Mandy Moore esitteli miljoonataloaan – näin seksymboli asuu Kaliforniassa stara 20:40 04.07

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä-laulaja Mandy Moore lukeutui Hollywoodin suosituimpien


Viihdelehti Stara.fi stara 20:40 04.07

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä-laulaja Mandy Moore lukeutui Hollywoodin suosituimpien


Venla Saartamo, 36, palaa Miia Laitelan rooliin – Salkkareiden jättisuosio pakotti tekemään nuorena suuria valintoja: ”Se oli raffi elämänkoulu” iltasanomat 15:01 01.06

Salkkareiden Miia Laitelana tunnetuksi tulleen näyttelijä-laulaja Venla Saartamon lapsetkin ovat innostuneita näyttelemisestä ja he ovat nuoresta iästään huolimatta tuttuja kesäteatterin näyttämöltä ja elokuvista.


Paula Vesala julkaisi yhteiskuvan näyttelijä Johannes Holopaisen kanssa - juhlissa mukana myös Chewbacca-Joonas iltalehti 09:58 11.05

Näyttelijä-laulaja on ollut samoissa pirskeissä Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamon kanssa. Taiteilija Paula Vesala erosi aviomiehestään Lauri Ylösestä syksyllä 2016. Paula on pitänyt yksityiselämänsä visusti itsellään, mutta huhuja uudesta rakkaasta on ollut liikkeellä. -lehti on kertonut, että Vesala on bongattu usein näyttelijä Johannes Holopaisen seurassa. Sekä Paula että Johannes näyttelevät Tuntematon sotilas -elokuvassa.


Seiska: Samuli Edelmann ja Laura-vaimo: Avioero! iltalehti 13:07 07.05

Pariskunta on jättänyt yhdessä avioerohakemuksen käräjäoikeuteen. Näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann ja hänen vaimonsa Laura Tuomarila eroavat. Iltalehdelle vahvistetaan Espoon käräjäoikeudesta, että pariskunta on jättänyt yhteisen avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen 25. huhtikuuta. Erosta uutisoi ensimmäisenä . Edelmann ja Tuomarila ovat olleet naimisissa vuodesta 1999. Heillä on kaksi lasta.


Reeta Vestman mukana Broadwaylle tähtäävässä musikaalissa: ”Tämä on mieletön mahdollisuus” iltalehti 12:44 15.04

Näyttelijä-laulaja Reeta Vestman tekee upeaa uraa New Yorkissa. Video: Reeta Vestman antaa näytteen laulutaidoistaan. Näyttelijä-laulaja Reeta Vestman löysi ilmoituksen lehdestä, pääsi koe-esiintymiseen ja luo nyt uutta uraa New Yorkin teatterimaailmassa.


Aku Louhimiehen elokuvissa näytellyt Samuli Edelmann: "Psyykeni on liian herkkä niin hajottavalle tavalle tehdä töitä" mtv 11:50 13.04

Samuli Edelmann on näytellyt kohun keskelle joutuneen Aku Louhimiehen ohjauksessa muun muassa Irtiottoja-sarjassa ja Riisuttu mies -elokuvassa. Näyttelijä-laulaja kommentoi kohua eilen EVS-ohjelmassa.


hänen luennoilleen” keskisuomalainen pariskunta myös keskisuomalainen

Uutiset