Puolustusministeri Jussi Niinistö putoamassa eduskunnasta – lopetti haastattelun lyhyeen iltasanomat 23:18 14.04

Sinisen tulevaisuuden murheellinen vaalimenestys vaikutti ottaneen erityisen koville puolustusministeri Jussi Niinistölle.


Presidentit ajautuivat napakkaan sananvaihtoon Venäjän vastaisista pakotteista – Putinilta viiltävä kuitti Niinistölle iltasanomat 19:40 09.04

Sauli Niinistön ja Vladimir Putinin välille kehkeytyi napakka sananvaihto Venäjän vastaisista pakotteista Pietarin arktisessa foorumissa.


Putin vitsaili Niinistölle suomalaisista votkaturisteista: ”Käyttäytyvät normaalisti, ottavat välipalaa” iltasanomat 14:50 09.04

Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi ymmärtää presidentti Sauli Niinistölle, että suomalaiset turistit ovat oppineet käyttäytymään ja ottavat votkan kanssa aina myös syötävää.


Juha Sipilä paljasti, millä sanoilla hän aloitti historiallisen puhelunsa Sauli Niinistölle iltasanomat 14:48 14.03

Juha Sipilä lupasi IS:n Vaalimessuilla lahjan hallituksen veropolitiikan epäilijöille.


Kun Juha Sipilä antoi erokirjeensä Sauli Niinistölle, kulisseissa oli jo ratkaistu mitä sitten kävisi uusisuomi 11:44 11.03

Tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä ei käytännössä ollut muuta mahdollisuutta kuin myöntää ero pääministeri Juha Sipilälle (kesk). Näin katsoo oikeuskansleri Tuomas Pöysti.


Kuvat: Presidenttipari sai kiinalaisen vastaanottoshow’n kaikin herkuin – mukana oli yllätys Niinistölle ja Haukiolle iltasanomat 11:45 14.01

Valtiovierailun viralliset vastaanottoseremoniat olivat sotilaallinen näytös – ja perinteiseen tapaan mukana oli myös lapsia.


Suomen kiinalaisilta terveiset presidentti Niinistölle: Kerro Kiinassa näistä iltasanomat 09:01 13.01

Presidentti Sauli Niinistö vierailee alkuviikolla Kiinassa ja tapaa maan presidentin Xi Jinpingin. Mitä asioita Niinistön pitäisi valtiovierailulla ottaa puheeksi? Suomessa asuvat kiinalaiset kertovat.


”Vastuu ottaa veronsa” – presidentti Sauli Niinistö puhuu tilanteestaan IS:n erikoishaastattelussa iltasanomat 06:05 05.01

–?Enintään tuntee vastuun jollakin tavalla lisääntyneen koko ajan. Se tietysti ottaa veronsa myös, presidentti Sauli Niinistö pohtii. Kuun lopussa Niinistölle tulee presidenttinä toisen kauden ensimmäinen vuosi täyteen.


Kysely: Sauli Niinistölle huippulukema suomalaisilta – Sipilälle ja Soinille kylmää kyytiä uusisuomi 08:06 23.11

Suomalaisten luottamus presidentti Sauli Niinistön toimiin ulkopolitiikan johtajana on huipussaan, kertoo Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) tuore arvokysely. Sen sijaan Sipilän hallitukseen ei luoteta suuresti.


Uutiset