Alma ja Natalia-tyttöystävä lemmenlomalla Pariisissa - vierailivat jopa drag-klubilla: "Pariisi oli hieno"

iltalehti 12:16 16.09

Alma vieraili Pariisissa lemmenlomalla tyttöystävänsä kanssa. Poptähti Alma kertoo Instagramissa käyneensä Pariisin lomalla. Seurana hänellä oli tyttöystävä Natalia. Pari on nauttinut kuvien perusteella täysin palkein Pariisin kulturellista ympäristöstä ja nähtävyyksistä. He kävivät muun muassa Eiffel-tornilla ja taidegalleriassa. Kaksikko näyttää yöpyneen Pariisin kattojen korkeudella olevassa huoneistossa.


Massiivisista lihaksista tunnettu Natalia julkaisi kuvan hääpäivänsä kunniaksi – ulkonäössä tapahtunut mykistävä muutos vuosien varrella

iltalehti 22:11 16.08

Natalia Kuznetsova on noussut suureen suosioon sosiaalisessa mediassa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Instagramissa venäläisellä kehonrakentajalla on jo lähes puoli miljoonaa seuraajaa.


MM-mitali Suomeen! Venla Harju taisteli suunnistuksen pronssia trillerissä

iltalehti 17:50 16.08

Tampereen Pyrinnön suunnistaja Venla Harju saavutti MM-pronssia keskimatkan koitoksessa Norjassa. Kilpailu suunnistuksen MM-kisojen keskimatkalla oli äärimmäisen tiukka, sillä pronssi jaettiin Suomen Venla Harjun ja Venäjän Natalia Gemperlen kesken. Urheilijat sijoilla 3–7 olivat vain seitsemän sekunnin sisällä, joten Harju sai antaa jokaisen voimanrippeensä mitalin eteen.


Natalia Storm työskenteli insinöörinä Tšernobylissä – "Lupasimme vaieta kaikista onnettomuuden yksityiskohdista 20 vuoden ajan"

yle 20:05 13.08

Chernobyl-televisiosarjan tapahtumapaikat ja henkilöt olivat todellisuutta Tšernobylissä insinöörinä työskenneelle Natalia Stormille.


Nainen tienaa yli 250 000 euroa vuodessa julkaisemalla kuvia takapuolestaan, mutta hekumallisella uralla on karu kääntöpuoli

iltasanomat 19:44 19.07

Natalia Garibotto teki sosiaalisesta mediasta ammatin, mutta kaikki ei mennytkään odotusten mukaan.


Netflixin jättihitti Stranger Thingsin kulisseissa syttyi rakkaustarina - katso kuvat

iltalehti 12:55 15.07

Natalia Dyer ja Charlie Heaton seurustelevat myös ruudun ulkopuolella. Stranger Things -sarjan Nancya näyttelevä Natalia Dyer ja Jonathania näyttelevä Charlie Heaton seurustelevat tosielämässä. Pariskunta alkoi seurustella ensimmäistä tuotantokautta kuvatessa. Fanit pääsivät pariskunnan jäljille sosiaalisen median kautta. Dyer alkoi esiintyä yhä useammin Heatonin Instagram-sivulla ja Heaton Dyerin. Vuoden 2016 lokakuussa kaksikko poseerasi esimerkiksi toisiinsa sopivissa naamiaisasuissa.


Alma julkaisi yhteiskuvan tyttöystävänsä Natalian kanssa: ”Hyvää Pride-kuukautta minulta ja kullaltani”

iltasanomat 20:54 24.06

Laulaja Alma julkaisi Instagram-tilillään kuvan puolisostaan.


Alma julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttöystävänsä Natalian kanssa: ”Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani!”

iltalehti 19:40 24.06

Artisti ei ole halunnut tuoda puolisoaan julkisuuteen. Tänään Suomessa alkoi pride-viikko, jota juhlistaa myös laulaja Alma. Pop-muusikko on julkaissut viikon kunniaksi harvinaisen kuvan tyttöystävästään Nataliasta. – Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani, artisti toivottaa kuvatekstissä.


Alma julkaisi ensimmäistä kertaa yhteiskuvan tyttöystävänsä Natalian kanssa: ”Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani!”

iltalehti 19:40 24.06

Artisti ei ole aiemmin halunnut tuoda puolisoaan julkisuuteen. Tänään Suomessa alkoi pride-viikko, jota juhlistaa myös laulaja Alma. Pop-muusikko on julkaissut viikon kunniaksi harvinaisen kuvan tyttöystävästään Nataliasta. – Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani, artisti toivottaa kuvatekstissä.


Suosittua White Trash Disease -blogia pitävä Natalia Salmela eroaa - salamarakkaudesta alkanut avioliitto kesti vain vuoden

iltalehti 19:17 14.06

Natalia Salmela vahvistaa erouutisen Iltalehdelle. Vuodesta 2013 suosittua White Trash Disease -blogia pitänyt Natalia Salmela (o.s. Tolmatsova) hakee avioeroa miehestään. Erosta kertoi ensimmäisenä MTV. Salmela avioitui aprillipäivänä 2018. Pariskunta ei kertonut etukäteen häistään monellekaan. Seurustelua oli tuossa vaiheessa takana noin vuoden verran.


Suosikkibloggaaja Natalia Salmela hakee avioeroa – salamarakkaus päättyi eroon

mtv 10:05 14.06

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Minna Parikan jättäneen avioerohakemuksen heinäkuussa yhdessä miehensä kanssa.


Serranon perhe -tähti Natalia Sánchez sai esikoisensa

iltalehti 22:52 14.05

Tv-näyttelijä jakoi onnellisen kuvan pienokaisensa kanssa äitienpäivänä. Tytär syntyi alkuvuodesta kuukauden etuajassa. Espanjalaisessa Serranon perhe -tv-sarjassa Teteä näytellyt Natalia Sánchez on saanut esikoislapsensa. Lapsen isä on naisen puoliso Marc Clotet. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2014.


Jyväskylän ja Hankasalmen käskettiin farmijoukkueeseen

Hot topics