Eeli Tolvanen säväytti komealla maalillaan, suomalaislupauksen vire aiheuttaa Nashvillen valmennukselle päänvaivaa – "Meidän on pakko puhua hänestä"

MTV 15:54 22.09

Eeli Tolvanen onnistui maalinteossa, kun hänen edustama Nashville Predators kukisti harjoitusottelussa Tampa Bay Lightningin jatkoajalla 5-4.


Eeli Tolvanen kelpo maalivireessä NHL-nuorten koitoksissa

iltasanomat 09:29 11.09

NHL-paikkaa tavoittelevan Eeli Tolvasen kaksi maalia avittivat Nashvillen 6–3-voittoon Carolinasta nuorten pelaajien turnauksessa Nashvillessä.


Eeli Tolvasen kehitysaskeleet ovat vakuuttaneet Nashvillen seurajohdon, kärkkyy jo NHL-läpimurtoa – "Ei epäilystäkään"

MTV 16:21 09.09

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen hakee ensi kaudella todellista läpimurtoaan NHL:ssä. Suomalaislupaus on kesän aikana tehnyt kovasti töitä seuran toivomien pyyntöjen eteen.


Kuinka monta Rafael Nadalin 18 GS-voitosta on tullut Ranskan avoimissa?

iltalehti 05:55 05.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä ranskalaisseuraa Jürgen Klinsmann edusti urallaan? 2) Minkä NFL-seuran koti on Nashvillen kaupunki Tennesseen osavaltiossa?


Sähköpotkulaudalla liikkunut mies kuoli Yhdysvalloissa, pormestari kielsi laudat koko kaupungissa

iltasanomat 10:49 25.06

Pormestarin mukaan potkulaudat saavat palata Nashvillen kaduille vain jos turvallisuudesta pystytään huolehtimaan paremmin.


NHL-vahti Pekka Rinne myy ökykotiaan 1,5 miljoonalla eurolla – talossa oma baaritiski hanoineen

iltalehti 20:18 15.06

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne myy Nashvillen kotiaan. Realtorin mukaan Rinteen hulppea koti on rakennettu vuonna 2011 ja se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Predatorsin kotihallista. Talossa on neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta ja 475 neliötä. Talossa on uima-allas, terassi, poreallas, kaasutakka ja sauna. Suomalaisvahdilla on kotonaan myös virkistäytymishuone, jossa on baaritiski, hanat ja oluttynnyreitä. Predatorsin illanistujaisia onkin juhlittu Rinteen luona.


NHL-maalivahti Pekka Rinteen hulppea luksuskoti myynnissä – hintapyyntö 1,5 miljoonaa euroa

iltasanomat 10:56 15.06

NHL-tähti Pekka Rinne myy Nashvillen kotiaan.


Amerikkalaishuvipuistossa voi kokea prinsessa Dianan kuolemaan johtaneen ajomatkan - ”Toivon, että William ja Harry eivät pahastuisi”

iltalehti 10:18 25.05

Auto-onnettomuudesta on tehty viihdytyslaite. Kohujutuistaan tunnettu amerikkalainen lehti National Enquirer avaa perjantaina ensimmäisen huvipuistonsa Pigeon Forgessa Nashvillen itäpuolella Tennesseessä. Yksi uuden huvipuiston vetonauloista on laite, jossa voi kokea automatkan, jonka päätteeksi prinsessa Diana sai surmansa miesystävänsä Dodi Al-Fayedin kanssa. Heidän autonsa törmäsi 31.8.1997 betonipilariin Pont de l’Alman tunnelissa Pariisissa kohtalokkain seurauksin.


aamubussissa Tomas ebolarokotteen panttaamisesta Kongossa etusiivestä hassun noin 1?200lla ensi Suomi-sarjassa ? vastustaja tuli SM-liigakiekkoilija Vuonna 1841 perustettu – ”Reissu

Hot topics