Mikä rintavako! Marika Fingerroos heruttelee lomakuvissaan

stara 08:40 14.10

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 14.10

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden


Annimari Korte kommentoi valmentajansa dopingtaustaa: "Se on outoa kysyä sitä minulta"

MTV 10:56 06.10

Dohan yleisurheilun MM-kilpailuissa paraikaa kilpaileva Annimari Korte antoi norjalaismedia NRK:lle pitkän haastattelun, jossa käytiin myös läpi hänen valmentajansa Rafa Blanquerin dopingtaustaa.


19-vuotias Jakob Ingebrigtsen kävi jo kärjessä, mutta hyytyi viidenneksi ja kaatui yli maaliviivan – kommentoi NRK:lle: "Annoin ihan kaikkeni"

yle 22:27 30.09

Viime vuonna Euroopan mestaruuden 5 000 metrillä voittanut Jakob Ingebrigtsen aloitti hurjan kirin kisan viimeisellä kierroksella, mutta jäi viidenneksi.


Dohan MM-kisoissa ensimmäinen farssi – norjalaiset joutuivat vaihtamaan hotellia: "Siellä haisi p***a"

MTV 15:38 25.09

Norjan maajoukkue on joutunut vaihtamaan hotellia Dohan yleisurheilun MM-kilpailujen alla, kertoo NRK. 


Dohan MM-kisoissa ensimmäinen farssi – norjalaiset joutuivat vaihtamaan hotellia, ruotsalaisilla ei varaa vaihtoon: "Siellä haisi p***a"

MTV 15:38 25.09

Norjan maajoukkue on joutunut vaihtamaan hotellia Dohan yleisurheilun MM-kilpailujen alla, kertoo NRK. 


Yhdysvaltalainen yleisurheilulegenda ryöpyttää omiaan – ei sulata saamaansa kohtelua: "He ovat idiootteja"

MTV 17:43 24.09

Yleisurheilun 400 metrin aitajuoksun maailmanennätyksen haltija ja matkan olympiavoittaja Kevin Young lataa kriitikkiä yhdysvaltalaisille NRK:n haastattelussa.


Yhdysvaltalainen yleisurheilulegenda ryöpyttää omiaan: "He ovat idiootteja"

MTV 17:43 24.09

Yleisurheilun 400 metrin aitajuoksun maailmanennätyksen haltija ja matkan olympiavoittaja Kevin Young lataa kriitikkiä yhdysvaltalaisille NRK:n haastattelussa.


Norjalaishiihtäjän sydän pysähtyi kahdesti – pelastaja kertoo dramaattisista hetkistä: "Sellaisen huudon voi kuulla vain elokuvissa"

MTV 18:22 15.09

Neljästi maastohiihdon maailmancupissa palkintopallille yltänyt Turvoll Fossli sai sydänkohtauksen kuukausi takaperin. Ohikulkenut pyöräilijä Pål Even Jahren riensi pelastamaan Fosslia ja hän kertoi NRK:n Lindmo-ohjelman haastattelussa dramaattisista hetkistä.


Tv-ohjelma manipuloi koululaisia demokratiakasvatuksen nimissä – "ulkovallat" puuttuivat Norjan kouluvaaleihin valeprofiileilla ja -uutisilla

yle 15:53 05.09

NRK:n ylin johto ei ole tiennyt tiedeohjelman hankkeesta etukäteen.


NRK: Kaikki Norjan turma­kopterin kyydissä olleet ovat kuolleet

iltasanomat 13:03 01.09

Kopterin putoamisesta hengissä selvinnyt matkustaja kuoli sairaalassa vammoihinsa.


Maastohiihdon supertähti sai kuulla äidiltään hämmentävän ehdotuksen valtaisan MM-menestyksen jälkeen: "Tarkoitin sitä todella"

MTV 13:58 25.08

20-vuotias Frida Karlsson nousi Seefeldin MM-kisoissa maastohiihdon supertähdeksi, kun saaliina oli uran kolme ensimmäistä arvokisamitalia aikuisten tasolla. NRK kertoo Karlssonin äidin hämmentävästä ehdotuksesta mitalisateen jälkeen.


Maajoukkuehiihtäjän sydänkohtauksen syy askarruttaa Therese Johaugia, pysäyttävä uutinen sai norjalaistähden pohtimaan: ”Onko tämä todella sen arvoista”

iltalehti 13:50 16.08

Norjan maajoukkuehiihtäjä Sondre Turvoll Fossli sai sydämenpysähdyksen kesken automatkan maanantaiaamuna. Uutinen sai Therese Johaugin mietteliääksi. Fossli selvisi kohtauksesta hengissä saatuaan tarpeeksi nopeasti hätäensiapua. – Ensinnäkin, olen iloinen siitä, että meni niinkin hyvin kuin meni. On pelottavaa, että näin voi tapahtua niin nuorelle miehelle. Se, että hän on niin kovassa kunnossa, tekee tilanteesta hyvin karmivaa, Johaug sanoo NRK:n haastattelussa.


Hämmästyttävä tieto: Therese Johaug lähti 10 000 metrin kultajuoksuunsa kovien hiihtotreenien jälkeen – "Lähdin kilpailemaan leveä hymy huulillani, vain testatakseni itseäni"

iltalehti 17:59 15.08

Therese Johaug vastasi Expressenin haastattelussa maajoukkueensa päävalmentajan Rikard Gripin toiveeseen ja kertoi osallistuneensa 10 000 metrin juoksuun vain treenin vuoksi. Therese Johaugin päätös kilpailla yleisurheilun Norjan mestaruuskilpailuissa 10 000 metrin juoksussa elokuun alussa toi hänelle kultaa ylivoimaisella suorituksella. Hiihtotähti juoksi voittoajakseen 32.20,86. 31-vuotias norjalainen ilmaisi myös Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle halunsa juosta Euroopan mestaruuskilpailuissa samalla matkalla, mikäli se sopisi hänen hiihtokautensa aikatauluihin.


Kiusatusta koulutytöstä pukukuningattareksi – itsetunto vahvistui roolileikeillä

stara 12:00 01.08

Nyky-yhteiskunta mahdollistaa erilaisten persoonallisuuksien loistamisen ja hyväksynnän. Monet hakevat parempaa


Lihava riita yhdestä kuvasta – Johannes Hosflot Kläbo raivostui Norjan hiihtoliitolle

iltasanomat 21:40 18.07

Hiihdon supertähden Johannes Hosflot Kläbon ja Norjan hiihtoliiton välit ovat tulehtuneet pahasti, uutisoi Norjan yleisradioyhtiö NRK.


Google poistaa lippuyhtiö Viagogon mainokset – estää lippuhuijauksia

stara 10:40 18.07

Olemme varoittaneet viime vuosina useasti Viagogo-lipunmyyntisivustosta, jossa asioineita on huijattu


usko, että minkään

Hot topics