Saksalaiskiekkoilija herkutteli sensaatiovoitolla: "Ruotsalaiset olivat hermostuneita" MTV 12:41 22.02

Saksa saavutti historiansa ensimmäisen voittonsa Ruotsista olympiajääkiekossa lyötyään Tre Kronorin puolivälieräottelussa jatkoajalla 4-3. Vaikka NHL-pelaajat eivät ole mukana olympialaisissa, harva uskalsi laittaa rahojaan likoon Saksan puolesta.


Leijonat kuolemanotteluun Kanadaa vastaan – nämä faktat pätevät aina, vaikka NHL-pelaajat olisivatkin poissa MTV 17:26 20.02

Suomen kiekkomiehet saavat alle vuorokauden aikaa palautua voitetusta neljännesvälieräottelusta Etelä-Koreaa vastaan, kun uusi kamppailu Kanadaa vastaan on jo edessä.


Ilja Kovaltshuk Pyeongchangissa: "Kaikkien parhaiden pitäisi pelata olympialaisissa" MTV 07:17 14.02

Ilman kansallistunnuksia olympialipun alla pelaavan Venäjän jääkiekkojoukkueen tähtipelaaja Ilja Kovaltshuk odottaa tasokasta olympiaturnausta, vaikka NHL-pelaajat eivät ole mukana. Kovaltshukia harmittaa silti, ettei NHL ole turnauksessa mukana.


Miehet huomenna olympialaisten valokeilaan - Kanadalla ylivoimaisesti eniten NHL-kokemusta jatkoaika.com 19:00 13.02

Vaikka nykyiset NHL-pelaajat loistavatkin poissaolollaan Pyeonchangista, on jokaisella joukkueella riveissään NHL-kokemusta. Maakohtaisessa tilastossa kärjessä on Kanada. Suomen joukkueesta NHL-kokemusta ei juurikaan löydy.


Mikä ykkösketju! Tältä näyttäisi Leijonien olympiajoukkue NHL-pelaajilla - Jere Lehtinen: ”Potentiaali on melkoinen” iltalehti 10:15 25.01

The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun on valinnut Suomelle joukkueen kuvitteellisiin NHL-olympialaisiin. The Athletic -lehti on julkaissut talven aikana What if? -juttusarjaa, jossa spekuloidaan olympiajoukkueilla, jos NHL-pelaajat olisivat valittavissa. Tällä viikolla vuorossa on Suomi. Toimittaja Pierre LeBrun on rakentanut ykkösketjun Aleksander Barkovin ympärille, luonnollisesti. Laidoilla on maalausvoimaa Patrik Laineen ja Mikko Rantasen muodossa.


21 olympiadebytanttia! Näin NHL-pelaajien puuttuminen näkyy Leijonissa MTV 19:02 22.01

Kun NHL-pelaajat eivät osallistu Pyeongchangin talviolympialaisiin, avautuvat olympiaovet ensimmäisen kerran monille pelaajille. Leijoniin valituista 25 pelaajasta peräti 21 tahkoaa helmikuussa uransa ensimmäiset olympialaiset.


Tässä on Leijonien joukkue Pyeongchangin olympiaturnaukseen iltalehti 16:16 22.01

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki julkisti maanantaina joukkueen, jolla Suomi lähtee tavoittelemaan menestystä Pyeongchangin olympiaturnauksesta. Joukkue koostuu kolmesta maalivahdista ja 22 kenttäpelaajasta. NHL-pelaajat eivät ole mukana tämän vuoden olympiaturnauksessa.


Uutiset