Venäjän Paris Hilton, Putinin perhetuttu ja presidenttiehdokas – Ksenia Sobtshak sekottaa Venäjän oppositiota MTV 07:25 17.03

Uskottava ehdokas tai ei, Ksenia Sobtshak ainakin taitaa median pyörityksen. Sobtshakista on puhuttu näissä vaaleissa enemmän kuin kenestäkään - presidentti Putinia tietysti lukuunottamatta. Sobtshakia epäillään kuitenkin Kremlin tekeleeksi, jonka päätarkoitus on sotkea oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin kannattajien rivit.


Tomb Raider palasi muuttuneena: Lara Croft näyttää vihdoin tämän ajan naissankarilta – urheilullisen Alicia Vikanderin seksikkyyttä ei tarvitse erikseen korostaa iltasanomat 07:21 16.03

Uusi Tomb Raider -seikkailu ei kuitenkaan pärjää siinä, missä sen pitäisi loistaa, arvioi elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Pekka Jormakka naureskelee Jokereihin liitetyille somenäkemyksille: "Tuo vain lisäbuustia" MTV 21:35 14.03

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit aloittaa läntisen konferenssin välieräsarjan Moskovan TsSKA:ta vastaan perjantaina. Joukkueet ovat kohdanneet viime vuosien aikana pudotuspelivaiheessa. Näissä sarjoissa TsSKA on ollut parempi.


Tuomas Enbuske julkaisi tunteikkaan kuvan naisystävän ja vastasyntyneen lapsen kanssa: ”Näissä hetkissä arvot menevät uusiksi” iltalehti 07:04 14.03

Mediapersoona Tuomas Enbuske julkaisi Instagramissa kauniin kuvan. Mediapersoona Tuomas Enbuske on julkaissut Instagramissa kuvan naisystävänsä Sarian "Salli" Antilan kanssa. - Näissä hetkissä omat arvot menevät uusiksi, Enbuske hehkuttaa sydänhymiön kera.


Tuomas Enbuske sai perheenlisäystä - tunteikas kuva naisystävän ja vastasyntyneen lapsen kanssa: ”Näissä hetkissä arvot menevät uusiksi” iltalehti 21:49 13.03

Mediapersoona Tuomas Enbuskesta tuli kolmannen kerran isä. Mediapersoona Tuomas Enbuske on saanut perheenlisäystä naisystävänsä Sarian "Salli" Antilan kanssa. Pari toivotti tervetulleeksi maailmaan pienen tulokkaan. Enbuske tiedotti asiasta Instagram-tilillään julkaisemalla yhteiskuvan itsestään, vastasyntyneestä ja lapsen äidistä. - Näissä hetkissä omat arvot menevät uusiksi, Enbuske hehkuttaa sydänhymiön kera.


Näissä ammateissa ihmiset olivat onnellisimpia - onko sinun ammattisi listalla? iltalehti 09:50 13.03

Urasivusto CareerBliss listasi ammatit, joissa ihmiset olivat onnellisimpia. Vuonna 2015 tehdyssä listauksessa ykkösenä on rehtori. CareerBliss on rankannut eri ammateissa työskentelevien onnellisuusmäärää jo vuosia. Tässä on ammattien viiden kärki parin vuoden takaisesta mielipidekyselystä.


Tulosruutu selvitti: kuinka suurista panoksista parjatuissa "säälipudotuspeleissä" pelataan? MTV 23:02 12.03

SM-liigan pudotuspelit alkavat huomenna ensimmäisellä kierroksella, jossa runkosarjan sijoille 7-10 jääneet joukkueet ratkaisevat viimeisten puolivälieräpaikkojen kohtalon. Tulosruutu selvitti, millaisista rahoista näissä niin kutsutuissa säälipudotuspeleissä pelataan.


MTV selvitti: Näistä ammateista lähdetään pois ja näissä pysytään pitkään – "teknologinen kehitys näkyy" MTV 05:49 05.03

Yhä useamman pitää varautua vaihtamaan alaa jossain vaiheessa työuraa. Me-säätiön kehittämän ammattityökalun avulla kuka tahansa voi katsoa, mistä poistuu väkeä ja mihin, mille aloille työllistyy ja mille ei sekä minkälaisilla taidoilla lähitulevaisuuden työmarkkinoilla oikein pärjää. 


Alan toimija vertailee SHL:n ja Liigan johtamiskulttuureita – näissä asioissa Ruotsissa ollaan edellä MTV 10:53 02.03

Torstain pitkässä Tulosruudussa käsiteltiin erityisesti SM-liigaan liittyvää johtamiskulttuuria. Vertailupohjaa haettiin Ruotsista, jossa toimii tällä hetkellä myös suomalaisvaikuttajia. Yksi heistä on Tommi Kerttula, jolla on kokemuspohjaa niin Suomen kuin Ruotsin johtamismalleista.


