiin kaavaillusta suurmoskeijasta: ”Asiassa on suuria kysymysmerkkejä” iltalehti 18:18 11.12

Uusia avauksia ulko- ja turvallisuuspolitiikan suhteen Niinistöltä ei Sanomatalossa kuultu. Presidentinvaalimessut-nimisen tapahtuman järjesti Ilta-Sanomat Helsingissä. Jatkokautta tavoitteleva presidentti Sauli Niinistö kertoi toimittaja Timo Haapalan tentissä, että hän on kampanjansa aloituksessa maakuntakiertueella tavannut paljon hyväntuulisia suomalaisia. - Ihmiset ovat olleet valtavan hyvällä tuulella, varmaan tämä Suomi 100-juhlavuosi on vaikuttanut.


Presidentti Niinistöltä upea ele – kumartui nostamaan satavuotiaan sotaveteraanin pudonneen kävelykepin mtv 11:29 07.12

Presidentti Sauli Niinistö kumartui epäröimättä nostamaan sotaveteraani Arvo Pusan kädestä pudonneen kävelykepin ylös punaiselta matolta.


Presidentti Sauli Niinistöltä ja rouva Jenni Haukiolta poikkeuksellisen romanttinen yhteiskuva: ”Yhdessä” iltalehti 07:37 07.12

Tasavallan presidentin kanslia julkaisi sivuillaan ja sosiaalisessa mediassa romanttisen kuvan presidenttiparista. Tasavallan presidentin kanslia jakoi vielä yöllä romanttisen yhteiskuvan presidenttiparista. Siinä presidentti Sauli Niinistö katsoo ilotulituksia rouva Jenni Haukion nojatessa häneen. Kuvan saatteeksi on merkitty:


Sauli Niinistöltä sympaattinen ele: Nosti sotaveteraanilta kättelytilanteessa pudonneen kävelykepin iltasanomat 20:58 06.12

Presidentti Sauli Niinistö nosti sotaveteraani Arvo Pusan otteesta kättelyjonossa lipsahtaneen kävelykepin kohteliaasti.


Kirjailija Ronja Salmi sai autokyydin presidentti Sauli Niinistöltä –?kimppakyydissä myös Robin iltasanomat 19:28 06.12

Salmen mukaan kyytiä voi pitää osoituksena ihmisten välisestä tasa-arvosta Suomessa.


Erkki-vauva syntyi itsenäisyyspäivän aamuna – sai Niinistöltä ja Haukiolta yllätyslahjan MTV 15:16 06.12

Naistenklinikalla varhain itsenäisyyspäivän aamuna syntynyt ”Erkki” sai Sauli Niinistöltä ja Jenni Haukiolta yllätyslahjan. Presidenttipari haluaa muistaa jokaista Suomen juhlapäivänä syntyvää lasta samanlaisella vauvapaketilla.


Sauli Niinistöltä ylipäällikön päiväkäsky: "Itsenäisyys on paitsi lahja, niin myös tehtävä" uusisuomi 10:37 06.12

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on itsenäisyyspäivänä antanut ylipäällikön päiväkäskyn.


Uutiset