Backstreet Boys -laulaja Nick Carter haki veljelleen lähestymiskiellon: kohuissa ryvettynyt ex-teinitähti uhkasi tappaa isoveljensä raskaana olevan vaimon iltasanomat 18:12 18.09

Lapsitähti Aaron Carterille asetettiin lähestymiskielto veljeään Nick Carteria ja tämän perhettä kohtaan.


Nick Carter haki lähestymiskieltoa veljelleen – pelkää raskaana olevan vaimonsa puolesta mtv 16:33 18.09

Carterin veljeksistä nuoremman kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista.


Backstreet Boys -tähden ja pikkuveljen välit tulehtuivat täysin - tappouhkaus johti lähestymiskieltoon iltalehti 11:48 18.09

Nick Carterin ja Aaron Carterin välit ovat tulehtuneet. Nick Carter on hakenut lähestymiskieltoa veljelleen Aaron Carterille. Carter kertoo asiasta Twitterissä. Nickin mukaan Aaron on uhannut tappaa hänen vaimonsa ja syntymättömän lapsensa. – Pitkän harkinnan jälkeen minä ja sisareni Angel kadumme, että jouduimme hakemaan lähestymiskieltoa veljellemme Aaronille, Carter kirjoittaa.


Ravivihje: Toto5 Joensuu 17.9.2019 iltasanomat 10:53 17.09

Joensuun tiistaissa ratkaistaan maakunnan mestaruudet. Iikori ja Orlando Knick ovat Toto5-pelin luottohevoset.


Snickers vaihtaa nimensä – syynä juhlavuosi stara 11:20 15.09

Suomalaisille vuosikymmenten varrella tutuksi tullut suklaapatukka Snickers vaihtaa nimensä. Syynä


Viihdelehti Stara.fi stara 11:20 15.09

Suomalaisille vuosikymmenten varrella tutuksi tullut suklaapatukka Snickers vaihtaa nimensä. Syynä


Kemiläinen rämäpäärokkari raitistui – julkaisee nyt herkkää poprockia stara 14:40 13.09

Monessa liemessä keitetty suomalainen aktiivimuusikko Nicky Rothen on muuttunut mies.


Paljastus: Mercedes ei halunnut Lewis Hamiltonia, johdon ykkösehdokas liehitteli kaikin keinoin tiimipomoa – "Se oli turha yritys" MTV 06:21 13.09

Mercedes ei ollut alkujaan kiinnostunut Lewis Hamiltonista, kun F1-talli etsi uutta kuljettajaa vuonna 2012, kertoo tiimin entinen toimitusjohtaja Nick Fry uudessa kirjassaan. 


F1-paljastus: Mersu ei ensin halunnut Lewis Hamiltonia – saksalaiskuski jahtasi paikkaa lähettelemällä kuvia koirastaan iltasanomat 05:57 13.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja Nick Fry kertoo uusia tietoja siitä, miten Lewis Hamilton päätyi nykyiseen talliinsa.


Entiseltä F1-pomolta huima paljastus: Mercedes halusi Lewis Hamiltonin sijaan jonkun aivan muun – Niki Laudan röyhkeä lausahdus heti ensimmäisenä työpäivänä muutti kaiken iltalehti 20:16 12.09

Nick Fry tekee lokakuussa julkaistavassa kirjassaan mielenkiintoisia paljastuksia F1:n lähihistorian merkittävimmistä sopimusneuvotteluista: Lewis Hamiltonin siirrosta Mercedekselle. Lewis Hamilton ja Mercedes ovat muodostaneet viime vuosina F1-historian tehokkaimman kuljettaja–talli-yhdistelmän. Kaudella 2014 alkaneen Mercedes-dominanssin aikana Hamilton on ollut saavuttamassa työnantajalleen 59:ää voittoa, 92:ta palkintokorokesijoitusta ja 56:ta paalupaikkaa kaikkiaan 114 osakilpailussa. Näiden lisäksi Hamilton on voittanut neljä kuljettajien ja viisi valmistajien MM-titteliä, ja tällä kaudella molempiin lukemiin saa suurella todennäköisyydellä lisätä yhden.


Jokereille kauden ensimmäinen vierasvoitto – Nicklas Jensen osui kahdesti jatkoaika.com 21:53 11.09

Helsingin Jokerit pelasi kauden ensimmäisen vierasottelunsa ja kaatoi nihkeän esityksen jälkeen Severstal Tšerepovetsin maalein 4-1. Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen teki ottelussa kaksi maalia.


Jensen osui kahdesti ja Kalnins kesti - Jokerit voittoon vaisulla esityksellä iltalehti 21:42 11.09

Jokerit kaatoi Severstal Tsherepovetsin 4-1. Nicklas Jensen osui kahdesti, kun Jokerit haki vierasvoiton Severstalista maalein 4-1. Jensin iski ensimmäisessä erässä kiekonriistoa seuranneesta läpiajosta (1-0) ja toisen erän alkuun Henrik Haapalan nappisyötöstä (2-1).


Jokerit haki pisteet Severstalilta kauden ensimmäisessä vieraspelissä – tanskalaistähdeltä kaksi osumaa MTV 21:30 11.09

Helsingin Jokerit haki 4-1 voiton Severstal Tsherepovetsista kauden ensimmäisessä vierasottelussa. Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen iski ottelussa kaksi osumaa.


Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa MTV 12:49 10.09

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.


Mikä kaula-aukko! Uransa päättävä Nicki Minaj uhkeana somekuvassa stara 10:40 09.09

Kerroimme viime viikolla miten hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj, ilmoitti


Britannian suurimmat rinnat? Yhdessä rinnassa yli neljä litraa täytettä stara 10:40 08.09

Manchesterissa asuva Nicki Valentina Rose on sanonut, että hänellä on


Nicki Minaj lopettaa uransa! Shokkipäätös 36-vuotiaana stara 11:20 06.09

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj, on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle. Nainen


14 jälkeen hai, hai, Jukureille pisteeseen ? ohjattuna ollut identiteettini” Trumpin Valkoisessa vaarantanut

Hot topics