Bottas loisti tyytyväisenä testiviikon jälkeen - ”Saimme kaiken irti” iltalehti 22:23 01.03

Mercedes näytti muskeleitaan myös F1-testiviikon viimeisenä päivänä. Valtteri Bottas poistui Katalonian moottoriradalta leveä hymy kasvoillaan. - Aloitimme päivän märän kelin renkailla, ja saimme varsin hyödyllisen määrän kierroksia sekä niillä että välikelin renkailla. Tein noin 30 kierroksen pitkän vedon, ja tunsin, miten rata parani koko sen ajan. Saimme hyvää tietoa renkaiden toiminnasta ja kestävyydestä näissä lämpötiloissa, Bottas aloitti Mersun tiedotteessa.


Lumen kanssa tuskaileva F1 vitsailee Räikkösen kustannuksella - Kimiltä napakka selfiekommentti Espanjan talvimaisemista iltalehti 12:47 28.02

Kolmas F1-talvitestipäivä valkeni varsin lumisena. Katso videolta tämän ja huomisen päivän Suomen ja Euroopan sää. Tasaisesti taivaalta tippuvat lumihiutaleet tekevät tietenkin F1-autoilusta mahdotonta, mutta varsinainen momentti treenien perumiseksi löytyy ilmailuliikenteen puolelta. Pelastushelikopteri ei voi lentää näissä olosuhteissa, joten ainakin toistaiseksi Katalonian moottoriradalla liehuu punainen lippu sen merkiksi, ettei radalle saa mennä.


Lumi estää formula ykkösten testit Espanjassa - F1 vitsailee Kimi Räikkösen kustannuksella iltalehti 10:23 28.02

Kolmas F1-talvitestipäivä valkeni varsin lumisena. Tasaisesti taivaalta tippuvat lumihiutaleet tekevät tietenkin F1-autoilusta mahdotonta, mutta varsinainen momentti treenien perumiseksi löytyy ilmailuliikenteen puolelta. Pelastushelikopteri ei voi lentää näissä olosuhteissa, joten ainakin toistaiseksi Katalonian moottoriradalla liehuu punainen lippu sen merkiksi, ettei radalle saa mennä. Sääennustuksen mukaan hento lumisade muuttuu vedeksi aamun aikana. Se saattaa avata loskaisen radan F1-testeille, mutta käytännössä yksikään talli ei lähde sinne seikkailemaan.


Lumi estää F1-testit Espanjassa - pääseekö Jäämies lainkaan kotoisiin olosuhteisiin? iltalehti 10:20 28.02

Kolmas F1-talvitestipäivä valkeni varsin lumisena. Tasaisesti taivaalta tippuvat lumihiutaleet tekevät tietenkin F1-autoilusta mahdotonta, mutta varsinainen momentti treenien perumiseksi löytyy ilmailuliikenteen puolelta. Pelastushelikopteri ei voi lentää näissä olosuhteissa, joten ainakin toistaiseksi Katalonian moottoriradalla liehuu punainen lippu sen merkiksi, ettei radalle saa mennä. Sääennustuksen mukaan hento lumisade muuttuu vedeksi aamun aikana. Se saattaa avata loskaisen radan F1-testeille, mutta käytännössä yksikään talli ei lähde sinne seikkailemaan.


Kommentti: Kuski palautti lipulliset matkustajat palelemaan pysäkille pysäkki toisensa jälkeen, mutta toimi aivan oikein MTV 06:55 28.02

Bussi ei ollut pikavuoro, joka ei kaikilla pysäkillä pysähdy. Selvää HSL-korttien kieltoa bussin etuikkunassa ei lukenut. Mutta kyseisestä, Nurmijärveltä Helsinkiin matkaavan Korsisaaren bussin ikkunasta puuttui yksi tärkeä tarra, U-tunnus. Näissä busseissa ei HSL-lippu kelpaa.


Bottas ei peitellyt paleltumistaan - ”En ole koskaan ajanut näin kylmässä F1-autolla” iltalehti 22:00 27.02

Valtteri Bottas ahkeroi tiistaina 94 kierrosta Katalonian moottorirataa. Tulostaululla Bottas jäi toiseksi Sebastian Vettelille niin kierroslukumäärällä kuin ajalla mitattuna. Tappio ei kuitenkaan ollut nastolalaisen mielessä ensimmäisenä hänen kerratessaan päivän epistolaa. - Radalla oli todella kylmä tänään. En usko, että olen koskaan aiemmin ajanut näin kylmissä olosuhteissa F1-autolla. Testaaminen näissä lämpötiloissa on aina vaikeaa, koska ei näitä renkaita ole suunniteltu tätä varten.


Uutiset