Suora lähetys kello 00.45: Historiallinen avaruus­lento lähestyy – ennakko­info avaruus­keskuksesta

iltasanomat 00:07 26.05

SpaceX-yhtiö on valmistanut Nasalle uuden avaruusaluksen, joka voi keskeyttää lennon kesken nousun.


Yhdysvallat palaa lennättämään ihmisiä avaruusasemalle – Nasan astronauteille on ostettu yhdeksän vuotta kyyti Venäjältä

yle 14:55 25.05

Ensimmäinen miehitetty matka Dragon-kapselilla on vielä koelento, jota ohjaa kaksi kokenutta astronauttia. Jatkossa Dragonin on määrä lentää ja telakoitua automaattisesti.


Suomalaisilta naisilta jättimäisiä rahasummia petkuttanut Tinder-huijari pääsi yllättäen vankilasta – istui sattuman oikusta vain kolmasosan tuomiostaan

iltasanomat 22:30 24.05

Simon Leviev pääsi uuden koronasäännön vuoksi israelilaisvankilasta etuajassa vapaaksi, vaikka poliisi pelkää, että mies pakenee maasta toistamiseen.


Astronauteilla kenraaliharjoitus ensi viikon historialliselle avaruuslennolle

iltasanomat 22:15 24.05

Kaksi Nasan astronauttia lentävät alkavalla viikolla ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen amerikkalaisvalmisteisella avaruusaluksella.


NASA etsii vapaaehtoisia – suljetaan kuukausiksi venäläiseen laboratorioon

stara 08:00 23.05

Sosiaalinen eristäytyminen on tullut monille tutuksi koronakriisin vuoksi. Aivan kenellä


Povipommi Katie Price täytti 42 vuotta – 14-vuotialta Juniorilta nasakka kuitti äidille

mtv 18:15 22.05

Katie Pricen poika Junior Andre onnitteli äitiään tämän syntymäpäivänä Instagramissa, mutta ei malttanut olla vitsailematta tämän iästä.


Tempparit-Vilman lapsivedet menivät kesken somevideon kuvaamisen – julkaisee nyt itkuisia videoita sairaalasta: lapsen isä ei pääse synnytykseen koronan vuoksi

iltasanomat 08:29 20.05

Temppareista tutuksi tulleiden Vilman ja Juuson esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä. Juuso ei kuitenkaan pääse mukaan synnytykseen koronasäädösten vuoksi.


Entinen maajoukkuehiihtäjä avautui herkästä ongelmasta – kehottaa muitakin naisia puhumaan: ”Tunsin häpeää ja epäonnistumista vartalostani”

iltalehti 14:34 18.05

Ruotsin entinen maajoukkuehiihtäjä Magdalena Pajala puhui raskaaksi tulemisen vaikeudesta urheilu-uran jälkeen. Ruotsin hiihtomaajoukkuetta edustanut Magdalena Pajala kertoo Instagram-tilillään uransa jälkeisestä terveysongelmasta, joka oli hänelle kova paikka. Pajala halusi saada lapsen, mutta esteenä oli epäsäännöllinen kuukautiskierto. Hänet tutkinut lääkäri epäili munasarjojen monirakkulaoireyhtymää.


Karanteenia rikkovia lukitaan kummitustaloon Indonesiassa

stara 13:20 18.05

Monissa maissa koronasääntöjä rikkovia rangaistaan sakkorangaistuksella, mutta Indonesiassa käytössä on


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 18.05

Monissa maissa koronasääntöjä rikkovia rangaistaan sakkorangaistuksella, mutta Indonesiassa käytössä on


Korona nosti kouluruuan hinnan taivaisiin Porissa: lounasannos maksoi peräti 8,40 euroa

yle 08:39 18.05

Palveluliikelaitos nosti väliaikaisesti koulujen ja päiväkotien ruuan hintaa, mutta tämäkään ei riittänyt kattamaan kaikkia etäopetuksen aikana syntyneitä tappioita.


