Jets-kapteeni kuuli Patrik Laineen avautumisesta – "Hän ei ole saavuttanut tätä yksin, voin taata sen"

MTV 11:20 18.09

Patrik Laineen avautuminen Winnipeg Jetsin peluutuksesta nousi puheenaiheeksi NHL-seuran harjoitusleirillä tiistaina. Joukkueen kapteeni Blake Wheeler rauhoitteli maalipyssyn kommenteista noussutta kohua. 


NHL-seuran pukukopissa katkeruus Mikko Rantasta kohtaan kaukainen ajatus – ruotsalaistähdeltä avoin tilitys: ”Hän ei voi tehdä miljoonan diiliä vain ollakseen mukava”

MTV 07:31 16.09

Mikko Rantanen saa tilanteessaan paljon anteeksi NHL-seurakavereiltaan Colorado Avalanchessa. Harjoitusleiriltä sopimusneuvotteluidensa takia puuttuva suomalainen olisi viimeinen pelaaja, joka kääntäisi joukkueelle selkänsä.


Seurapomo haltioitui Kaapo Kakon tavasta karistaa ruoste ja ottaa peli haltuun – "Enkä puhu ainoastaan ratkaisumaalista"

MTV 09:21 13.09

Kaapo Kakko sai suitsutusta New York Rangersin puheenjohtajalta John Davidsonilta ennen NHL-seuran harjoitusleirin käynnistymistä. 


Rasmus Ristolainen asteli kaiken sanotun jälkeen NHL-seuransa leirille, avautuu nyt siirtosotkustaan: ”Olen nyt täällä ja taidan olla huomennakin”

MTV 22:46 12.09

Yllätyskäänteen myötä NHL-seurassaan Buffalo Sabresissa edelleen jatkava suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ei lähde kiistämään, että hän halusi kesällä siirtoa toiseen seuraan.


Kiristys tuomassa tulosta: NHL:n ykköskierroksen varaus lähellä jatkosopimusta

iltalehti 18:58 10.09

Agentin uhkailu KHL-sopimuksella on saamassa NHL-seuran taipumaan. New Jersey Devilsin 2015 ykkösvaraus Pavel Zacha on tshekkiläislähteen mukaan lähellä jatkosopimusta Devilsin kanssa. Sport.cz kertoo verkkosivuillaan, että tshekkihyökkääjä saattaa allekirjoittaa jatkosopimuksen minä hetkenä tahansa. Zachan 3-vuotinen tulokassopimus päättyi 1. heinäkuuta, jolloin hyökkääjästä tuli muun muassa Patrik Laineen, Mikko Rantasen ja Mitch Marnerin tavoin rajoitettu vapaa agentti.


Missä tenniksen US Open -voittaja Bianca Andreescu on syntynyt? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 10.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä NHL-seuran kanssa maailmanmestari Joel Kiviharjulla on sopimus alkavaksi kaudeksi? 2) Missä tenniksen US Open -voittaja Bianca Andreescu on syntynyt?


Mikko Rantanen jäämässä NHL-seuran harjoitusleirin ulkopuolelle – ”Ei vain minä ja ”Pate””

iltasanomat 16:01 09.09

Mikko Rantanen odottaa kärsivällisesti uutta sopimusta kotimaisemissa.


Mikko Rantanen jäämässä NHL-seuran harjoitusleirin ulkopuolelle – ”Ei vain minä ja ”Pate”

iltasanomat 16:01 09.09

Mikko Rantanen odottaa kärsivällisesti uutta sopimusta kotimaisemissa.


Minkä lajin tähtenä Nick Faldo kimalsi viime vuosituhannen lopulla?

iltalehti 05:55 02.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä NHL-seuran ainoat Stanley-cupin mestaruusvuodet ovat 1974 ja 1975? 2) Minkä lajin tähtenä Nick Faldo kimalsi 1980- ja 1990-luvuilla?


