Kaksplus: Nanna Karalahti erokriisin syistä: Nanna sitoutui lapseen, Jere ei - uusi alku Keravalla iltalehti 16:01 17.01

Nanna Karalahti avautuu Kaksplus-lehdessä hänen ja Jere Karalahden aviokriisin ongelmista. Nanna Karalahti kertaa hänen ja Jere Karalahden viime keväistä aviokriisiä. Tuolloin Jax-poika oli alla vuoden ikäinen, ja Nanna oli päättänyt erota Jerestä.


Nanna Karalahti kertoo hänen ja Jere Karalahden aviokriisin taustoista Kaksplus-lehdessä – ”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä” iltasanomat 13:23 17.01

Nanna Karalahti sanoo Kaksplussalle hänellä ja Jere Karalahdella olleen eron jälkeen peiliin katsomisen paikka.


Näin tehdään hartianosto ja kylkirutistus - vatsalihashaasteen viimeinen liike! iltalehti 12:01 16.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljästoista ja viimeinen liike on hartianosto ja kylkirutistus.


Jalkojen nosto on jo kolmastoista liike - vatsalihashaaste loppusuoralla iltalehti 10:07 15.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmastoista liike on jalkojen nosto. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näin Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti yhdistävät työn, äitiyden ja urheilun: ”Minuuttiaikataululla mennään” iltalehti 19:11 14.01

Martina Aitolehteä ja Nanna Karalahtea yhdistää yrittäjyys, treeniasenne ja äitiys. Kumpikaan ei pidä selittelystä. - Voi vitsit, miten aika menee nopeasti, Martina Aitolehti, 35, huokaisee. Hän on juuri vienyt nuoremman tyttärensä päiväkotiin ja saanut käteensä ilmoittautumisen esikouluun. Arki on alkanut Levin ja Dubain lomien jälkeen.


Tämä on kova liike alavatsalle - testaa jalan taputukset iltalehti 10:34 14.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdestoista liike on jalan taputukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on hyvä vatsalihasliike lukemisen välissä - ota kirja avuksi iltalehti 10:17 13.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdestoista liike on istumaannousut kirjalla. Mallia voit atsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kylkirutistus - tutustu tehokkaisiin vatsalihasliikkeisiin iltalehti 15:18 12.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kymmenes liike on kylkirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Paniikkikohtauksia saanut Lotta Näkyvä voinnistaan: ”Olen taas mennyt ylikierroksille” iltalehti 23:03 11.01

Ex-missi kertoo, että paniikkihäiriö ja siitä toipuminen on ollut opettavainen kokemus. Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä oli Real Training Campin lanseeraustilaisuudessa treenaamassa ensimmäistä kertaa 1,5 kuukauden sairastelun jälkeen. Flunssan lisäksi häntä vaivasi kystan puhkeaminen. - Kystaa ei onneksi tarvinnut leikata, mutta jouduin sen takia ensiapuun. Muuten kuuluu ihan hyvää. Toivottavasti valmistun ihan muutamien viikkojen sisällä, Näkyvä kertoi Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden järjestämässä tilaisuudessa.


Rosanna Kulju unelmalomalle Hunks-rakkaansa kanssa: ”Luen, juon viiniä ja loikoilen” iltalehti 20:16 11.01

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja poikaystävä Tawfek Said matkustavat kolmeksi viikoksi Filippiineille. Miss Helsinki -kisan järjestäjä, entinen Miss Helsinki Rosanna Kulju kävi testaamassa Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden Real Training Campin treenejä. Hän kertoo käyvänsä vähintään viisi kertaa viikossa kuntosalilla. - Siitä on tullut enemmänkin elämäntapa. Ihan kiva oli tehdä vähän erilainen treeni. Työn puolesta tästä vuodesta on tulossa vielä kiireisempi kuin viime vuodesta. Miss Helsinki -kisaan on tullut jo tosi paljon hakemuksia.


Jere Karalahti iloisena isyydestään: ”Jax-poika on iloinen veijari” iltalehti 19:59 11.01

Ex-jääkiekkoilija perheineen muutti syksyllä Keravalle. Keväällä he aikovat viettää enemmän aikaa lämpimässä. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti oli mukana Martina Aitolehden ja vaimonsa Nanna Karalahden Real Training Campin lanseeraustilaisuudessa. Entinen huippu-urheilija oli auttamassa treeneissä Elmeri Rantalaisen kanssa. Urheilu on yhä vahvasti osa Karalahden elämää, vaikka työn puolesta häntä ei enää kaukalossa nähdäkään. Karalahti treenaa kahdesti päivässä Crossfit Basementissa ja Helsinki Thai Boxing Clubissa.


Näin hurja on Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden uutuustreeni – IS testasi iltasanomat 19:38 11.01

Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti julkaisivat torstaina uudet treenileirinsä.


Näin tehdään kiertorutistuksia - testaa tehokas vatsalihasliike iltalehti 14:51 11.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdeksäntenä liikkeenä ovat kiertorutistukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Oletko kokeillut numerovatsoja? Testaa, pääsetkö kymmeneen asti ja takaisin iltalehti 18:32 10.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdeksantena liikkeenä ovat numerovatsat. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Piirrä jaloilla ilmaan numerot ykkösestä kymmeneen ja siitä takaisin alaspäin ykköseen. Älä päästä jalkoja välillä maahan.


Testaa tämä tehokas liike vatsoille - ota pyyhe avuksi iltalehti 11:30 09.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Seitsemäntenä liikkeenä on linkkarivariaatio. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näillä liikkeillä saat vaihtelua perinteiseen lankutukseen - kolme eri variaatiota iltalehti 11:45 08.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kuudes liike on lankku käsien ja jalkojen nostolla. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kolme eri vaihtoehtoa oman tason mukaan. Muista pitää keskivartalo stabiilina. Tee kymmenen toistoa, pidä pieni tauko ja toista kolme kertaa. Tee myös eiliset sivulankut sekä kaksi liikettä aiemmilta päiviltä: tuolirutistus ja vuorikiipeilijä.


Tämä on tehokas liike vinoihin vatsalihaksiin - jos moottorissa on tehoja, voit ottaa lapsen avuksi iltalehti 12:27 07.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Viides liike on sivulankut. Mallia voit katsoa videolta.


Vuorikiipeilijä on tehokas treeniliike - testaa, kuinka se tuntuu koko keskivartalossa iltalehti 19:51 06.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljäntenä liikkeenä on vuorikiipeilijä. Tämä liike ottaa koko keskivartaloon ja nostaa samalla hyvin sykettä. Muista vetää napaa sisään ja pitää peppu alhaalla. Tee 20 kiipeilijää ja toista kolme kertaa. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta


Onko tuolirutistus tuttu liike? Testaa nämä kolme tehokasta sarjaa! iltalehti 12:51 05.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmantena päivänä on vuorossa tuolirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Uutiset