Vakava tilanne NHL-joukkueen harjoituksissa: jäähän lyyhistynyt pelaaja alkoi kouristella – kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

iltalehti 23:08 14.11

Calgary Flamesin harjoituksissa tapahtui dramaattinen tilanne. ”Vakava tapaus Flamesin harjoituksissa juuri nyt. T.J. Brodie lyyhistyi jäähän ja alkoi kouristella”, The Athleticiin kirjoittava toimittaja Scott Cruickshank kirjoitti Twitterissä. 29-vuotias kanadalaispuolustaja Brodie on pelannut tällä kaudella 21 NHL-ottelua tehoin 0+8.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo viides debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo kolmas debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Ilouutisia: Mikko Rantanen ensi kertaa harjoituksissa loukkaantumisen jälkeen – "Ottanut edistysaskelia"

MTV 13:45 12.11

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa joukkueen harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen, jääkiekon NHL-joukkue kertoo sivuillaan.


Ilouutisia: Mikko Rantanen ensi kertaa harjoituksissa loukkaantumisen jälkeen

MTV 13:45 12.11

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa joukkueen harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen, jääkiekon NHL-joukkue kertoo sivuillaan.


Nuori NHL-tähti tunsi itsensä pikkulapseksi, kun idoli saapui koppiin – legenda nosti esille ison eron omaan nuoruuteensa

MTV 12:12 09.11

Buffalo Sabresin NHL-joukkueen superlupaus Rasmus Dahlin koki elämänsä yllätyksen, kun ruotsalaislegenda Nicklas Lidström tuli tervehtimään häntä pukukoppiin. 


Nuori NHL-tähti tunsi itse pikkulapseksi, kun idoli saapui koppiin – legenda nosti esille ison eron omaan nuoruuteensa

MTV 12:12 09.11

Buffalo Sabresin NHL-joukkueen superlupaus Rasmus Dahlin koki elämänsä yllätyksen, kun ruotsalaislegenda Nicklas Lidström tuli tervehtimään häntä pukukoppiin. 


Tyly päätös! Carolina Hurricanes haluaa eroon suomalaispelaajastaan

MTV 22:54 07.11

NHL-joukkue Carolina Hurricanes on asettanut suomalaispuolustaja Alex Lintuniemen siirtolistalle.


Patrik Laineen ketjukaverin tilasta kantautuu synkkiä tietoja, viruu yhä sairaalassa – suomalaistulokas paikkaamaan NHL:ään

iltasanomat 18:54 07.11

Winnipeg Jetsin Bryan Littlen loukkaantumisesta kantautui huolestuttavia uutisia. Samalla Joona Luoto nostettiin NHL-joukkueen matkaan.


Joko nyt on debyytin aika, Otto Koivula? ? Islanders nosti hyökkääjän toistamiseen lyhyen ajan sisään NHL:ään

jatkoaika.com 17:06 05.11

New York Islanders nosti Otto Koivulan jälleen NHL-joukkueensa mukaan. Suomalainen ei ole vielä pelannut maailman parhaassa liigassa yhtään ottelua.


Winnipegin tähtipuolustajan mystisen poissaolon syy paljastui – pahoissa riidoissa seuran kanssa

iltalehti 13:51 05.11

Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglien ei ole pelannut otteluakaan koko kaudella. Seura on hyllyttänyt tähtipuolustajansa ilman palkkaa. Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien, 34, ei ole ollut tällä kaudella lainkaan Jetsin riveissä. Hänen poissa ollessaan seura on jakanut vastuuta entistä leveämmälle, ja muun muassa 18-vuotias suomalaislupaus Ville Heinola on saanut peliaikaa NHL-joukkueen takalinjoilla. Jets kertoi aiemmin hyllyttäneensä Byfuglienin ilman palkkaa. Asiaa ei vielä tuolloin ihmetelty, koska yhdysvaltalaispakin poissaolon syyksi oli ilmoitettu ”henkilökohtaiset syyt”. Hänen kerrottiin harkitsevan koko uransa lopettamista.


NHL-seura julkaisi raisun kuvan suomalaispuolustajan lämärin voimasta – ”Räjäytti kiekon lasin läpi”

iltasanomat 23:31 04.11

NHL-joukkue Dallas Starsin puolustaja Esa Lindell räjäytti päätypleksin sirpaileiksi.


Silkkaa kiekkoerotiikkaa – suomalaiset NHL-lupaukset tekivät vastustajista merimerkkejä

MTV 07:47 04.11

NHL-joukkue Winnipeg Jetsin farmijoukkueessa pelaavat Ville Heinola ja Sami Niku saivat pelin näyttämään siltä kuin vastassa olisi ollut paikallinen harrastejoukkue. 


NHL:n yön suomalaiset: Uuden alun saanut luottopakki pääsi juhlimaan jatkoaikavoittoa

MTV 06:29 04.11

Puolustaja Olli Määttä on ottanut vakaasti paikkansa NHL-joukkue Chicago Blackhawksin puolustuksessa.  


Teemu Selänne muisteli NHL-joukkuekaverinsa omituista tekoa ravintolassa – ”Se oli vastenmielistä”

iltasanomat 07:49 01.11

Teemu Selänne kertoi entisen joukkuekaverinsa erikoisesta tempauksesta.


NHL-unelman jahtaaminen tyssäsi tylysti ilman perusteluja, nyt JYP-tähti hallitsee SM-liigan maalipörssiä – "Eroa kuin yöllä ja päivällä"

MTV 06:30 01.11

JYPin Julius Nättinen on ollut yksi SM-liigan alkukauden vaikuttavimmista pelaajista. Miten 22-vuotias Nättinen on päätynyt NHL-joukkueen hylkäämästä nuorukaisesta maalipörssin kärkinimeksi?


Teemu Selänne empii NHL-joukkueen tarjouksen edessä – ”Se olisi sitten uusi ura”

iltasanomat 08:05 30.10

Anaheim Ducks yrittää kosiskella suomalaislegendaa mukaan taustavoimiinsa.


Tuskissaan kierivä Rangers-luotsi otti kantaa Kaapo Kakon alakuloon – huomautti isosta muutoksesta: ”Hänellä olisi jo 18 pistettä”

iltalehti 10:07 29.10

New York Rangers luisui tappiokierteeseen. NHL-joukkueen päävalmentaja näyttää harvoin niin tuskaiselta kuin David Quinn tällä hetkellä. Tunnetila on helppo ymmärtää. Quinnin pitäisi kehittää Rangersin nuoria pelaajia mutta myös voittaa pelejä. Tällä hetkellä tulokset ovat kaikin puolin kehnoja.


Joel Armia on sitkeä sissi, joka on noussut NHL-läpimurtonsa porteille – taustalla selvä asennemuutos: "Olen kehittynyt siinä, että osaan ottaa rennommin"

yle 12:11 26.10

Joel Armian pitkä ja kivinen tie NHL-joukkueen ratkaisupelaajaksi hakee suomalaisessa jääkiekossa vertaistaan.


Kaapo Kakko nostettiin New York Rangersin ykkösketjuun – "Pelaan huonoa kiekkoa"

yle 23:41 24.10

New York Rangers on viimeistellyt vain 19 maalia seitsemään peliin. Manhattanin NHL-joukkue lähtee katkaisemaan viiden mittelön mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan uudistetuin ketjuin ottelussa Buffaloa vastaan.


aikana useita keltaliiveillä ”juhla­mielen­osoitus” sanoa, mitä tapahtui” valtakunnansovittelijan luona

Hot topics