Varo juonipaljastuksia! Sykkeen uusissa osissa dramaattinen sokkiratkaisu iltalehti 09:20 07.06

Syke jatkuu tänään uusin, kuudennen kauden jaksoin ensin Ruudussa ja sitten Nelosella. Traumapolille sijoittuva sairaalasarja Syke ei ole koskaan jatkunut yhtä hermoja raastavasta tilanteesta. Aivan viidennen tuotantokauden lopuksi Marleenaa ammuttiin vatsaan. Nyt kysymys kuuluu, jäikö hän eloon. Siihen saadaan vastaus heti avausjakson ensiminuuteilla. Nuo minuutit nähdään tänään sekä maksullisessa Ruutu+-palvelussa että Nelosella. Tosifanien valinta on Ruutu: siellä julkaistaan jo aamukuudelta neljä ensimmäistä osaa. Perinteisen tv:n puolella joudutaan odottamaan iltaan eikä ohjelmassa ole kuin kaksi jaksoa. Enempää ei ole luvassakaan, sillä Syke on Ruudun sarja. Jatkossa siitä ilmestyy kaksi uutta osaa kerrallaan aina näin perjantaisin.


Tv-kokki Akseli Herlevillä kova tavoite: aikoo laihduttaa 30-40 kiloa iltalehti 15:24 27.05

Herlevi on laihduttanut aiemminkin, mutta kilot eivät ole pysyneet poissa. Tunnettu televisiokokki, ravintoloitsija ja keittiömestari Akseli Herlevi, 34, karistaa kilojaan syksyllä Nelosella nähtävässä Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. – Tärkeintä minulle on hyvinvointi ja terveys, ja totta kai hyvän peruskunnon ylläpitäminen raskaassa työssä, Herlevi kertoo.


Tv:n laihdutusohjelmaan osallistuvan Nina Mikkosen, 54, kilot kertyivät päivittäisen tavan myötä: ”Ei siinä ole mitään järkeä” iltalehti 20:04 26.05

Nina Mikkonen haluaa elämäntapansa kuntoon Suurin pudottaja Suomi -laihdutusohjelman avulla. Hän on ollut hyvässä kunnossa aiemmin ja tavoittelee nyt aiempaa, hoikempaa olemustaan takaisin. Televisiosta tuttu kampaajamestari Nina Mikkonen, 54, osallistuu Suurin pudottaja Suomi -laihdutusohjelmaan, joka nähdään syksyllä Nelosella. Nina toimi vuosia miehensä Timo T.A. Mikkosen omaishoitajana, mikä verotti jaksamista. Liikakilot johtuvat masennuksesta, suruista ja tunnesyömisestä.


Miss Plus Size Niina Kuhta lihoi kaksi vaatekokoa missivuotensa jälkeen – tavoittelee 25 kilon laihtumista: ”Kaipaan kurvejani takaisin” iltalehti 07:33 25.05

Kurviensa lisäksi Niina Kuhta haluaa terveet elämäntapansa takaisin. Viime vuoden Miss Plus Size Niina Kuhta karistaa kilojaan syyskuussa Nelosella nähtävässä Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. Kehopositiivisuutta edustavan kauneuskilpailun voittajan osallistuminen laihdutusohjelmaan voi tuntua oudolta, mutta Niina vakuuttaa, ettei hän näe asiassa ristiriitaa.


Vain elämää -ohjelma jatkuu syksyllä! 10-vuotisjuhlakaudella mukana kahdeksan suosikkiartistia iltalehti 10:00 15.05

Artistit esittävät toistensa kappaleita tuttuun tapaan Satulinnassa. Ohjelman kymmenes kausi esitetään Nelosella syksyllä. Suosittu musiikkiohjelma Vain elämää saa jatkoa syksyllä Nelosella. Juhlavuoden kunniaksi Satulinnan takkahuoneen pöydän ympärille kokoontuu peräti kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia. Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa. Satulinnan rantasaunalla kuullaan tulkintoja koko kansan tuntemista kappaleista, ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.


8-vuotias syöpäpotilas pääsi juoksi hurjan mestariksi uudella norjalaistykitys pääsi maalivahdiksi huippumatsiin päivää peräkkäin

Uutiset