Pihtipudas kurkottaa korkealle – pestasi italialaisvalmentajan yle 18:40 24.04

LiigaPlokin naisten liigajoukkue saa italialaisen päävalmentajan.


MM-historiaa tehnyt cheermaajoukkue rikkoi viime vuonna Yhdysvaltojen ylivallan ja lähtee nyt kisoihin uudesta tilanteesta: "MM-kullan eteen on tehty kaikki" yle 12:20 24.04

Suomen naisten cheermaajoukkue lähtee uudessa tilanteessa Orlandossa käytäviin cheerleadingin MM-kisoihin. Aiempina vuosina Suomi oli haastaja, mutta viime vuonna Yhdysvaltojen valtakausi katkesi ja Suomi juhli maailmanmestaruutta.


Näkemys: Järki voittakoon – videorumba kuriin ja mikrofoni suuhun, tuomarit jatkoaika.com 11:00 24.04

Kuluneen liigakauden ja naisten MM-kisojen ykkössäätäminen, videorumba, on vähennettävissä pienillä suurilla muutoksilla.


Näkemys: Järki voittakoon - videorumba kuriin ja mikrofoni suuhun, tuomarit jatkoaika.com 11:00 24.04

Kuluneen liigakauden ja naisten MM-kisojen ykkössäätäminen, videorumba, on vähennettävissä pienillä suurilla muutoksilla.


Katso suorana: SB-Pro ja PSS aloittavat taistelun naisten salibandymestaruudesta yle 19:12 23.04

Naisten salibandyliigan ensimmäistä loppuottelua voi seurata TV2:ssa ja Yle Areenassa.


Katso suorana: SB-Pro ja SPP aloittavat taistelun naisten salibandymestaruudesta yle 19:12 23.04

Naisten salibandyliigan ensimmäistä loppuottelua voi seurata TV2:ssa ja Yle Areenassa.


Bachelor Suomessa kissatappelu – kaksi naista itkee: ”Katotte kuin halpaa makkaraa” iltalehti 15:02 23.04

Bachelor-Christofferin rakkaudesta kisaavat naiset väittelevät siitä, kuka on sanonut mitä ja kenelle. Kaikkihan sai alkunsa, kun villalle kesken kaiken pölähtänyt Elina ryhtyi sekoittamaan pakkaa. Hän kertoi Christofferille, että tätä tavoittelevat morsmaikut ovat jakautuneet kahteen leiriin – maanläheisiin ja pinnallisiin. Toffea asia vaivaa siinä määrin, että hän päättää ottaa härkää sarvista. Kaksi pinnallisiksi leimattua naista saa kutsun deiteille, joilla Toffen kuulemia huhuja puidaan. Naisten palattua villalle alkaa kärhämä.


Onnistuuko YK parantamaan sodissa raiskattujen naisten asemaa – Yhdysvallat vastustaa yle 08:22 23.04

Yhdysvallat vastustaa päätöslauselmaesityksen muotoiluja, joiden se katsoo mahdollistavan aborttien tarjoamisen.


Pallokerho: Naisten liigan erikoisjakso – ”Olisi syytä miettiä, missä mennään” iltasanomat 18:27 22.04

Pallokerhon erikoisjakso sukeltaa tällä kertaa naisfutiksen pariin.


Piritta Hagman kertoo tänään tv:ssä työstään fysioterapeuttina: ”Liittyy läheisesti seksuaaliseen nautintoon” iltalehti 14:52 22.04

Piritta Hagman on paitsi vuoden 2003 perintöprinsessa, myös lantiopohjan fysioterapeutti. Vuoden 2003 Miss Suomen perintöprinsessa Piritta Hagman kertoo tänään toimittaja Ronja Salmelle työstään lantiopohjan fysioterapeuttina. Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman aiheena on naisten seksuaalinen nautinto.


SM-kultajoukkueen huippuvahvistus lähtee seuravaksi naisten NBA:n valloitukseen: "Nyt haluan nauttia joukkuekavereiden kanssa" MTV 21:55 21.04

Naisten koripallon SM-kultaa voittaneen Peli-Karhujen huippuvahvistus Brooke McCarty-Williams oli onnensa kukkuloilla, kun kotkalaiset voittivat finaalissa Lappeenrannan Catzin. Ensi kaudella McCarty-Williamsia odottavat uudet haasteet naisten NBA:ssa. 


