F1-legenda povaa Hamiltonin yltävän jopa Schumin tasolla: “Täytyy takoa kun rauta on kuumaa” MTV 09:27 17.01

Mercedes-tallin Lewis Hamiltonin valtakausi F1-sarjassa voi jatkua vielä vuosia, uskoo maailmanmestari Nigel Mansell.


Farage herätti keskustelun: Uusi brexit-äänestys – Britannian EU-eron peruminen mahdollista uusisuomi 10:05 13.01

Britannian EU-eroa ajaneen Ukip-oikeistopuolueen entinen johtaja Nigel Farage katsoo, että uuden brexit-kansanäänestyksen järjestämistä tulisi harkita.


Nigel Farage herätti keskustelun Britanniassa: Uusi brexit-äänestys – EU-eron peruminen mahdollista uusisuomi 10:05 13.01

Britannian EU-eroa ajaneen Ukip-oikeistopuolueen entinen johtaja Nigel Farage katsoo, että uuden brexit-kansanäänestyksen järjestämistä tulisi harkita.


Nigel Farage ehdottaa uutta brexit-äänestystä: ”EU-eron puolesta äänestäisi vielä useampi kuin viime kerralla” iltalehti 18:18 11.01

Uusi äänestys antaisi entisen Ukip-johtajan mukaan sinetin sille, että kansan enemmistö todella tahtoo eroa. Britannian populistisen itsenäisyyspuolue Ukipin entinen johtaja, europarlamentaarikko Nigel Farage sanoi televisiohaastattelussa kannattavansa uutta kansanäänestystä maan EU-erosta, brexitistä, kertoo . - Eron puolesta äänestäisi seuraavalla kerralla paljon useampi kuin viime kerralla. Uudella äänestyksellä saataisiin koko asia vihdoin päätökseen, Farage uskoo.


Brexitiä äänekkäästi ajanut Nigel Farage vihjaa uudesta kansanäänestyksestä – uskoo, että kiista erosta hiipuisi MTV 16:29 11.01

Britannian populistisen Ukip-puolueen entinen puheenjohtaja Nigel Farage näyttää haluavan uutta kansanäänestystä Brexitistä. Faragen mukaan se lopettaisi pitkäksi aikaa kiistat siitä, pitäisikö Brexit vielä perua. 


Dopingkäry: Pikajuoksun Euroopan mestarilta positiivinen näyte MTV 19:01 23.12

Brittipikajuoksija Nigel Levine, 28, on antanut positiivisen dopingnäytteen klenbuterolista, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.


Dopingkäry: pikajuoksun Euroopan mestarilta positiivinen näyte MTV 19:01 23.12

Brittipikajuoksija Nigel Levine, 28, on antanut positiivisen dopingnäytteen klenbuterolista, kertoo brittilehti The Guardian.


Pikajuoksun Euroopan mestari kärysi dopingista iltalehti 18:43 23.12

Kahmalokaupalla pikajuoksun arvokisamitaleja napsinut brittijuoksija Nigel Levine on antanut positiivisen dopingnäytteen, kertoo muun muassa The Guardian. Guardianin mukaan Levinen näytteestä löytyi klenbuterolia. Ainetta on alkujaan käytetty astmalääkkeenä. Nykyisin klenbuterolia käytetään lähinnä laittomaan pihvikarjan kasvatukseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Levine, 28, oli osa brittien 4 x 400 metrin viestin EM-kultajoukkuetta Zürichissä 2014. Levinen oli mukana myös samaisen viestin hopeajoukkueessa Helsingissä 2012. Sisäradoilta plakkarissa on kaksi MM-hopeaa ja yksi pronssi sekä EM-tasolta kulta ja kolme hopeaa. Yhtä sisäratojen 400 metrin EM-hopeaa lukuun ottamatta kaikki mitalit ovat pitkästä viestistä.


”Mister Brexit” ei ole tyytyväinen: ”Siirrytään nöyryytyksen seuraavaan vaiheeseen” uusisuomi 11:22 08.12

Britannian EU-erolla eli Brexitillä kampanjoinut Ukipin entinen puheenjohtaja Nigel Farage ei ole tyytyväinen Britannian pääministerin Theresa Mayn ja EU:n komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin ilmoitukseen br


Michael Schumacher valittiin kunniagalleriaan - F1-legendan managerilta lämmin puheenvuoro iltalehti 18:13 07.12

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA on avannut uuden Hall of Fame -kunniagallerian. Galleriaan nimettiin heti alkajaisiksi kaikki formula ykkösten mestarit vuodesta 1950 lähtien. 33 mestarista yhdeksän (Jackie Stewart, Mario Andretti, Alain Prost, Nigel Mansell, Damon Hill, Jacques Villeneuve, Fernando Alonso, Sebastian Vettel ja Nico Rosberg) oli saapunut julkistamistilaisuuteen. Joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuudessa ollutta Michael Schumacheria ei luonnollisesti nähty tilaisuudessa.


KHL:n alkukauden topit ja flopit: Barysin ykkösketjun johdolla jatkoaika.com 12:00 08.11

Nigel Dawesin maalivire, Pietarin SKA:n hurja ylivoimaisuus, suurseura Metallurg Magnitogorskin vaikeudet ja Dinamo Riikan totaalinen floppaaminen. Siinä KHL:n alkukauden satoa niin onnistumisten kuin epäonnistumisten puolelta. Jatkoajan KHL-toimitus laittaa nyt sarjan alkukauden topit ja flopit järjestykseen.


Jalonen hämmästeli KHL:n maalitykin otteita: ”Ikinä en ole nähnyt tuollaista” iltalehti 22:22 25.10

24 maalia 22 ottelussa on hirmuinen suoritus. Kaksi noista Nigel Dawesin maaleista tuli Jokereita vastaan, kun Barys Astana haki Helsingistä jatkoaikavoiton lukemin 2-3. Dawes oli tietysti myös se, joka teki jatkoajalla ottelun voittomaalin.


KHL:n maalitykki Dawes kuritti Jokereita jatkoaika.com 21:58 25.10

Kazakstanilainen Barys Astana kävi hakemassa hyvällä vierasesityksellä Helsingistä jatkoaikavoiton. Yli maali per peli -tahdilla kautta tahkonnut Nigel Dawes oli jälleen hirmuiskussa, kun hän iski kaksi osumaa, joista toinen oli ottelun voittomaali.


Uutiset