Marraskuussa eronnut huippumalli yllätti täysin – avioitui pikavauhtia uuden poikaystävän kanssa mtv 15:23 24.02

Maailman tunnetuimpiin huippumalleihin lukeutuva Emily Ratajkowski avioitui poikaystävänsä kanssa New Yorkissa. Ratajkowskin edellinen suhde päättyi marraskuussa.


Islanders kiinnitti tähtihyökkääjänsä – Baileylle kuusivuotinen jatkosopimus jatkoaika.com 13:15 24.02

Uransa parasta kauttaan pelaava Josh Bailey on tehnyt New York Islandersin kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen.


Kysely: Trumpin ehdotus opettajien aseistamisesta jakaa mielipiteet, kaksi kolmesta tiukentaisi USA:n aselakeja MTV 11:59 24.02

Lähes kaksi kolmasosaa amerikkalaisista kannattaa tiukennuksia maan aselakeihin. Presidentti Trumpin ehdotukseen useiden opettajien aseistamisesta kansa suhtautuu kaksijakoisesti. Tämä käy ilmi CBS Newsin tilaamasta kyselytutkimuksesta.


Kysely: Opettajien aseistaminen jakaa amerikkalaisten mielipiteet, kaksi kolmesta tiukentaisi aselakeja MTV 11:59 24.02

Lähes kaksi kolmasosaa amerikkalaisista kannattaa tiukennuksia maan aselakeihin. Presidentti Trumpin ehdotukseen useiden opettajien aseistamisesta kansa suhtautuu kaksijakoisesti. Tämä käy ilmi CBS Newsin tilaamasta kyselytutkimuksesta.


Malli Emily Ratajkowski naimisiin vain muutaman viikon seurustelun jälkeen — yllä vaatimattomasti Zaran housupuku iltalehti 09:37 24.02

Instagram-tähden ja tuoreen taitelijapoikaystävän häitä vietettiin pienellä joukolla kaupungintalolla New Yorkissa. Videolla Emily Ratajkowski poseeraa ilman vaatteita hevosen selässä. Malli, näyttelijä ja Instagram-tähti Emily Ratajkowski on mennyt naimisiin.


Trumpin ex-kampanjapäällikkö sai taas lisää syytteitä – jo toista kertaa tällä viikolla MTV 08:54 24.02

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort on saanut taas uusia syytteitä Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkinnassa, kertoo NBC News.


Sarjamurhaaja Son of Sam ampui Carlia päähän - kertoo selviytymistarinansa tänään tv:ssä iltalehti 08:21 24.02

Carl Denaro oli tapahtumien aikaan parikymppinen nuori mies. Sarjamurhaaja Son of Sam eli Samin poika piinasi New Yorkia reilut 40 vuotta sitten. Hänen oikea nimensä oli - ja on edelleen - David Berkowitz. Berkowitz jahtasi ja ampui nuoria pareja 1970-luvun lopulla. Kaikkiaan hän murhasi kuusi ihmistä. Kahdeksan loukkaantui. Yksi pahasti loukkaantuneista oli 20-vuotias Carl Denaro. Hän kertoo tarinansa illan dokumentissa, jossa kuullaan myös muita aikalaisia: uhrien läheisiä, todistajia, poliiseja ja toimittajia. Moni heistä ei ole koskaan aikaisemmin esiintynyt julkisuudessa. Samin poika: Sarjamurhaajan jäljillä on valmistunut viime vuonna.


Mikael Granlund loisti pitelemättömänä Rangersin vieraana - sivusi omaa piste-ennätystään iltalehti 05:01 24.02

Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlund sivusi piste-ennätystään New York Rangersin vieraana. Granlund oli mukana kaikissa Wildin maaleissa. Hetken suomalainen juhli jo hattutemppua, mutta yksi suomalaisen maaleista kirjattiin ottelun jälkeen Eric Staalin nimiin. Vahvaa kautta pelaava Granlund iski ottelun avausmaalin ja sai syöttöpisteen Staalin tekemään 2-0-maalin. Rangers pyristeli vieraita vastaan toisessa erässä Jesper Fastin iskiessä 1-2-kavennuksen.


Mikael Granlund loisti pitelemättömänä Rangersin vieraana - napakka rannelaukaus viimeisteli hattutempun iltalehti 04:35 24.02

Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlund tehtaili hattutempun New York Rangersin vieraana. Vahvaa kautta pelaava Granlund iski jo ottelun avauserässä kaksi maalia. Rangers pyristeli vieraita vastaan toisessa erässä Jesper Fastin iskiessä 1-2-kavennuksen. Ottelun päätöserän avausminuutilla Granlund syötti joukkueensa kolmannen maalin, jonka iski Eric Staal.


