Näissä Tallinnan kohteissa vaara vaanii suomalaisturisteja iltasanomat 16:27 09.08

Suomen edustoon Tallinnassa ei ole tullut tänä kesänä yhtäkään ilmoitusta ryöstöstä tai pahoinpitelystä.


Tilanne mittaushistorian lämpimimmän heinäkuun jälkeen: Sato jäämässä jopa puoleen Etelä-Suomessa – tilanne parempi muualla maassa MTV 09:04 07.08

Kuivuus on koetellut maanviljelijöitä. ProAgrian mukaan viljojen kokonaissatomääräksi arvioidaan tällä hetkellä 2,47 miljardia kiloa. 


Sadon tilanne mittaushistorian lämpimimmän heinäkuun jälkeen: Jäämässä jopa puoleen Etelä-Suomessa – tilanne parempi muualla maassa MTV 09:04 07.08

Kuivuus on koetellut maanviljelijöitä. ProAgrian mukaan viljojen kokonaissatomääräksi arvioidaan tällä hetkellä 2,47 miljardia kiloa. 


Lähes joka puolella Eurooppaa liekehtii – näissä paikoissa matkustajan syytä varautua paloihin MTV 10:57 24.07

Helteinen sää on aiheuttanut Pohjois-Euroopassa poikkeuksellisen laajoja maastopaloja. Maasto on roihunnut kesällä tiuhaan myös muualla Euroopassa.


Lähes joka puolella Eurooppaa liekehtii – Näissä paikoissa matkustajan syytä varautua paloihin MTV 10:57 24.07

Helteinen sää on aiheuttanut Pohjois-Euroopassa poikkeuksellisen laajoja maastopaloja. Maasto on roihunnut kesällä tiuhaan myös muualla Euroopassa.


Trumpin ja Putinin tapaaminen pysäyttää tänään liikenteen – näissä paikoissa bongaat seurueen parhaiten MTV 05:31 16.07

Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen sekoittaa liikenteen Helsingin keskustassa.


Trumpin ja Putinin tapamaaminen pysäyttää tänään liikenteen – näissä paikoissa bongaat seurueen parhaiten MTV 05:31 16.07

Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen sekoittaa liikenteen Helsingin keskustassa.


Näissä paikoissa tavallinen ihminen voi nähdä Donald Trumpin ja Vladimir Putinin iltasanomat 18:34 15.07

Donald Trump saapuu Suomeen tänään sunnuntaina kello 21.


Haluatko nähdä presidenttien saattueet? Näissä paikoissa se voi onnistua – mutta ikkunassa ei kannata roikkua MTV 13:52 14.07

Jos Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tai Venäjän Vladimir Putinin autosaattueet haluaa nähdä maanantaina Helsingissä, eduskuntatalon portaat ovat yksi todennäköisimmistä paikoista bongata saattueet.


Sisärajatarkastukset alkavat tänään – näissä paikoissa tarkastuksia on eniten MTV 06:11 13.07

Suomi on ottamassa tänään käyttöön väliaikaiset sisärajatarkastukset Schengen-alueen sisärajoillaan. Valtioneuvoston odotetaan päättävän asiasta aamupäivällä.


Tämä nainen on Englannin itseluottamuksen taustalla – miten psykologi Pippa Grange sai MM-pelaajat hihkumaan yksisarvisten selässä? MTV 14:07 11.07

Englannin jalkapallomaajoukkueeseen valituilla pelaajilla on useimmiten ollut arvokisoihin lähtiessä henkisesti vain hävittävää. Miten siis päävalmentaja Gareth Southgate ja psykologi Pippa Grange ovat onnistuneet kääntämään asetelman näissä MM-kisoissa?


Lauri Salovaara tahkosi 500 päivässä miljonääriksi, loppusaldo 1 134600 euroa – näissä paikoissa hän oli lähellä luovuttamista iltasanomat 06:45 09.07

Lauri Salovaara sai miljoonan kasaan, vaikka uupuminen oli lähellä monta kertaa.


Trump haluaa Helsingin huipputapaamisesta "monumentaalisen" – näissä paikoissa se voisi olla mahdollista MTV 19:19 04.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toivoo saavansa viettää Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa kahdenkeskistä aikaa. Mikä olisi presidenteille sopivan jylhä kohtaamispaikka?


Tulikuuma huhumylly Cristiano Ronaldon maajoukkuejatkosta – Portugalin valmentaja valotti asiaa MTV 09:18 01.07

Jalkapallon MM-kisoissa nähtiin lauantaina historiallinen päivä, kun sekä Lionel Messin että Cristiano Ronaldon pelit tulivat näissä kisoissa päätökseen. Heti otteluiden jälkeen alkoivat spekulaatiot siitä, että loppuiko molempien maajoukkueura tähän.


Kommentti: Vihdoinkin MM-flopin vuosi – tulikuuma Harry Kane johdattaa Englannin mestariksi MTV 11:10 29.06

Jalkapallon MM-kisojen pelit jatkuvat lauantaina Venäjällä, kun neljännesvälierät käynnistyvät. Monet ovat jo nostaneet esiin pudotuspelikaavion helpot ja vaikeat puolet. Englanti käyttää tämän hyväkseen ja menee pitkälle näissä kisoissa, arvioi MTV Sportin Feliks Heikkinen. 


Johanna Nordlingin kolumni: Toni Kroos sytytti Saksan MM-kuumeen iltasanomat 06:32 27.06

Jalkapallo on aina tarinoita, ja Saksan tarina näissä kisoissa oli ennen Kroosin maalia varsin laimea, kirjoittaa Johanna Nordling.


Islannin ihme jäämässä tylysti piippuun – Kroatia-peluri nautti fantastisen maalin MTV 22:20 26.06

Viime vuosina käsitteeksi tullut Islannin ihme ei ole tällä haavaa toteutumassa näissä jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä. Kroatia siirtyi Islantia vastaan 1–0-johtoon toisen jakson alkuhetkillä, kun Milan Badelj nautiskeli upean osuman piskuisen saarivaltion reppuun.


MM-SuperMoniveto: Miten käy Saksan – laulukuoroon? iltasanomat 16:02 21.06

Gary Linekerin legendaarinen lausahdus ”Jalkapallo on yksinkertainen peli; 22 pelaajaa jahtaa palloa 90 minuuttia ja lopussa saksalaiset voittavat aina.” ei päde näissä kisoissa. SuperMonivedossa on yhtenä ideana pelata jopa saksalaisten kisarupeaman mahdollista päättymistä.


Katso listaus: Näissä ammateissa riittää töitä Oulun seudulla iltasanomat 06:54 16.06

Näille töille kaivataan tekijöitä.


Cohen myönsi henkilöiden hengenvaarallisen koirat purivat Uutissuomalainen 38 prosenttia

Uutiset