NBA-finaaleissa pahasti loukkaantunut supertähti siirtyy Brooklyniin - ensi kausi vielä vaakalaudalla

iltalehti 06:27 01.07

Brooklyn Nets haali koripallotähti Kevin Durantin Golden State Warriorsista. NBA:n sopimussääntöjen vuoksi Durant ja Nets pääsevät allekirjoittamaan sopimuksensa virallisesti aikaisintaan ensi lauantaina. Durant kertoi siirrostaan sosiaalisessa mediassa. 30-vuotias laitahyökkääjä jäi vapaaksi agentiksi, koska hän ei halunnut käyttää sopimuksessaan Warriorsin kanssa ollutta jatko-optiota. Durant tiedotti tekevänsä Brooklynin kanssa niin sanotun maksimitason sopimuksen, mikä tarkoittaa supertähden tapauksessa neljän vuoden ja 164 miljoonan dollarin arvoista sopimusta.


Uskomatonta urheiluhenkeä! NBA-finaaleissa hävinnyt Golden State Warriors yllätti mestarijoukkue Toronto Raptorsin tyylikkäällä tavalla

MTV 10:47 18.06

NBA-finaaleissa Toronto Raptorsille hävinnyt Golden State Warriors onnitteli parempaansa todella tyylikkäästi.


Paljastiko urheilulegenda vihdoin erikoisen episodin haisevan taustan? Pyörätuolilla ulos, ihmeparantuminen hetkessä: ”Ykköselle vai kakkoselle?”

iltalehti 07:44 12.06

Paul Pierce saattoi vihdoin paljastaa, mitä tapahtui vuoden 2008 NBA-finaaleissa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Koripallolegenda Paul Pierce pelasi vuonna 2008 NBA:n finaaleissa Boston Celticsin paidassa.


NBA-finaaleille jatkoa dramaattisten vaiheiden jälkeen – supertähti palasi ja loukkaantui heti uudelleen!

MTV 06:47 11.06

Golden State Warriors otti voiton pakkopaikassa koripallon NBA-finaaleissa Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. Warriors löi Raptorsin Torontossa 106-105 ja kavensi loppuottelusarjan 2-3:een. 


Viime vuosien hallitsija lyötiin NBA-finaaleissa köysiin – valmentaja: "Ei tuo pelota"

MTV 11:22 08.06

Toronto Raptors harppasi NBA-koripalloliigan mestaruuden kynnykselle, kun liigaa viime vuodet hallinnut Golden State Warriors taipui finaalisarjan 4. ottelussa kotiparketillaan 92–105-tappioon. Raptors johtaa sarjaa voitoin 3–1, ja sillä on mahdollisuus sinetöidä ensimmäinen mestaruutensa, kun viides finaali pelataan Torontossa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.


Toronto enää voiton päässä historiallisesta mestaruudesta

yle 07:02 08.06

Toronto juhli jo kolmatta voittoaan Golden Statesta koripallon NBA-finaaleissa.


Toronto enää voiton päässä historiallisesta mestaruudestaan

yle 07:02 08.06

Toronto juhli jo kolmatta voittoaan Golden Statesta koripallon NBA-finaaleissa.


Toronto venytti johtoaan NBA-finaaleissa 3–1:een – historiallinen mestaruus enää voiton päässä

iltasanomat 07:01 08.06

Kanadalainen Raptors on tiukasti kiinni mestaruudessa.


Supertähti Curry nakutti peräti 47 pistettä, mutta Toronto siirtyi silti johtoon NBA-finaaleissa

yle 09:25 06.06

Durant, Thompson ja Looney olivat sivussa hallitsevalta mestarilta


Torontoa ei kannata vielä hylätä NBA-finaaleissa - Golden Statelta saattaa puuttua useita avainpelaajia

iltalehti 12:18 05.06

Nations Leaguen ratkaisupelit alkavat tänään A-liigan välieräottelulla Portugali-Sveitsi. Nations Leaguen yksiosaisissa välieräpeleissä kotiedun merkitystä ei kannata ylikorostaa. Edun ohella kotijoukkueelle on tarjolla käytännössä myös kaikki paineet (joskin ehkä juuri tässä kilpailussa ne eivät ole maksimaaliset). Kotijoukkueen painetekijöiden vastakohta on vierasjoukkueen mahdollisuus tehdä taktiikka vain ja ainoastaan tähän yhteen vieraspeliin (ei tarvitse edes alitajuisesti miettiä "toista osaa"). Vierasjoukkueen ei tarvitse miettiä pelin "kauneusarvoja" tai yhtään mitään muutakaan. Pätevällä valmentajalla tilanne lähes kuittaa kotiedun.


NBA-finaaleiden yllä pyörii erikoinen ilmiö – supersuosittu rap-artisti sanasodassa tähtipelaajien kanssa

MTV 07:08 03.06

Tämän kevään ja alkukesän koripallon NBA-finaaleissa kohtaavat ennakkosuosikki Golden State Warriors ja ensimmäistä kertaa koskaan loppuhuipennuksessa mukana oleva Toronto Raptors. Finaaleiden avauksessa Raptors järjesti yllätyksen kaadettuaan Warriorsin. Suomen aikaan maanantain vastaisena yönä pelatussa toisessa kohtaamisessa Warriors tasasi voitot.


Onko tänä vuonna Stephen Curryn vuoro nousta NBA-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi? Sormen sijoiltaanmeno estää swingit, mutta ei hidasta parketilla

yle 21:38 21.05

Portlandin länsilohkon finaaleissa murskannut Golden State kohtaa NBA-finaaleissa joko Milwaukeen tai Toronton.


kauneusihanteet taklaavan toista tyrmistyisi nähdessään nykynaisen,

Hot topics