Genève-Servette HC hankki runsaasti NHL-kokemusta ? Wingels ja Bouma vahvistavat joukkuetta jatkoaika.com 19:43 15.08

Kokeneet NHL-pelaajat Tommy Wingels ja Lance Bouma siirtyvät Sveitsissä pelaavan Genève-Servette HC:n joukkueeseen.


NHL-seuran hilpeä video naurattaa somessa – suomalaispakki huvittavassa asussa MTV 12:00 24.05

NHL-pelaajat auttavat kauden aikana mainostamaan esimerkiksi oman seuransa ja sen yhteistyökumppanien tapahtumia. Esiintyminen ei ole täysin luontevaa kaikille kiekkomiehille, joten kuvauksissa nähdään erilaisia kommelluksia.


Predators-tähdet nostivat alppimaan Leijonien kantaan ? Suomen ja Sveitsin NHL-pelaajat palkkavertailussa jatkoaika.com 07:00 17.05

Leijonat kohtaa miesten MM-kisojen puolivälierässä Sveitsin. Torstai-illan vastustajaa pidetään yleisesti Suomea pienempänä kiekkomaana, mutta tämän vuoden MM-miehistöjä verratessa huomaa, ettei kyseessä ole ensinkään turha nippu. Joukkueiden NHL-pelaajat nostava likimain tasavertaista yhteenlaskettua tiliä.


Mies likaisten töiden takaa kerää suitsutusta – Savinainen saa Ahon ja Teräväisen loistamaan MTV 17:10 07.05

Ilman Veli-Matti Savinaisen panosta saman ketjun NHL-pelaajat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen eivät nousisi yhtä hyvin esille, huomauttavat C Moren asiantuntijat Pasi Nurminen ja Karri Kivi.


Vihattu NHL-valmentaja loi pohjan Pasi Nurmisen uralle: ”Sä et tiedä puoliakaan niistä kauhutarinoista” MTV 22:23 06.05

Nykyisin Latvian maajoukkueen penkin takana pitkällä sopimuksella työskentelevä Bob Hartley nousi puheenaiheeksi C Moren MM-lähetyksessä, kun entiset NHL-pelaajat Pasi Nurminen ja Petteri Nokelainen alkoivat muistella miehestä liikkuvia tarinoita.


Nämä Leijonat Petteri Sihvonen valitsisi MM-kisoihin – NHL-pelaajat sekoittivat pakkaa MTV 14:05 29.04

MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen on rakentanut oman toivelistansa Leijonien MM-miehistöksi. Joukkueen viralliset valinnat julkaistaan lähipäivien aikana.


Faktat eivät tue Leijonien ”NHL-kriisin" syvenemistä uusisuomi 11:45 29.04

”Leijonat kriisissä”, ”Miksi NHL-pelaajat eivät halua pelata MM-kisoissa?” -uutiset ovat varastaneet suomalaisessa urheilumediassa shown. Päävalmentaja Lauri Marjamäki ja Jääkiekkoliitto ovat saaneet kritiikkiä niskoilleen, vaikka Leijonien kuudesta parhaasta NHL:n runkosarjan pistemiehestä neljä saatiin MM-joukkueeseen.


MTV Sport selvitti: mistä Leijonien kieltäytymisaallossa on kyse? MTV 06:30 19.04

Viime viikkojen aikana eri kotitalouksissa on ihmetelty ääneen, kun monet suomalaiset NHL-pelaajat ovat kertoneet jättäytyvänsä pois kevään MM-kisoista. Mitä taustalla sitten on? Voidaanko puhua aidosta kieltäytymisaallosta ja johtavatko juuret nykyiseen valmennusjohtoon?


Kommentti: Nämä NHL-pelaajat vapautumassa Leijoniin – luvassa nimekkäitä poisjääntejä MM-kisoista iltasanomat 05:55 22.03

Tanskan MM-jäälle ei ole odotettavissa suurta sinivalkoista ryntäystä NHL:stä, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén.


aloittivat Id al-Adha kelasi EM-kultaa koomasta yli Kouvolalle yllätystappio Superpesiksen luottopuolustaja Nikkilä suututti Britanniassa tienaavien listaa

Uutiset