Peli-Karhut uusi Suomen mestaruutensa – voitto ratkesi tiukan taiston päätteeksi MTV 17:30 21.04

Kotkalainen Peli-Karhut on koripalloilun naisten Suomen mestari. PeKa kukisti neljännessä loppuottelussa lappeenrantalaisen Catzin vieraissa 73–71 ja vei mestaruuden voitoin 3–1.


Peli-Karhut uusi naisten koripallomestaruuden – Catz taipui kotikentällään iltasanomat 16:23 21.04

Kotkalainen Peli-Karhut on koripalloilun naisten Suomen mestari.


Katso suorana: Pääseekö PeKa juhlimaan mestaruutta Naisten Korisliigassa? yle 13:39 21.04

PeKa voitti kaksi ensimmäistä finaalikohtaamista, mutta Catz kavensi sarjan 1–2:een tiistaina. Lähetys Lappeenrannasta alkaa kello 14.01.


Katy Perryn muodonmuutos: tunnistamattomana uudessa tukassa - somessa ihastellaan: ”Baywatch-muija” iltalehti 11:41 21.04

Laulaja Katy Perry on viihtynyt viime vuodet lyhyessä tukassa, mutta nyt hän on ottanut kutreihinsa pidennykset. Katy Perryn uusi tukka eroaa huomattavasti hänen suosimastaan aikaisemmasta lyhyestä hiusmallista. Perry on nähty niin sanotussa poikatukassa jo pitkään. Hiusmalleja ei tarvitse jaotella sukupuolien perusteella, mutta perinteisesti ajatellaan, että miesten lyhyet hiukset leikataan naisten hiusmalleja kulmikkaampaan muotoon. Siitä tulee nimitys poikatukka. Perry jakoi uusista kutreistaan kuvan Instagramissa. Faneilta sateli ihastuneita kommentteja. Erään komenntoijan mukaan tyyli on kuin suoraan Baywatch-sarjan hengenpelastajakaunottarilta.


Sanna eli tavallista elämää, kunnes perheeseen tuli mustaan kaapuun pukeutunut toinen vaimo – IS paljastaa kantasuomalaisten naisten avainroolin radikaalissa muslimiverkostossa iltasanomat 07:30 20.04

Suomessa on vaikuttanut jo 15 vuoden ajan radikaalia islamia harjoittava verkosto, jossa keskeisessä roolissa ovat olleet kantasuomalaiset muslimeiksi kääntyneet naiset.


Koovee järjesti naisten salibandyssa pronssijuhlat yle 20:46 19.04

Koovee saavutti ensimmäisen mitalinsa naisten Salibandyliigassa, kun se voitti pronssiottelussa TPS:n luvuin 9-3 (2-1, 2-0, 5-2).


Suurseurat Tappara ja HIFK vääntävät pronssista – pettyneiden mittelössä motivaatio ratkaisee, ja ainakin yksi mies himoitsee mitalia iltalehti 14:24 19.04

SM-liigan pronssiottelu Tappara–HIFK pelataan perjantaina Hakametsän hallissa. Iltalehti arvioi illan asetelmat. Kahden pettyneen joukkueen vääntö himmeimmistä mitaleista. Runkosarjassa HIFK oli hienokseltaan niskan päällä voitettuaan keskinäisten otteluiden pisteet 5–7. Kumpikin välieräsarja katkesi maanantaina, joten palautumisen osalta puntit ovat tasan.


Kaksi Helmarien pelaajaa taistelee lauantaina ratkeavasta Italian mestaruudesta – nähdäänkö Torinossa tuplajuhlat? yle 08:48 19.04

Tuija Hyyrysen Juventus johtaa naisten Serie A:ta yhden pisteen erolla Fiorentinaan. Nora Heroumin Milan on kolmantena kahden pisteen päässä Juventuksesta, joten lauantain päätöskierroksella riittää panosta.


Pelaajauransa päättävä Emma Laine jättää jälkeensä vireän tennismaajoukkueen: "Ei oikeastaan tule ikävä" MTV 07:02 19.04

Suomen tennisnaisten ilmapiiri on korkealla Fed Cup -maajoukkuekilpailun välipäivänä Talin Tenniskeskuksessa. Suomi on aloittanut kotiturnauksen Eurooppa/Afrikan kolmosryhmässä kahdella murskavoitolla Islannista ja Maltasta ja tavoittelee viikonloppuna nousua kakkosryhmään.


Uutiset