Trump entistä ahtaammalla: Entisen neuvonantajan uskotaan tunnustavan erikoissyyttäjälle MTV 19:24 23.02

Presidentti Donald Trumpin Venäjä-kytköksiä presidentinvaalikampanjan aikana tutkivan Robert Muellerin arvellaan kuulevan tunnustus kampanjan neuvonantajana toimineelta Rick Gatesilta, kertoo New York Times-lehti.


Sinkkuelämää-riita vain paisuu, nyt näyttelijät valitsevat puoliaan: ”Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa Kim Catrallista” iltalehti 17:46 23.02

Polemiikki Sinkkuelämää-sarjan ympärillä jatkuu. Kim Cattrallin roolihahmon Samanthan komeaa poikaystävää Smithiä näytellyt Jason Lewis on valinnut puolensa sarjan tähtien kärhämässä. - Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin ei kannata sanoa mitään. Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa Kimistä, Smith sanoi Fox Newsille.


The Notebook -tähti Rachel McAdams on raskaana - odottaa esikoistaan iltalehti 16:43 23.02

Näyttelijätär on pitänyt viime kuukaudet matalaa profiilia julkisuudesta. The Notebook, Morning Glory ja Sherlock Holmes -elokuvista tuttu näyttelijätär Rachel McAdams, 39, on raskaana. Useat lähteet ovat kertoneet asiasta E!News -sivustolle, sen sijaan tähden edustaja ei ole vielä vahvistanut uutista. McAdams on pitänyt viime kuukausina matalaa profiilia, eikä osallistunut keskiviikkona Game Night -elokuvansa ensi-iltaan TLC Chinese Theatern -elokuvateatterissa. Sen sijaan paikalla nähtiin hänen kollegansa Jason Bateman, Kyle Chandler ja Michael C. Hall.


Vauvaonnea! Mean Girls -elokuvasta tuttu Rachel McAdams on raskaana mtv 15:14 23.02

Mean Girls -kulttielokuvan pahiksena nähty Rachel McAdams on raskaana, kertoo E! News.


Rihanna täytti 30 - Leonardo DiCaprio hiipi juhliin myöhässä iltalehti 10:54 23.02

Laulaja Rihanna juhli syntymäpäiväänsä tällä viikolla. Laulaja Rihanna on nyt 30-vuotias. Laulaja juhlisti syntymäpäiväänsä tiistaina The Pool -ravintolassa New Yorkissa. Juhlissa esiintyi Rihannan ystävä, laulaja Toni Braxton. Leonardo DiCaprio hiipi mukaan juhliin vasta myöhään yöllä.


Michael Grabner kaupattiin Devilsiin – Rangers jatkoi nuorennusleikkaustaan jatkoaika.com 10:46 23.02

New York Rangers luopui Michael Grabneristä ja sai vastineeksi nuoren venäläispuolustaja Jegor Rykovin sekä varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen.


NHL:ssä nähtiin historiallinen pelaajakauppa Rangersin ja Devilsin välillä - maalitykki vaihtui pakkilupaukseen iltalehti 10:37 23.02

New York Rangers ja New Jersey Devils vaihtoivat ensimmäistä kertaa historiassa pelaajia keskenään. Vaihtokaupassa pelipaitoja vaihtoivat Michael Grabner ja Jegor Rykov. Grabner, 30, on tehnyt tällä kaudella Rangersille 25 maalia 59 pelissä. Itävaltalainen pikakiituri oli joukkueensa ylivoimaisesti paras maalintekijä.


NHL:n siirtomarkkinat kuumenevat – New York Rangers ja New Jersey Devils tekivät historiallisen pelaajakaupan iltasanomat 06:51 23.02

NHL:n siirtotakaraja lähestyy, mikä näkyy pelaajamarkkinoiden vilkastumisena.


NHL:n siirtomarkkinat kuumenevat – New York Rangers ja New Jesery Devils tekivät historiallisen pelaajakaupan iltasanomat 06:51 23.02

NHL:n siirtotakaraja lähestyy, mikä näkyy pelaajamarkkinoiden vilkastumisena.


NHL:ssä tehtiin historiallinen vaihtokauppa – vauhtikone Sami Vatasen joukkuetoveriksi MTV 06:01 23.02

Jääkiekkoliiga NHL:ssä tehtiin historiallinen vaihtokauppa Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä, kun New York Rangersia edustanut itävaltalaishyökkääjä Michael Grabner matkasi New Jersey Devilsiin.


Uutiset