Suomalainen Juulia, 20, on jumissa maailman suurimmalla risteilyaluksella – ei ole astunut maihin kahteen kuukauteen: ”Tunnelma on kummallinen”

iltalehti 06:05 12.05

Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, on koronakriisin vuoksi jumissa maailman suurimalla risteilijällä. Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, lähti puoli vuotta sitten töihin Royal Caribbean Internationalin kuuluisalle Symphony of the Seas -risteilijälle, mutta koronaviruspandemia muutti Karibianmeren työrupeaman soololomaksi, jossa aika kuluu jättimäisen risteilijän perhehytissä. Risteilijällä on normaalioloissa tekemistä kuin pienessä kaupungissa, ja matkustajille järjestetään viihdykkeeksi muun muassa jääshow’ita. Ammattiluistelija Syrjänen työskenteli näissä esityksissä.


Imatra suurin ”koronavapaa” kaupunki – katso kaikki yli 10 000 asukkaan kunnat, joissa viiden tartunnan raja ei ole ylittynyt

iltasanomat 08:25 08.05

Yhteensä 34 yli 10 000 asukkaan kuntaa ei ole vielä THL:n listalla. Näissä kunnissa tartuntoja on todettu nollasta neljään.


Älä anna turhaa krääsää äitienpäivänä – näissä lahjaideoissa on ajatusta

stara 11:20 06.05

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna pienellä porukalla paikallisia tuotteita nautiskellen. Äidit


Myös kuninkaalliset lapset kiukuttelevat – näissä tilanteissa prinssi William on hoitanut esikoisensa kiukkukohtauksen todellisen malli-isän tavoin

mtv 15:03 01.05

Prinssi William ei ole jäänyt toimettomaksi mikäli hänen lapsensa kiukku on yllättänyt kesken edustustehtävien.


Näissä maissa on parhaat pelaajat – Suomi listan ykkössijalla

stara 12:01 22.04

Suomalaisilla on jälleen syytä olla ylpeitä itsestään, ainakin mikäli tuoreeseen


Urheilu on muualla jäissä, mutta näissä maissa futista pelataan täyttä häkää – ”Meillä ei ole koronavirusta”

iltasanomat 14:19 19.04

Joissain maissa pallo pyörii kilpatasolla edelleen.


KalPan pelaajien ja valmennuksen palkkoja leikataan – "Jokainen jätkä on mukana näissä talkoissa"

yle 15:46 14.04

KalPan pelaajat ja valmennus suostuivat palkanalennuksiin minimoidakseen koronakriisin taloudellisia vaikutuksia seuralleen.


HS: Tämän verran Huoltovarmuus­keskuksella oli maskeja ja hengityssuojia maaliskuun lopussa

iltasanomat 10:41 11.04

Varmuusvarastot avattiin viime kuun loppupuolella. Viikkoa myöhemmin varastoissa oli maskeja niin vähän, etteivät ne näissä oloissa riittäisi maan tarpeisiin edes yhdeksi päiväksi, kertoo Helsingin Sanomat.


Maailman urheilu on muualla jäissä, mutta näissä maissa futiskausi pyörii täyttä häkää!

iltasanomat 19:05 04.04

Ihan joka paikassa kilpaurheilu ei ole pysähtynyt.


Kauppakeskus Hertsin monituhatpäiset tarjousavajaiset keskellä epidemiaa suututtavat – Kauppakeskusjohtaja: "Olen pahoillani, ettei nettitarjouksia peruttu"

yle 20:09 20.03

Kauppakeskusten yhdistyksen puheenjohtaja: "Näissä oloissa kaikkien tulisi noudattaa viranomaisohjeita."


Koronavirus ei ole pysäyttänyt koko urheilumaailmaa – näissä sarjoissa vielä pelataan

MTV 14:10 19.03

Maailmalla vilkkaasti leviävä koronavirus on vaikuttanut vahvasti urheilukalenteriin, mutta kaikki sarjat eivät ole pysähtyneet viruksen edessä. 


