"Tutussa miljöössä ja yöaikaan" – kokenut poliisi: Nuoret ottavat tarpeettomia riskejä liikenteessä, koska valvonta on olematonta MTV 19:39 15.10

Yli neljäkymmentä vuotta poliisitehtävissä työskennelleen Jyrki Haapalan mukaan poliisin vähentynyt liikennevalvonta on osasyy nuorten ajamiin kuolonkolareihin.


Lätkäfanin karkkipäivät ovat nyt – 42 suoraa kotimaista ottelua viikonloppuna! iltasanomat 17:35 28.09

Suomalaisen jääkiekon ystäville on tarjolla herkkua mahan täydeltä tulevana viikonloppuna, kun Ruutu näyttää yli neljäkymmentä suoraa ottelulähetystä Naisten Liigasta, nuorten SM-sarjasta ja miesten Suomi-sarjasta lauantaina ja sunnuntaina.


"Hän näytti aivan sarjamurhaajalta" – sisko löysi veljensä murhaajan 38 vuoden jälkeen Facebookista MTV 23:06 25.08

Lähes neljäkymmentä vuotta veljensä raa’an murhan jälkeen pikkusisko Penny Farmer sai älynväläyksen, joka johti murhaajan löytymiseen.


Mikä ihmeen helatorstai tänään on? Aiemmin tätä päivää pidettiin vuoden pyhimpänä kirkkojuhlana MTV 10:59 10.05

Tänään vietetään helatorstaita. Vuosittaista pyhää torstaita vietetään aina neljäkymmentä päivää pääsiäisen jälkeen.


Neljäkymmentä täyttävän Vappu Pimiän parisuhteen resepti: ”Joka päivä pitää pussailla” iltalehti 11:34 08.05

Vappu Pimiä ja hänen miehensä Teemu Huuhtanen ovat olleet naimisissa viisi vuotta. Heidän parisuhteensa koostuu yksinkertaisista, mutta tärkeistä asioista. Mediapersoona Vappu Pimiä, 39, nähdään syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan juontajana. Työkiireitä kesällä riittää myös Maajussille Morsian -ohjelman kuvauksissa ja muissa projekteissa. Ennen kesäkiireitä ja mökille rauhoittumista Vappu järjestää syntymäpäivät pyöreiden kunniaksi. Juhliin on kutsuttu yli 200 vierasta ja luvassa on hyvää ruokaa ja tanssia. - En täytä 28- tai 32 -vuotta, vaan olen ylpeä siitä, että täytän neljäkymmentä. Luulin parikymppisenä tietäväni kaikesta kaiken, mutta en tiennyt oikeasti yhtään mitään, Vappu kertoo Maikkarin ohjelmalanseeraustilaisuudessa.


Nämä ammattilaiset viedään käsistä – työvoimapula-ammattien määrässä hurja kasvu MTV 20:37 24.04

Työvoimapulasta kärsivien ammattien määrä on moninkertaistunut parissa vuodessa, kertoo uusi ammattibarometri. Kun kaksi vuotta sitten työvoimapula-ammatteja oli 12, nyt niitä on neljäkymmentä.


Tänään tv:ssä: Ihmis-Ken kertoo övereistä kauneusleikkauksistaan - genitaalialueet ainoat, joihin ei ole kajottu iltalehti 08:10 19.04

