Unkarin Orban kävi Israelissa, sai Netanjahulta kiitokset iltasanomat 15:03 20.07

Maiden välit ovat lämmenneet viime aikoina.


Israelin pääministeri Netanjahun vaimoa syytetään petoksesta – epäillään kavaltaneen jopa 100 000 dollaria valtiolta MTV 14:28 21.06

Pääministeri Netanyahun vaimon epäillään väärinkäyttäneen valtion rahoja.


Netanjahu perusteli Israelin voiman­käyttöä Gazassa: ”Jokaisella maalla on velvollisuus puolustaa rajojaan” iltasanomat 21:15 14.05

Pääministerin mukaan Israel ei aio perääntyä voimankäytön suhteen. Israelin joukot ovat ampuneet Gazassa maanantaina jo yli 50 palestiinalaista.


Tätä kaikkea oli Moskovan Voitonpäivän jättiparaati: 73 sotilaskonetta juhlisti 73. vuosipäivää - tähtinä uudet hävittäjät ja ohjukset MTV 16:44 09.05

Presidentti Vladimir Putin otti vastaan Venäjän asevoimien kalustoesittelyn yhdessä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun kanssa.


Iranin ulkoministeri tyrmää väitteet salaisesta ydinohjelmasta iltasanomat 00:40 01.05

Israelin Benjamin Netanjahu väitti aiemmin, että hänellä on asiasta todisteita.


Israel: Iran valehdellut ydinohjelmastaan – "Siirretty salaiseen paikkaan" MTV 22:43 30.04

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu väittää Iranin valehdelleen  ydinohjelmansa luonteesta ja siirtäneen sen salaiseen paikkaan.


Natalie Portman ei suostu osallistumaan Israelissa järjestettävään seremoniaan miljoonan dollarin palkinnon perässäkään - ei halua tukea pääministeri Benjamin Netanjahua iltalehti 10:23 21.04

Oscarillakin palkittu näyttelijä Natalie Portman ei halua tukea Israelin pääministeri Bengamin Netanjahua. Israelilainen näyttelijä Natalie Portman ei aio saapua Jerusalemiin ottamaan vastaan vuoden 2018 Genesis -palkintoa. Palkinnon arvo on miljoona dollaria. Se on jaettu ansiokkaalle juutalaiselle vuodesta 2014. Genesis -palkintogaalan järjestäjät ilmoittivat Portmanin perumisesta sivuillaan torstaina.


Putin soitti Netanjahulle: ”Älkää enää horjuttako Syyrian tilannetta” iltasanomat 22:50 11.04

Venäjä ja Syyria ovat syyttäneet Israelia syyrialaiselle Tayfurin sotilaslentokentälle maanantaina tehdystä ilmaiskusta.


Israelin pääministeri harkitsee uudelleen afrikkalaisten siirtolaisten siirtämistä länsimaihin iltasanomat 00:39 03.04

Benjamin Netanjahu kertoi maanantaina pakolaisjärjestön kanssa tehdystä sopimuksesta.


Turkin presidentti laukoi Israelin pääministerille: ”Olet terroristi” iltasanomat 19:16 01.04

Sanasota Erdoganin ja Netanjahun välillä eskaloitui sen jälkeen, kun Erdogan oli kritisoinut Israelin armeijan toimia Gazan rajalla.


Turkin Erdogan: Benjamin Netanjahu on miehittäjä ja terroristi iltalehti 18:06 01.04

Miehet jatkavat toistensa haukkumista. Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan käytti kovaa kieltä puhuessaan viime päivien tapahtumista Gazassa. Presidentti puhui aiheesta sunnuntaisessa puheessaan ja haukkui erityisesti Israelin pääministeriä Benjamin Netanjahua. - Sinä Netanjahu olet miehittäjä ja terroristi, Erdogan sanoi puheessa uutistoimisto AFP:n mukaan.


isompi hai kuljettajansa – Pärmäkoski matkii Uuno seurasi Kehä uran pahin tunti”

Uutiset