Sportsnet: TPS:n tähtihyökkääjä Oula Palve on muutaman NHL-seuran kiikarissa jatkoaika.com 20:22 15.11

Kanadalaissivusto Sportsnetin mukaan TPS:n Oula Palve on herättänyt kiinnostusta muutamissa NHL-joukkueissa. Sportsnet paljastaa, että NHL-pelaajatarkkailijat seurasivat Palvetta Karjala-turnauksen aikana.


Uber-taksissa kuvattu video vuodettiin nettiin – NHL-pelaajat haukkuivat valmentajaansa: ”Keskustelu nauhoitettiin tietämättämme” iltasanomat 10:20 06.11

Ottawa Senators käsittelee seuran sisäisesti kohuvideon, jossa pelaajat pilkkaavat apuvalmentajaa.


Pärnänen: NHL-pelaajat kävivät Helsingin yössä osoittamassa, etteivät he ole ammattietiikaltaan huippu-urheilijoita jatkoaika.com 09:01 06.11

Florida Panthersista esimerkiksi Mike Hoffmann kertoili viime alkuviikolla kaupungilla ryypänneensä Skohanissa pari päivää, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Selänne, Kurri, Koivu... entä muistatko muut suomalaiset NHL-pelaajat – testaa tietämyksesi! iltasanomat 09:00 27.10

NHL:ssä on esiintynyt 217 suomalaista NHL-pelaajaa. Muistatko heidät?


NHL-hyökkääjä julkaisi kuvaparin vähäpukeisesta "cheerleaderista" – toinen otos toi äkillisen käänteen MTV 19:19 22.10

Halloween-juhlat ovat iso osa pohjoisamerikkalaista perinnettä. Myös monet NHL-pelaajat viettävät lokakuun lopun juhlapäivää.


Kalervo Kummola: "Uskon aika vahvasti, että Pekingissä NHL-pelaajat ovat mukana" uusisuomi 18:38 17.10

NHL jätti Pyeongchangin olympiakisat välitiin ja NHL-kiekkoilijoiden osallistuminen Pekingin 2022 olympiakisoihinkin on epävarmaa. Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel totesi elokuussa, ettei asiasta ole uutta tietoa.


Mikael Granlund poseerasi koiran kanssa – joukkuekaverin säälimättömän rehellinen huomio räjäytti pankin MTV 21:31 08.10

Minnesota Wildin NHL-pelaajat vierailivat tänään paikallisessa löytöeläintalossa, joka on nimeltään ”Secondhand Hounds”. Mukana oli ainakin joukkueen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund.


Kuva: Putin kohotti maljan – Selänne, Kurri ja Barkov mukana Punakone-paitoihin pukeutuneena iltasanomat 15:11 23.08

Venäläiset NHL-pelaajat ylistivät Teemu Selännettä Sotshin hyväntekeväisyyspelin yhteydessä.


Genève-Servette HC hankki runsaasti NHL-kokemusta ? Wingels ja Bouma vahvistavat joukkuetta jatkoaika.com 19:43 15.08

Kokeneet NHL-pelaajat Tommy Wingels ja Lance Bouma siirtyvät Sveitsissä pelaavan Genève-Servette HC:n joukkueeseen.


NHL-seuran hilpeä video naurattaa somessa – suomalaispakki huvittavassa asussa MTV 12:00 24.05

NHL-pelaajat auttavat kauden aikana mainostamaan esimerkiksi oman seuransa ja sen yhteistyökumppanien tapahtumia. Esiintyminen ei ole täysin luontevaa kaikille kiekkomiehille, joten kuvauksissa nähdään erilaisia kommelluksia.


Predators-tähdet nostivat alppimaan Leijonien kantaan ? Suomen ja Sveitsin NHL-pelaajat palkkavertailussa jatkoaika.com 07:00 17.05

Leijonat kohtaa miesten MM-kisojen puolivälierässä Sveitsin. Torstai-illan vastustajaa pidetään yleisesti Suomea pienempänä kiekkomaana, mutta tämän vuoden MM-miehistöjä verratessa huomaa, ettei kyseessä ole ensinkään turha nippu. Joukkueiden NHL-pelaajat nostava likimain tasavertaista yhteenlaskettua tiliä.


Mies likaisten töiden takaa kerää suitsutusta – Savinainen saa Ahon ja Teräväisen loistamaan MTV 17:10 07.05

Ilman Veli-Matti Savinaisen panosta saman ketjun NHL-pelaajat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen eivät nousisi yhtä hyvin esille, huomauttavat C Moren asiantuntijat Pasi Nurminen ja Karri Kivi.


Vihattu NHL-valmentaja loi pohjan Pasi Nurmisen uralle: ”Sä et tiedä puoliakaan niistä kauhutarinoista” MTV 22:23 06.05

Nykyisin Latvian maajoukkueen penkin takana pitkällä sopimuksella työskentelevä Bob Hartley nousi puheenaiheeksi C Moren MM-lähetyksessä, kun entiset NHL-pelaajat Pasi Nurminen ja Petteri Nokelainen alkoivat muistella miehestä liikkuvia tarinoita.


Nämä Leijonat Petteri Sihvonen valitsisi MM-kisoihin – NHL-pelaajat sekoittivat pakkaa MTV 14:05 29.04

MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen on rakentanut oman toivelistansa Leijonien MM-miehistöksi. Joukkueen viralliset valinnat julkaistaan lähipäivien aikana.


Faktat eivät tue Leijonien ”NHL-kriisin" syvenemistä uusisuomi 11:45 29.04

”Leijonat kriisissä”, ”Miksi NHL-pelaajat eivät halua pelata MM-kisoissa?” -uutiset ovat varastaneet suomalaisessa urheilumediassa shown. Päävalmentaja Lauri Marjamäki ja Jääkiekkoliitto ovat saaneet kritiikkiä niskoilleen, vaikka Leijonien kuudesta parhaasta NHL:n runkosarjan pistemiehestä neljä saatiin MM-joukkueeseen.


MTV Sport selvitti: mistä Leijonien kieltäytymisaallossa on kyse? MTV 06:30 19.04

Viime viikkojen aikana eri kotitalouksissa on ihmetelty ääneen, kun monet suomalaiset NHL-pelaajat ovat kertoneet jättäytyvänsä pois kevään MM-kisoista. Mitä taustalla sitten on? Voidaanko puhua aidosta kieltäytymisaallosta ja johtavatko juuret nykyiseen valmennusjohtoon?


Kommentti: Nämä NHL-pelaajat vapautumassa Leijoniin – luvassa nimekkäitä poisjääntejä MM-kisoista iltasanomat 05:55 22.03

Tanskan MM-jäälle ei ole odotettavissa suurta sinivalkoista ryntäystä NHL:stä, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén.


170?000 – ”Pihtasimme suudelmaa

Uutiset