Tänään televisiossa nähtävässä vuonna 2016 julkaistussa brittidokumentissa seurataan miehiä, joille oma ulkonäkö on muodostunut pakkomielteeksi. Dokumentin miehet viettävät peilin edessä tuntikausia ja pähkäilevät ulkonäkönsä hiomista huippuunsa. Sosiaalisen median superjulkkikseksi noussut, muovisen nukkemaiseksi ulkonäkönsä leikkauksilla ja täyteaineilla muokannut Ihmis-Ken, eli Rodrigo Alvares, 32, on mukana kertomassa muodonmuutoksestaan. Hänellä on takanaan yli neljäkymmentä kauneusleikkausta. 90 prosenttia hänen kehostaan on muokattu plastiikkakirurgian avulla. Mies toteaakin dokumentissa, että hänen genitaalialueensa ovat ainoat paikat, jonne kirurgin veitsi ei ole koskenut. Kasvojaan mies on muuttanut radikaalisti siitä lähtien, kun hänen nenänsä leikattiin 19-vuotiaana. Hänen kulmakarvojaan ja silmäluomiaan on kohotettu, korvien asentoa on muokattu ja posket ja leukalinja on muotoiltu uudelleen. Miehen tukka koostuu istutetuista hiuksista ja pyykkilautavatsaa varten ei ole tarvinnut treenata. Miehen vatsa- ja rintalihakset ovat täysin keinotekoiset.


Trump aikoo vastata Syyrian kaasuiskuun voimalla - lupaa nopeita päätöksiä iltalehti 06:59 10.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa, että päätös sotilastoimista tehdään tuntien sisällä. Trumpin mukaan Yhdysvallat aikoo vastata Syyriassa tapahtuneeseen epäiltyyn kemiallisten aseiden käyttöön voimalla. Lauantaina Itä-Ghoutan Doumassa tapahtuneessa iskussa kuoli yli neljäkymmentä ihmistä. Iskusta syytetään Syyrian diktaattori Bashar al-Assadia. - Aiomme tehdä päätöksen tänä iltana tai erittäin pian sen jälkeen, sanoi Trump.


Priscilla Presley puhuu Elviksen kuolemasta dokumentissa: ”Hän tiesi, mitä oli tekemässä” iltalehti 14:44 09.04

Elvis Presleyn kuolemasta on kulunut yli neljäkymmentä vuotta, mutta varmuutta tapahtumista ei ole vieläkään. Ex-vaimo Priscilla Presley uskoo Elviksen teon olleen tahallinen. Megatähti Elvis Presley kuoli elokuussa 1977 epäselvissä olosuhteissa. Tähden kuolinsyy on puhuttanut näihin päiviin saakka, sillä Presley löydettiin kuolleena Gracelandin kylpyhuoneesta. Presleyn kerrotaan yrittäneen ryömiä ovelle saadakseen apua. Kuolemaa edeltäneinä kuukausina Presley kärsi mittavasta ylipainosta ja sen mukanaan tuomista terveysvaivoista, kuten huonontuneesta näöstä, korkeasta verenpaineesta ja epäsäännöllisistä sydämenlyönneistä.


TPS aseeton Tampereella ? Tapparan marssi kohti kuudetta perättäistä finaalisarjaa jatkuu jatkoaika.com 21:34 06.04

Räntäsateinen keli ei häirinnyt Hakametsän jäähalliin saapunutta runsaslukuista yleisöä. TPS:n ryöstöretki epäonnistui pahasti kun kotijoukkue Tappara vyörytti ensimmäisessä erässä itsensä kolmen maalin karkumatkalle. Viimeiset neljäkymmentä minuuttia turkulaiset löivät päätään sinioranssiin puolustusmuuriin ja näytti siltä, ettei kirvesrinnat joutuneet lopulta maksamaan kovinkaan suurta hintaa toisesta otteluvoitosta.


Palkkamurhaaja Ilpo Larha pakeni vankilasta saatuaan elinkautisen – Rikospaikka palasi 90-luvulla kansakuntaa kuohuttaneeseen piiritykseen Lahdessa MTV 06:59 02.04

– Larha luki Mike Spillanea ja eli siinä maailmassa, mitä oli lukenut. Sillä oli neljäkymmentä asetta, entinen ammattirikollinen Jan Jalutsi muistelee Ilpo Larhaa.


epäillään valeuutisten levittämisestä kompastui heikkoon Kuortin ABClle – poliiseja ja Puolustusvoimien tehopisteitä Times Tunnetun useita potilaitaan hyväksi

Uutiset