Jennifer Lopez vaihtoi miehensä kanssa asuja – Alex Rodriguez tiukassa mekossa

stara 23:20 18.03

Suositussa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi monia muunlaisiakin videoita. Näissä videoissa


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 18.03

Suositussa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi monia muunlaisiakin videoita. Näissä videoissa


Koronavirus ei hidasta nyrkkeilyn olympiakarsintoja, suomalaisiskijä kummastelee Iso-Britannian erikoista toimintaa – "Raha ratkaisi näissä kisoissa"

MTV 18:53 16.03

Koronavirus on sekoittanut urheilumaailman tapahtumakalenterin täysin uuteen uskoon, mutta nyrkkeilyn olympiakarsinnat viedään kuitenkin normaalisti läpi Lontoossa. Nyrkkeilyvalmentaja Maarit Teuronen ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson eivät näe tilanteessa panikoimisen tarvetta, vaikka viruksen eteen tehtyjen toimenpiteiden vähyys kummastuttaa.


Naiset testasivat nopeita kauneusniksejä – näyttivät helpommilta videolla

stara 23:20 09.03

Suositussa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi monia muunlaisiakin videoita. Näissä videoissa


Harvinainen keuhkosairaus rapautti urheilullisen nelikymppisen hetkessä raihnaiseksi vanhukseksi – elinaikaa luvattiin 2,5 vuotta

yle 18:00 29.02

Yli 300 000 suomalaista on harvinaissairaita. Yksi heistä on PAH-potilas Auvo Heinoja.


Liverpoolin nälän puute näkyi viimeksi – sytyttääkö tänään senkään vertaa?

iltalehti 08:38 29.02

Lauantain pelivalinta on Valioliigan Watford-Liverpool. Liverpoolilla on Valioliigassa erikoinen ongelma; vaikka kautta on jäljellä vielä 11 kierrosta, on sen mestaruus periaatteessa jo selvä tapaus. Liverpool johtaa toisena sarjassa olevaa Manchester Cityä 22 pisteellä ja tarvitsee lopulliseen teoreettiseenkin mestaruutensa varmistamiseen enää viisi voittoa. Kun Liverpool on samaan aikaan Mestarien liigassa kovassa paikassa (hävisi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelunsa Atletico Madridille vieraissa 0–1), on sillä näissä Valioliigan ”ei niin sytyttävissä” pelissä selvä alilatauksen vaara. Tästä saatiin oivaa esimerkkiä viikolla, kun surkea West Ham oli katkaisemassa Liverpoolin 21 kotipelin voittoputkea Anfieldilla. West Ham johti peliä vielä 67 minuutin jälkeen 1–2. Mo Salahin ja Sadio Manen maaleilla Pool kuitenkin käänsi pelin hieman onnekkaastikin.


Mikko Rantanen kommentoi tilannettaan: ”Ottaa päähän”

iltalehti 12:06 25.02

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen kertoo vammastaan ja sen kuntouttamisesta. Coloradon Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen loukkaantui ikävännäköisesti 18. helmikuuta ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Floridalaisjoukkueen puolustaja Erik Cernak teki puoliepätoivoisen heittäytymisen yrittäessään estää Avalanchen maalintekoaikeita. Samalla slovakki huitoi jäässä ollessaan suomalaiselta jalat alta. Rantanen menetti tasapainonsa ja törmäsi laitaan. Nousiaisten miehen peli oli siinä. – Ei mulla siitä tilanteesta ole kommentoitavaa. Olkapäästä on ac-nivel (solisluun ja lapaluun välinen nivel) revennyt. Näissä vammoissa ei voida antaa ihan tarkkaa toipumisaikaa, mutta ainakin neljä viikkoa joudun olemaan peleistä sivussa, Rantanen sanoo Iltalehdelle.


Hot topics