Edmontonissa herättiin Jesse Puljujärven Kärpät-uutiseen – "Paras teko hänelle itselleen ja Oilersille"

MTV 14:14 27.08

Edmonton Journal -lehden toimittaja David Staples kokee, että Jesse Puljujärven sopimus Oulun Kärppien kanssa on paras ratkaisu sekä Puljujärven että hänen NHL-seuransa Edmonton Oilersin kannalta.


NHL-seuran video suomalaishyökkääjästä sai fanit sekaisin – ”Kaipasimme häntä niin paljon”

MTV 06:54 23.08

Monet NHL-fanit odottavat jo malttamattomina lokakuussa alkavaa uutta kautta. Myös kiekkohullusta Montrealista löytyy tietenkin valtavasti intohimoisia kannattajia, ja yksi heidän suosikeistaan on Jesperi Kotkaniemi.


Minkä NHL-seuran sopimuspelaaja Otto Leskinen on? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 14.08

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä maassa ajetaan seuraava MM-ralli 22.–25. elokuuta? 2) Kuka on kerännyt urallaan eniten jäähyminuutteja jääkiekon SM-liigan runkosarjassa?


Pelicans-vahti tarttui NHL-seuran kutsuun – mistä ykkösmaalivahti lahtelaisille?

MTV 12:35 13.08

Lahden Pelicansissa viime kaudella pelannut maalivahti Jakub Skarek jatkaa uraansa Atlantin takana New York Islandersin organisaatiossa.


NHL:n tähtipuolustaja edelleen ilman diiliä – Jarmo Kekäläinen haluaa kiinnittää suojattinsa ennen harjoitusleiriä: "He odottavat, että joku tekee ensin sopimuksen"

MTV 19:57 08.08

NHL-seuran Columbus Blue Jacketsin GM on sorvaamassa jatkosopimusta tähtipuolustajansa Zach Werenskin kanssa.


Erikoinen järjestely: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen pomo toimii Carolinan GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta

MTV 17:52 08.08

NHL-seuran Carolina Hurricanesin GM Don Waddell toimii seuran GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta.


Mitä maata keihäänheittäjä Leryn Franco edusti olympiakisoissa? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 06.08

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä NHL-seuran kanssa Jani Hakanpää solmi tänä keväänä sopimuksen? 2) Mitä maata keihäänheittäjä Leryn Franco edusti olympiakisoissa?


Jesse Puljujärvi vahvisti Kalevalle: Edmonton jää taakse – "Pysyn Oulussa niin kauan, että minulla on sopimus"

MTV 07:08 03.08

Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi kertoo Kalevalle antamassaan haastattelussa, ettei aio palata NHL-seuransa Edmonton Oilersin vahvuuteen.


NHL-vahti ansaitsi mojovan palkankorotuksen – jätti jatkosopimuksen juhlimisen väliin yhdestä syystä

MTV 22:20 27.07

NHL-seuran Calgary Flamesin kanssa jatkosopimuksen tehnyt tshekkiläisvahti David Rittich kertoi olevansa liian uupunut jatkosopimuksen juhlimista varten. 


Joel Armia on joutunut muuttamaan paljon pelityyliään NHL:ssä – hämmästyi superlupauksen ympärillä pyörivästä huomiosta: ”Olihan se villiä”

MTV 19:36 27.07

Viime kausi jätti katkeran maun NHL-seuran Montreal Canadiensin hyökkääjälle Joel Armialle. 


Kalle Kossila löysi uuden NHL-seuran - siirtyy Toronto Maple Leafsiin

iltalehti 20:31 24.07

Kalle Kossilan ura jatkuu Toronto Maple Leafsin organisaatiossa. Viimeiset kolme vuotta Anaheim Ducksin organisaatioon kuulunut hyökkääjä Kalle Kossila siirtyy Toronto Maple Leafsiin. Kanadalaisseura kertoi keskiviikkona Kossilan, 26, kaksivuotisesta kahden suunnan sopimuksesta, jossa keskipalkka NHL:n puolella on 700 000 dollaria.


esimerkkiä ja jälkeen unholaan myöntää puhuneensa West Hamille makoisa

Hot topics