Bundesliigapelaajat rikkoivat koronasääntöjä jopa poskisuukoin – sitten tuli ärähdys

MTV 20:00 17.05

Jalkapallon Saksan Bundesliigan paluu pelikentille koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen toi pelejä seuranneille nähtäväksi muun muassa turvavälit maalijuhlinnassa. Pelaajille oli turvaohjeistuksissa painotettu, että kontaktia on vältettävä aina kun mahdollista ja eritoten maalin juhlimisessa, mutta aivan sataprosenttiseen eristäytymiseen ei ylletty.


Useita kuollut hengityskoneista syttyneissä tulipaloissa Venäjällä – asiantuntija kertoo, voisiko vastaavaa tapahtua Suomessa

iltasanomat 22:15 12.05

Venäjällä kahdessa koronasairaalassa on syttynyt tuhoisa tulipalo vain viikon aikana. Palojen uskotaan olevan lähtöisin hengityskoneista.


Pietarilaisessa koronasairaalassa hirvittävä tragedia: Useita hengitys­koneessa olleita potilaita kuoli liekkeihin – IS seuraa

iltasanomat 09:41 12.05

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Viisi kiinnostavaa juttua sunnuntai-iltaan: rokotetuotanto halutaan omiin käsiin, tavallisen koronasairastajan tarina ja yllättävä musta aukko

yle 18:00 10.05

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.


Syöpädiagnoosista pian neljä vuotta – Heidi Sohlberg iloitsee vuosikontrollin tuloksista

iltalehti 19:47 08.05

Heidi Sohlberg sai hyviä uutisia. Vuoden 2001 Miss Suomi, juontaja Heidi Sohlberg, 38, sai rintasyöpädiagnoosin kesällä 2016. Häneltä poistettiin tuolloin kummatkin rinnat ja lokakuussa 2018 myös munasarjat. Sohlberg on kertonut syövästään ja sen hoidosta avoimesti sosiaalisessa mediassa pitkin matkaa. Nyt, liki neljä vuotta syöpädiagnoosin saamisen jälkeen hän iloitsee Instagramissaan:


Jättiyllätys! Tom Cruise lähetetään avaruuteen - Nasa mukana elokuvaprojektissa

iltalehti 13:57 08.05

Tom Cruise tähdittää Kansainvälisellä avaruusasemalla kuvattavaa elokuvaa, kertoo Nasa. Toimintatähti Tom Cruise lähetetään kuvaamaan seuraavaa elokuvaansa avaruuteen, tiedottaa Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintovirasto Nasa. – Nasa on innoissaan päästessään tekemään elokuvaa Tom Cruisen kanssa Kansainvälisellä avaruusasemalla, kirjoitti Nasan pääjohtaja Jim Bridenstine tiistaina Twitterissä.


Tom Cruise, NASA ja Elon Musk yhteistyöhön – elokuvaa aiotaan kuvata avaruudessa

stara 10:00 08.05

Tom Cruise tunnetaan näyttelijälle joka ei kaihda riskien ottamista elokuvissaan.


Nasa täräytti pöytää jättiyllätyksen: Tom Cruise lennätetään avaruusasemalle kuvaamaan elokuvaa!

mtv 22:23 06.05

Näyttelijä Tom Cruise, 57, lähtee avaruuteen yhteistyössä Yhdysvaltain avaruushallinnon kanssa.


Suomen tunnetuin ikoni kiersi ortodoksien ristisaatossa Helsingin koronasairaaloissa – Kirkko halusi ilmaista myötätuntonsa sairastuneille ja heitä hoitaville

yle 15:00 06.05

Ristisaatot kuuluvat oleellisena osana ortodoksiseen traditioon. Niitä on toimitettu esimerkiksi katovuosina ja kulkutautien riehuessa.


Hot topics