NHL välttyi työsulun uhalta, pelit jatkuvat varmasti ainakin 2022 asti iltalehti 21:58 16.09

NHL:n pelaajayhdistys NHLPA ei irtisanonut nykyistä työehtosopimusta. NHL-seurojen omistajien ja pelaajia edustavan NHLPA:n välinen työehtosopimus saatiin valmiiksi tammikuussa 2013. Sopimus oli 10-vuotinen eli kauden 2021–22 loppuun asti. NHL:llä oli kuitenkin tämän vuoden syyskuun alkuun asti aikaa irtisanoa työehtosopimus. NHL ei käyttänyt tätä mahdollisuutta hyväkseen.


Suomalaispelaajat tehoilivat NHL-lupausten turnauksissa – Kakko ja Tolvanen huikeassa iskussa jatkoaika.com 14:40 11.09

Keskiviikon vastaisena yönä päättyneissä NHL-seurojen nuorten lupausten turnauksissa nähtiin jälleen runsaasti suomalaisväriä.


Mikko Rantasen tutkapari toivoo aliarvostetulle suomalaistähdelle muhkeaa jatkosopimusta – "Hän ansaitsee kaiken" MTV 11:17 29.06

Mikko Rantanen lukeutuu Sebastian Ahon ja Patrik Laineen ohella niiden suomalaispelaajien joukkoon, joiden sopimukset NHL-seurojensa kanssa päättyivät viime kauteen. Rantasen tutkapari Gabriel Landeskog toivoo Rantasen saavan ansaitsemansa sopimuksen.


Venäläistähti kiusoitteli vihjailevalla kuvalla somessa – saako Kaapo Kakon tai Aleksander Barkovin joukkue todellisen superhankinnan? iltalehti 20:15 25.06

Sergei Bobrovski on jokaisen maalivahtia kaipaavan organisaation kiikarissa. Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets näyttäisi menettävän kaksi venäläistähteään tänä kesänä. Sekä hyökkääjä Artemi Panarin että maalivahti Sergei Bobrovski käyvät neuvotteluja muiden NHL-seurojen kanssa ja ovat valmiita siirtymään, koska heidän sopimuksensa päättyvät Columbuksen kanssa.


Suomalaisten kokonaissaldo 22 pelaajaa ? Maple Leafs nappasi kaksi puolustajaa jatkoaika.com 00:37 23.06

NHL:n varaustilaisuuden toisena päivänä suomalaispelaajia päätyi NHL-seurojen listoille jokaisella kierroksella.


NHL-seura kysyi laulutaidoista - 17-vuotiaalta huippulupaukselta naseva vastaus todella erikoiseen uteluun iltalehti 13:35 29.05

NHL Combine on käynnissä Buffalossa. Tapahtumassa pelaajat käyvät läpi kuntotestejä ja NHL-seurojen haastatteluja. Nuoret lahjakkuudet painavat Combinessa pitkiä ja raskaita päiviä, mutta mukaan sattuu aina aika ajoin hauskojakin hetkiä.


Näkökulma: Jukka Jalonen valmentaa Euroopassa, koska monet NHL-seurojen johtajista ovat sokeita iltalehti 16:35 26.05

Jukka Jalonen lyö mennen tullen laudalta monet NHL-valmentajat. Ruotsin ja sen jälkeen Venäjän tähtisikermän kaataminen Slovakian kisoissa on vain yksi osoitus siitä, miten hyvä valmentaja Jukka Jalonen oikeasti on riippumatta siitä, miten sunnuntain MM-finaalissa käy. Jalosesta puhuttaessa pitää muistaa, että hänellä on jo päävalmentajana SM-kulta (2006), olympiapronssia (2010), miesten MM-kulta (2011) ja alle 20-vuotiaiden MM-kulta (2016).


Näkökulma: Jukka Jalonen lyö mennen tullen laudalta monet NHL-valmentajat iltalehti 16:35 26.05

Jukka Jalonen valmentaa Euroopassa, koska monet NHL-seurojen johtajista ovat sokeita. Ruotsin ja sen jälkeen Venäjän tähtisikermän kaataminen Slovakian kisoissa on vain yksi osoitus siitä, miten hyvä valmentaja Jukka Jalonen oikeasti on riippumatta siitä, miten sunnuntain MM-finaalissa käy. Jalosesta puhuttaessa pitää muistaa, että hänellä on jo päävalmentajana SM-kulta (2006), olympiapronssia (2010), miesten MM-kulta (2011) ja alle 20-vuotiaiden MM-kulta (2016).


NHL-kykyjenetsijä yllättyi Leijonien pelissä - huomasi Kaapo Kakossa tapahtuneen muutoksen: ”Vain viikoissa” iltalehti 07:16 22.05

NHL-seura Anaheim Ducksin kykyjenetsijä arvioi MM-kisoissa, että Kaapo Kakko on pelkästään SM-liigakauden jälkeen ottanut harppauksia pelissään. Leijonien kuopus, 18-vuotias Kaapo Kakko pelasi Slovakian MM-kisoissa huiman alkulohkon, mikä on ennestään nostanut huumaa nuoren lupauksen ympärillä. Kakko on ollut NHL-seurojen kiikarissa jo pitkään, mutta suuren suomalaisen kiekkoyleisön tietoisuuteen nuorukainen nousi viimeistään MM-kisoissa.


Leijonien puolustaja nousi sensaatioksi, jota revitään NHL:ään joka puolelta – teki neljä vuotta sitten koko uran mullistaneen radikaalin ratkaisun: "En olisi tässä" MTV 06:40 16.05

Leijonien MM-puolustaja Oliwer Kaski oli vielä neljä vuotta sitten hyökkääjä. Hyökkääjä, joka ei mahtunut edes junioriseurassaan ykkösjoukkueeseen. Nyt hän on SM-liigakauden valovoimaisin puolustaja, MM-kisapelaaja ja lukuisten NHL-seurojen havittelema huippukyky.


Celticissä elämässään ”Aina Hovioikeus Valehoitaja Juha Mäenpään koti­talossa käänne Viking Sallyn Kangasniemi, 78, oleva Kaarlo omaisuus- ja ampuma-aserikoksista Patrik Laineen puheisiin perheen naiset Poliisi kiistää tiedot Rinne asettavat taklauksesta HIFKn Ville tiedot terrori-iskun suunnittelusta työvierailulle Valkoiseen taloon

Hot topics